reklama
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
No a my zakichani Szkoda, ale mam nadzieję ze Olkowi katar minie bez problemów. Taka pogoda w styczniu jest nienormalna... Ale przyjemna...
My pogoniliśmy własnie katar, który męczył małego od zeszłego wtorku. Mam nadzieję, że na dobre, przynajmniej na najbliższy czas. Nie chciałabym, aby choróbsko popsuło nam wyjazd.
Irlandia - zdrówka dla Was!
kropecka - a jak Ty się czujesz?
Irlandia - zdrówka dla Was!
kropecka - a jak Ty się czujesz?
Dziewczyny, może doradzicie, gdzie można w Łodzi dostać o tej porze roku kąpielówki dla 1,5 roczniaka i sandałki letnie? Wszędzie tylko asortyment zimowy a jedyne sandałki, jakie znalazłam w Manufakturze (nie pamiętam nazwy sklepu, taki drogaśny z butami dla dzieci) kosztowały 320 złotych
kasiulla23
Mama marcowa'06
Leika zobacz w smyku tym w manu i w galerii bo czasem sa tam takie pojednyczne sztuki poza tym wydaje mi sie ze widzialam jakis klapki czy sandalki wlasnie w smyku w galerii
a patrzyliscie w go sporcie?? tam powinni miec caly rok - ja mam np takie cale gumowe z dziurkami do morza jeziora itd
a patrzyliscie w go sporcie?? tam powinni miec caly rok - ja mam np takie cale gumowe z dziurkami do morza jeziora itd
kasiulla23
Mama marcowa'06
Leika wiesz co jak nic nie znajdziesz lub jak masz "chec" moge ci dac te gumowe buciki na plaze z go sportu tyle ze to jest rozmiar 24 na Lene w sumie za maly wiec :-)
reklama
W Smyku w Manufakturze sprawdzałam, i nie było... Ale dzięki kasiulla23 za pomysł ze sklepami sportowymi. Tam powinny być takie rzeczy przez cały rok :-)
kropecka - o allegro też pomyślałam, ale dopiero wczoraj, wiec już chyba za późno, małe szanse że cokolwiek dojdzie do mnie przed wyjazdem :-(
kropecka - o allegro też pomyślałam, ale dopiero wczoraj, wiec już chyba za późno, małe szanse że cokolwiek dojdzie do mnie przed wyjazdem :-(