Nancy1529
Fanka BB :)
Marysia, a wchodziłaś do Domku Pampersa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ciebie kojarze, rozmawiałas z pediatrą o karmieniu? stałam obok ciebie.rysowałam kredką kota na papierze.a na łózku siedziala obok ciebie moja kolezanka i obok jaJa w pierwszym pomieszczeniu dostałam krokomierzW kolejnym, wielkiej sypialni, nie mogłam córci nakarmić, bo wszystko ją rozpraszało i nie chwytała cycusia i ogólnie biegałam z jej ciuszkami w ręku, bo za ciepło ja ubrałam
![]()
ciebie nie kkojarze, ale tez pewnie sie widzialysmy, musimy sie na ten spacer umówić, moze jutro? bo dzisiaj nie mam wozka a poza tym walnełam sie wczoraj w fotel i noga mnie boli,ja w pierszej sali bylam z przodu posadzilam mal na tej czerwonej pufie i robilam zdjecia