reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
Marysia - jeżeli wyszła ta druga kreska, choćby bledziutka, to ciąża na bank - wiem po sobie i koleżankach. Teraz tylko musisz o nią szczególnie zadbać od samego początku, tym bardziej że pisałas, że jakieś kwestie zdrowotne i leczenie przed Tobą. Cieszę się, bo chyba już chciałas to drugie dziecko, prawda?

Tossa - ok 18 tygodnia ja własnie Amelke poczułam, więc możliwe, że czujesz ruchy :)

Jade jutro w podlaskie do rodziny na kilka dni, odpocznę na łonie natury - byle tylko pogoda dopisała. Pozdrawiam Was mamuśki, dobrej nocki :)

Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA

bardzo chcialam i az boje sie cieszyc, czekam na wizyte u lekarza ,jak wrocimy po weekendzie, a leczenie niestety sie opozni bo w ciazy tych lekow brac niewolno, bede pytac gin czy moze miec to jakis wplyw na ciaze itp, jutro ide po kwas foliowy i jak potwierdzimy u gin to radosc bedzie wielka

Ło ,toż to wielkie kciuki trzymamy zatem,coby było potwierdzone

best42_%28www.e.gif best42_%28www.e.gif best42_%28www.e.gif best42_%28www.e.gif best42_%28www.e.gif best42_%28www.e.gif best42_%28www.e.gif best42_%28www.e.gif best42_%28www.e.gif best42_%28www.e.gif

trzymajcie:) a co do tego wyjscia na ta akcje pampersa to jak sie umowicie to prosba do Elwiry napisz mi smsa o ktorej i gdzie, bo ja na wsi nie mam neta, wiec niebede mogla sie z wami zgadac. a za chwile jade po prezent i na wies

marysia bylam wczoraj u niej :)
Udalo sie a teraz bedzie miala urlop i termin byl na 1 wrzesnia, ale powiedzialam ze 9 tc leci i szybko mnie polozna do niej dala.
Znowu wchodzi od 1.01.2012 ze jak sie bedzie skladalo wniosek o becikowe to trzeba byc na pierwszej wizycie do 10 tc.
Za dwa tygodnie kazala mi przyjsc zalozyc karte ciazy, dala skierowanie na badania, ale duzo mniej tych badan zapisala niz babka jak bylam prywatnie.
A gdzie oni robia USG??
No i gratulacje :)
U mnie tez byla blada kreska chyba ze 6 testow zrobilam bo mialam wrazenie ze mam zwidy.
No toś się rozszalała :-D
Z tym becikowym to nieźle kombinują

Nieraz do 10 tygodnia to niektóre dziewczyny nie mają pojęcia,ze są w ciąży,sama znam taki przypadek.Dziewczyna się zorientowała w 12 tygodniu

Tossa jeszcze w zeszłym roku w maju ja pisałam, że martwie się o mojego maluszka w brzuszku bo się nie ruszał. Dziewczyny mi pisały że nie powinnam się martwić bo to jest jeszcze wcześnie. Oczywiście nie wierzyłam i też nie mogłam spać. Po jakimś czasie przekonałam się ze to te bąbelki w brzuchu to mój synuś tylko ja po prostu tego nie wyczuwałam. Zapewniam cię, że jeszcze nie będziesz mogła spać bo tak mocno maluszki będą cię kopać.
matitka współczuję przykrej wizyty u lekarza. Czasem zastanawiam się, czy oni mają jakieś uczucia. Jak można komuś świadomie zadawać ból, jeżeli to nie jest konieczne. A poza tym co to za lekarz jak nie był wstanie wyczuć ciąży????

reklama
Do góry