ELWIRKA 25
Mamuśka
wampi to zapraszamy na spotkanie.......................
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marysia w którym szpitalu rodziłaś?
Jak czytam te wszystkie opisy to jeszcze bardziej się ciesze, że u mnie wszystko dobrze się ułożyło. Ja rodziłam w Madurowiczu i tam trafiłam na młodego lekarza nazywa się Bobek. Zajął się mną tak jak należy mimo, że nie miał czasu ani siły. Inny dał by sobie spokój, skoro nic bardzo poważnego się nie działo.
Jeżeli któraś by chciał dobre USG to ja chodziłam na takie na ul Marysinską. Tam bardzo dokładnie robią i opisy są bardzo skrupulatne, takie dla ludzi.
Kinia 1 ja wracam do pracy od 1 września i bardzo się tym denerwuję. Poza tym Adaś zasuwa po mieszkaniu przesuwając się trochę na tyłku (nie raczkuje), trochę chodząc przy ścianie. Nie moge się nadziwić jak on szybko rośnie. Już niedługo nie będzie niemowlakiem...
Jo,Magda,koło nas na rynku wehikuł jest ok 11.15 dasz rade się wyrobic na niego?No mi jednak jutro pasuje bo rehabilitacja starszej przesunięta na czwartek.
To na 12 na kaliskim tak?
HejJo,Magda,koło nas na rynku wehikuł jest ok 11.15 dasz rade się wyrobic na niego?
Nie wiem czy przeczytam twę wieść jutro przed,ale jak coś to na PW zapodam CI fona i wal jak coś ,jak się dzisiaj nie odezwiesz