reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

Dziewczyny,

Czy ktoras z Was chodzi z malenstwem na basen? Przymierzalismy sie z mezem i przymierzalismy, az kurs w Nowej Gdyni sie skonczyl i nastepny rusza dopiero we wrzesniu. Chcielibysmy jednak troche z malym sie popluskac. Podobno nie ma problemu by korzystac z basenu z maluchami tak standardowo, bez kursow, ale nie wiem jak to wyglada. Moze tez gdzies chodzicie i macie jakies podpowiedzi.

reklama
My z Zuzią czasem chodzimy na basen a raczej chodziliśmy...Mieliśmy sporą przerwę ale niedługo znowu zaczniemy.My chodziliśmy sami-bez kursu i na Nową Gdynię właśnie.Jeszcze jest w ICZMP ale tam nie jest tak ładnie...I jeszcze podobno jest basen z ozonowaną wodą na Rzgowskiej-musimy to sprawdzić bo zaaaaaaaaaaaacznie bliżej byśmy mieli...

Ja polecam Nową Gdynię. Tam jest zdecydowanie najfajniej.
Basen na Rzgowskiej też może być , ale jest dużo mniejszy i mniej tam atrakcji. Poza tym, gdy tam chodziliśmy woda była chlorowana, ale może teraz coś się zmieniło.
My chodizmy na basen sami, zastanawialiśmy się nad kursem ,ale daliśmy sobie spokój. A maluch bez instruktora też super oswaja się z wodą.

To prosze napiszcie jeszcze na ile chodzicie. Bo obawiam sie, ze w chwili gdy czas liczony jest od wejscia do wyjscia, to pewnie bedac z maluchem trzeba liczyc jakies dwie godzinki. Wiem, ze na kursie czas dla mamy i dziecka jest nieograniczony bo wiadomo, ze przygotowanie malucha przed i po basenia troche trwa.

Właściwie zazwyczaj mieścimy się w godzinie , rzadko zdarza się mała dopłata. W czas wliczone jest chyba 5 czy 10 minut na przebranie . Przy kasach jest taki przycisk -czas stop.
Życzę miłego pluskania!:-)

Cześć
Ale tutaj cichutko w te upały...
Niunia sobie śpi więc pomyślałam zerkne co na forum a tu cisza jak makiem zasiał.
Pozdrawiamy

:-)Ja też wpadłam, żeby zobaczyć co tam u Łodzianek a tu cisza. U nas wszystko ok, wyjeżdżamy na wakacje 10.06 i już się nie moge doczekać:-)

Witajcie.Ja zagladam, ale jakos tak nie ma czasu, zeby cos napisac.U nas tez wszystko w porzadku.
Również powoli szykujemy sie do wyjazdu nad morze.
Jak co roku, 16 czerwca wyjeżdżamy do Pogorzelicy.
MAm nadzije tylko, że bedzie piękna pogoda, żebym mogła posmażyc sie troszke na słoncu.

U mnie też wszystko w porządeczku.
Zuzanka rośnie i mój brzuszek też.:-)

Pozdrawiam wszystkie łodzianki.

Mamusiagusia!

Życzę ci przepięknej pogody i udanego wyjazdu.

reklama
Do góry