reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
o beata jak miło cie widziec na forum:)
dziewczyny ja to sie wam do czegos przyznam u mnie niestety z tymi spacerami to tak jest bo ja je uzalezniam od mojego meza (on o tym nie wie):), jesli jest w domu to nie mam problemu bo on mi wozek zniesie i wniesie, ja sama wozek z niose, ale wejsc z dzieckiem i wozkiem juz nie jest takie proste, boje sie troche bo czasem pobolewa mnie brzuch i na poczatku a przynajmniej do wizyty u gina nie chce za bardzo nosic, a moj syn i wozek to prawie 20kg plus moje kg. I dlatego czasem nie moge sie umówić, bo jak go nie ma to biore malego na nogach a on tak polata pol godziny i pada, albo wychodze wieczorem jak sa takie upaly..a on wraca kolo 20 i wozek w samochodzie zostawiam.

Wiem że z czasem bedzie gorzej bo dojdzie brzuszek,wiec mi wybaczcie jesli nie bede mogla sie z wami czasem spotkac.Ale sie postaram :)

Jutro ginekolog troche sie boje...

SDC11733.jpg moze tak mnie skojarzxysz mba

moze byc wtorek

marysia wszystko bedzie dobrze

Marysia,nie masz się co bać,wszystko będzie dobrze !!!!
A co do wnoszenia,to ja na początku tez próbowałam wóz z dzieciem wnieść,ale wysiadłam,więc biorę najpierw dziecia wnoszę od razu do łóżeczka,zeby mi dyla nie dał nigdzie i wracam sie po wózek
Spoko,najwyżej małż będzie później woza wnosił ,spoko

Super, że wtorek pasuje. :-) Oby tylko pogoda dopisała. Hehe. mba, to może dołączysz do nas na spacerek?
Marysia, spokojnie, my wszystko rozumiemy i nie martw się. Mamy nadzieję, że wkrótce uda nam się na wspólny spacerek umówić. A teraz dbaj o siebie i oszczędzaj.

wrocilam, mam byc za 2 tyg, dostane zwolnienie, mam jak najszybciej odstawic macka, dostalam luteine,za 2 tyg potwierdzi ciaze i dostane skierowanie na badania.

tylko nie rozumiem tego stwierdzenia ze potwierdzi ciaze testy wyszly pozytywnie przeciez, poza tym no powiedziala ze przez moje kg ciezko jej wyczuc powiekszona macice, moze za 2 tyg macica bedzie wieksza

reklama
Do góry