zea
Fanka BB :)
Marysiu ja też chętnie zagłosuję tylko znaleźć nie mogę podaj linka na prive
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wróciłam do pracy, najpierw byłam chora, a teraz właśnie Adaś kończy tzn. Trzydniówkę. To była jego taka prawdziwa pierwsza choroba. We wtorek skończył roczek, a w środe popołudniu już dostał gorączki. Mój wybrał piłkę, ale to zrozumiałe bo chrzestnego ma piłkarza. Piłkę zresztą bardzo dobrze kopie i to jest jego ulbiona zabawa :-) Ciekawe co życie pokarze.
marysia ja też chętnie zagłosuję.
Kinia1 moj Adaś też bardzo broi, bo wyciaga wszystko z szfek i zjada śmieci z podłogi. Do czasu choroby był nawet nie płakał i dużo sam się bawił. Niestety taki dzien jak dzisiaj to horror, cały czas płacz i tylko noszenie na rękach. Jednak najgorsze jest karmienie....
Dziewczyny czy wy swoje roczne dzieciaczki uczycie jeść samodzielnie łyżką?
KINIA moj maciek tez tak wstawal rzez pewien czas tzn np budzil sie o 4 i on juz spac nie bedzie, ja mu przesunelam godzine spania i teraz wstaje kolo8-9.
Niestety przez zeby ktore nam rosną spanie w ciagu dnia sie popsulo bo siedzi cale dnie i rece w buzi trzyma albo placze zalezy jaki dzien. A wieczorem jak niefortunie zasnie o 17 to juz wogole nie ma szans zeby sie polozyl o normalnej godzinie spac. Poza tym zmiana klimatu jesien itd
DYMELEK ja tez sie zastanwialam nad lyzeczka, czasem mu daje do ziemniakow to nawet niezle mu to idzie, a tak sie nia bawi i rozwala jedzenie wiec odpuscilam, poczekam do 2 lat, teraz przyzwyczajanie do nocnika bedzie.
ZEA cos o tym wiem, tez czasem mam ochote uciec chocby na chwile bo nie wiem czy to co robie robir dobrze i to powinno byc tak czy tak chocby dlatego ze moj M ma inne zdanie na dany temat i dochodzi do zgrzytow.
3 dniowka nic przyjemnego wysypka moze sie pojawic po3-4dniach od poczatku goraczki, ale lepsza 3 dniowka niz cos innego
Dziewczyny ze wzgledu na kiepska pogode ponawiam zaproszenie na herbate moze ma ktoras ochote , moze jutro.