reklama
a jak się czujesz Madzia ? a Zosia to fasolka w brzuszkua tutaj cisza.... ja czekam na slonko bo mam juz dosyc zimy,chce wiosny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mam juz dosyc siedzenia w domu z Zosia, bo albo straszny wiatr albo deszcz pada....
Ja sie czuje niezle, do lekarza chodze tego ktorego mi polecilas i jest naprawde super, troche gadula z niego ale jest konkretny i odpowiadal na wszystkie moje pytania. Zosia to moja 4 letnia corcia, teraz czuje ze bedzie chlopak
ciesze się bardzo:-);-) Suwaczki koniecznie bo się dezorientowałam ja tam czułam że będzie dziewczynka i mamy SzymkaJa sie czuje niezle, do lekarza chodze tego ktorego mi polecilas i jest naprawde super, troche gadula z niego ale jest konkretny i odpowiadal na wszystkie moje pytania. Zosia to moja 4 letnia corcia, teraz czuje ze bedzie chlopak
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Moc prezentów od zajączka
co koszyczek trzyma w rączkach
Wielu wrażeń, mokrej głowy
w poniedziałek dyngusowy.
Życzymy jaja święconego
i wszystkiego najlepszego!
co koszyczek trzyma w rączkach
Wielu wrażeń, mokrej głowy
w poniedziałek dyngusowy.
Życzymy jaja święconego
i wszystkiego najlepszego!
reklama
Witam.
Coś tu u Was cichutko się zrobiło.
Gdzie się podziewacie?
Pamiętacie jak wspominałam o pracy w weekendy? Właśnie znalazłam!
Tylko teraz zaczęłamm się głębiej nad tym zastanawiać i chyba jednak zostanę w domciu z młodym aż nie pójdzie do przedszkola.
Ehh kobieta zmienną jest...ale gdyby któraś z Was chciała namiary to chętnie podam :-)
Pozdrawiam
Coś tu u Was cichutko się zrobiło.
Gdzie się podziewacie?
Pamiętacie jak wspominałam o pracy w weekendy? Właśnie znalazłam!
Tylko teraz zaczęłamm się głębiej nad tym zastanawiać i chyba jednak zostanę w domciu z młodym aż nie pójdzie do przedszkola.
Ehh kobieta zmienną jest...ale gdyby któraś z Was chciała namiary to chętnie podam :-)
Pozdrawiam