reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

Rodzić chcę póki co w Łodzi. Poza tym to juz 36 tydzień także to nie miałoby jednak sensu.
Chciałabym mieć poza tym jakiegoś lekarza na rejonie za którego nie musiałabym płacić. Bo jeśłi będę chciała iść z jakimś pytaniem bądź po recepte to nie widzi mi się placić 50-90zł za wizytę! Ale w naszym Ozorkowie ciężko o dobrego ginekologa......
Widziałam, że koło dwójki przyjmuje jakiś nowy ginekolog. Zdaje się, że ma na nazwisko Biesiada. Ale nic o nim nie słyszałam a poza tym też pewno prywatnie.
A jakiego pediatrę wybrałaś dla swojego dziecka?

reklama
no hej andia dalej papusia literki własnie wróiła roboty i odpisuję dr Wiliński praował w Jordanie a tera w adurowiu pryjuje na Kaińskiego 31 a napreiw Dudarewi który robi usg idę jutro i bardo sie boję y wsystko ok niunią?podrawia

Wiesz ja mam przyjaciela rodziny za lekarza dr.Adamiaka i generalnie pediatra nie jest zlym ale jezeli cos z dzieckiem wiecej sie dzieje to i tak tylko specjalisci z poza ozorkowa, a generalnie Rysio jest po kilku specjalizacjach i ma pojecie o medycynie, ale jest ona jeszcze dziedziną nie do konca zgłebiona i nie ma ludzi którzy na wszystkim sie znaja, zawsze znajda sie ludzie którzy powiedza ze ON na niczym sie nie zna, ale do nikogo wiecej w OZORKOWIE z dzieckiem bym nie poszla bo ci inni to dopiero głąby.

Ja chodziłam do Ekonomika a Ty do Ogólniaka? Skoro piszesz o klasie humanistycznej to napewno! Więc na korytarzu szkolnym się nie spotkałyśmy.....
ale nie wylkuczone, że się znamy ;D chociażby z widzenia.
Z której dzielnicy jesteś? ;D
Z jakiego rejonu Ozorkowa?

hej MANDZIA byłam dzis na usg wszystko w porządku z dzidzią zdrowa i fajniutka widziałam calutką(dzis działają mi literki ;D)
na 100% synek.mam nagrane na płytce cd,mam zdjęcia to już 22 tydzień a termin wg dzisiejszego badania to 20 maj.Idę kompu kompu Mandzia.Odezwe się moje gg to 1765261.pozdrawiam serdecznie

reklama
Witam!
Zapraszam wszystkie Łodzianeczki do działu "To my", tam znajdziecie również wątek łodzki. Poza tym jeśli istnieje taki wątek tutaj w 'Forach regionalnych" to po co zakładać następny? Chyba, że nie macie ochoty zapoznać się z nami? Pozdrawiamy i zapraszamy serdecznie!

Do góry