reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z Łodzi

b_margot - masz racje,

ale ja mam nadzieje, ze mojemu mezowi sie upiecze.
Ale polpascem poki co nikt z otoczenia Amelki sie nie zarazil. Moja mama miala polpasca, zarazila sie od dziecka chorego na ospe, mowila ze to jest taka masakra ze czlowiek mysli, ze koniec idzie :no: taki ponoc bol i swedzenie. Al tez miala juz ponad 40 lat jak to przechodzila, wiec bylo gorzej niz przy bardzo mlodym organizmie.

Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA

reklama
b_margot na szpitalną, ale nr nie pamiętam chyba 7
dzisiaj jakby trochę lepiej...nawet pranie zrobiłam, poodkurzałam i poprasowałam - eh ten pedantyzm...a teraz padam z nóg

Czesc dziewczyny,

Ale piekna pogoda, az sie nie chce w pracy, siedziec, ale co zrobic :)))
Fajnie ze just juz cieplo bo czlowiekowi od razu checi do zycia wracaja.
Moje dziecko tez jakos jeszcze chetniej chodzi do przedszkola na okolicznosctakiej pogody - pewnie dlatego, ze wicej czasu siedza na dworze.
Co u Was? ZEA - wyzdrowialas juz troszke?

Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA

No to dam Ci znac jak bede sie wybierac :) mnie wszystko jedno, moge z moim łobuzem podejsc tez blizej was..jak tylko znajde ten plac zabaw :D

aniwar ja mieszkam na dąbrowie. Jak tylko nie będę w pracy (czytaj będę siedzieć z małą na zwolnieniu) to chętnie się wybiorę:) mieszkam niedaleko tego wielkiego kościoła im. Kolbego.

reklama
Do góry