reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
hm retknia to troche daleko . mam jeszcze jeden problem odkad wrocilam ze szpitala maciek nie chce spac w swoim lozku, tylko w naszym, niewazne ze sie denerwuje bo ma malo miejsca u nas, ale jak probuje go wolozyc do lozka to sie drze, ucieka , nie chce za cholere tam spac, wiem ze moje znikniecie bylo dla niego stresem, ale jak go znowu przekonac do lozka, ze ja jestem obok i nieuciekne. Nawet jak zasnie u nas i chce go zaniesc do lozka to sie budzi, ma strasznie czujny sen, jak wychodze do toalety to budzi sie i placze , poza tym zauwazylam ze bardzo niespokojnie spi. i co tu teraz zrobic?

Ja tez dam macka jak bedzie mial 3 lata, teraz do 2 lat ja isedze, a potem nie wiem chyba po znajomosci jakas opiekujnke mu zalatwie, ciocie albo babacie

Marysia, jak ja miałam obronę i cały dzień mnie nie było, to Malutka też się rozszalała (bo codziennie zawsze jestem z nią tylko ja). Spała ze mną, wszędzie musiała ze mną być. I z czasem, jak nabrała poczucia bezpieczeństwa, wszystko się unormowało. Chyba musisz przeczekać, dla Maciusia zapewne był to olbrzymi stres i teraz musi się wyciszyć. Bądź cierpliwa...

Kinia, jeszcze jedno, bo jakoś temat się rozmył. Co będziesz studiować? :)

Marysia, jak ja miałam obronę i cały dzień mnie nie było, to Malutka też się rozszalała (bo codziennie zawsze jestem z nią tylko ja). Spała ze mną, wszędzie musiała ze mną być. I z czasem, jak nabrała poczucia bezpieczeństwa, wszystko się unormowało. Chyba musisz przeczekać, dla Maciusia zapewne był to olbrzymi stres i teraz musi się wyciszyć. Bądź cierpliwa...

Będę teraz studiować dziennikarstwo i komunikację społeczną. U mnie na obronie był ze mną mąż z Niunią. Co do niedzieli, jeżeli pogoda dopisze to raczej będziemy jechać, rozmawiałam z mężem i też jest za.

To zależy co chcesz zrobić. Za zwykłe podcięcie włosów (wycieniowanie, grzywka, co tam sobie chcesz) wzięła 20 zł, a wierz mi, przed i w czasie ciąży miałam długie włosy, trochę po porodzie mi zmarniały.

reklama
dziewczyny impreza zaczyna sie od 12.my bedziemy kolo 13c wiec jak cos to nancy ma moj numer napiszcie to sie tam zgadamy.

Ma byc bigos, i chleb ze smalcem:) mniam

moj syn zapytany dzisiaj czy kocha mame stwierdzil ze nie:)

Do góry