reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
Ja w pierwszym pomieszczeniu dostałam krokomierz :) W kolejnym, wielkiej sypialni, nie mogłam córci nakarmić, bo wszystko ją rozpraszało i nie chwytała cycusia i ogólnie biegałam z jej ciuszkami w ręku, bo za ciepło ja ubrałam :)

Ja w pierwszym pomieszczeniu dostałam krokomierz :) W kolejnym, wielkiej sypialni, nie mogłam córci nakarmić, bo wszystko ją rozpraszało i nie chwytała cycusia i ogólnie biegałam z jej ciuszkami w ręku, bo za ciepło ja ubrałam :)
ciebie kojarze, rozmawiałas z pediatrą o karmieniu? stałam obok ciebie.rysowałam kredką kota na papierze.a na łózku siedziala obok ciebie moja kolezanka i obok ja

ja w pierszej sali bylam z przodu posadzilam mal na tej czerwonej pufie i robilam zdjecia
ciebie nie kkojarze, ale tez pewnie sie widzialysmy, musimy sie na ten spacer umówić, moze jutro? bo dzisiaj nie mam wozka a poza tym walnełam sie wczoraj w fotel i noga mnie boli,

Zea ja mam ryzjerke mysle ze jak do niej zadzwonisz i sie umowisz to bedzie mogla cie w nd uczesac ale musisz z nia pogada noi jest na balutach, ewentualnie na gornej mam ryzjera, mnie nie czesal ale jest dobry i moge go polecic.wysle ci numery na priv

reklama
Hej, ale fajny ruch się zrobil :)
Po pierwsze i najwazniejsze - Marysiu wielkie gratki !!! Cudnie, ze będziecie mieć malusiego bobaska, a głuipm gadanem sie nie przejmuj :*
My w sobotę wrócilismy z wakacji. Byliśmy nad Bałtykiem i ... no tak, wszystko co dobre szybko sie kończy i juz dzis małż wrócił do pracy, a ja .... do przerwanej diety ;)
Jesli chodzi o gabaryty to ja tez od kilku lat walczę z balastem. Jeszcze 6lat temu wazyłam 55kg, ale potem rzuciłam palenie, zaczęlam się opychac smieciami i efekt był taki, że dobiłam do 70+ przy wzroście 156 ;( W ciązy niewiele przytyłam ale pół roku po porodzie waga pokazała 79 i wtedy postanowiłam sie ogarnąc, więc od połowy maja jestem na diecie i zrzuciłam 14kg :) Jeszcze duzo przede mną, ale jestem dobrej myśli :) Także Marysiu kofana, myśl teraz tylko o tym żeby dzidzius był zdrowy (i TY także), a nadprogramowe kilogramy zgubisz po porodzie :)

Zea, ja od roku chodzę strzyć grzywę do Lovely Look w M1 i tam naprawdę są dobre fryzjerki :) W niedzielę salon jest też otwarty. Z tym że nie wiem jak jest z czesaniem .......

Dziewczyny, mozecie polecić jakiegoś dermatologa dziecięcago ???? MOja Alusia ma takie dziwne plamki pod kolankiem i chciałabym sie upewnić czy to "tylko" znamię :)
A propos ginów, to ja tez sie rozglądam za jakims dobrym na nfz. (w ciązy chodziłam do Gruszczyńskiej-Walczak prywatnie - 70zł z usg). Koleżnaka poleciła mi dr Elżbietę Król-Leszczyńską, czy słyszałyście jakies opinie o niej ???

Do góry