reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
Dziewczyny co wy myślicie o tej akcji pampers co ma być w łodzi Akademia Zdrowego Rozwoju? Dla tych, które nie słyszały podaję stronkę AZR - Pampers To ma być 16-17.08 tylko nie wiem w jakich godzinach, bo tak myślę, że bym się wybrała z ciekawości, a wy co myślicie? Wybieracie się?

i znowu od 3 nie śpię...porobiłam listę zakupów, zjadłam, poczytałam, przepisałam kilka przepisów dla znajomej, porobiłam opłaty ....masakra - chce się wyspać !
.
wczoraj cały dzień co jakiś czas mi pod tym lewym cyckiem coś trzepotało itp ...a na wieczór jak się już położyłam do łóżka to nie wiem, ale wydaje mi się , z naciskiem na wydaje mi się, że poczułam chyba ruchy , bo jak przysypiałam to się wybudziłam i drę się do męża: Misiek!!! chyba syn do mnie puka !!!!!!!!

marysia868 trzymam kciuki;-)
p.s. dziewczyny nasze forum zostało opanowane przez "internetowych reklamowych d...". Czy można z tym coś zrobić?
Chiba zostaje cynk do moda,admina

Yyy Marysia,co trafiliście ? ;-)

Matika,przekop może to : www.znanylekarz.pl i tam może trafisz na jego nazwisko

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry