reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z Łodzi

a tutaj cisza.... ja czekam na slonko bo mam juz dosyc zimy,chce wiosny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mam juz dosyc siedzenia w domu z Zosia, bo albo straszny wiatr albo deszcz pada....

reklama
Ja sie czuje niezle, do lekarza chodze tego ktorego mi polecilas i jest naprawde super, troche gadula z niego ale jest konkretny i odpowiadal na wszystkie moje pytania. Zosia to moja 4 letnia corcia, teraz czuje ze bedzie chlopak:tak:

Magdasf1 - zrób sobie suwaczki ;-)
A dziś nie byłyście na spacerku? Pięknie slonko świeciło przed południem, mój mały szalał na śniegu w parku :tak::-D

Ja sie czuje niezle, do lekarza chodze tego ktorego mi polecilas i jest naprawde super, troche gadula z niego ale jest konkretny i odpowiadal na wszystkie moje pytania. Zosia to moja 4 letnia corcia, teraz czuje ze bedzie chlopak:tak:
ciesze się bardzo:-);-) Suwaczki koniecznie bo się dezorientowałam :-D:-D ja tam czułam że będzie dziewczynka i mamy Szymka :-D:-D:-D

Ja wpierwszej ciazy od poczatku czulam ze bedzie dziewczynka i tak jest, teraz jakos czuje ze bedzie chlopak, pierwsza chcialam dziewczynke teraz jest mi to obojetne;)

reklama
Witam.
Coś tu u Was cichutko się zrobiło.
Gdzie się podziewacie?

Pamiętacie jak wspominałam o pracy w weekendy? Właśnie znalazłam!
Tylko teraz zaczęłamm się głębiej nad tym zastanawiać i chyba jednak zostanę w domciu z młodym aż nie pójdzie do przedszkola.
Ehh kobieta zmienną jest...ale gdyby któraś z Was chciała namiary to chętnie podam :-)

Pozdrawiam

Do góry