reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
Anetas, ja mieszkam całkiem niedaleko Manhttanu, bo przy Palmiarni.. Jak wyjrze przez okno, to go widzę, pomacham mu łapką od Ciebie.:tak:
Gratuluję Maluszka i niech sobie zdrowo i ślicznie rośnie.. Pogoda w Łodzi super- dziś tak jak wczoraj LATO! A mysiedzimy w domu, bo Martynia chora :-( :sick: A z tą jelitówką to współczuję.. nie dość, ze początki ciaży ze swoimi "urokami", to jeszcze jelita. :baffled:Miejmy nadzieję, ze do końca juz sie nie pojawi..:no:

Padiqq, a Ty gnaj na to zwolnienie, zeby dzidzia się nie denerwowała razem z Tobą. Tym bardziej jeśli straciłąś motywację. :baffled: Ja uciekłam w 4 miesiacu i do dziś nie wróciłam, i na razie nie mam ochoty..

Kasia580- jak Wikusia?

Kasiulla- Lenka zdrowa?

Pozdrawiam wszystkie Łodzianki.

tak Novaczka dziekuje :-) bardzo Lenka jest zdrowa :tak: :tak:
ta temperatura byla od terzeciej dawki HiB - tak mi wytlumaczyla lekarka- ze na pierwsze dzieci czesto nie reaguja a na trzecia wlasnie juz jest reakcja:tak: :-)
na szczescie odupkac - po rozyczce nic nie ma :tak:

A co jest Martynce? - przeziebienie? znow? bidulka :-( zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia:-)

Witam!

Dziewczynki napewno nie dam rady sie z wami spotkać . Dzisiaj w nocy wyjeżdżamy. Mam jeszcze pakowanie przed sobą . Brrrr.
Odezwę się po powrocie tzn około 7 maja.

novaczka- Wika zdrowa, latamy do lekarzy na pierwsze kontrolne badania ( śmiechu warte bo siedzimy u lekarza 5 min w gabinecie) a przy okazji na spacerki. Teraz długi weekend to wyjeżdżamy do teściów.

anetas- gratuluje Fasoleczki

kasiulla23- kiedy umawiamy się na spacer. Pozdrów Lenkę od nas.

hej wszystkim :-D
dawno mnie tu nie było.... czy ktoś jeszcze nas pamięta??? ;-)
widzę sporo nowych mam, pozdrawiam wszystkich.
U nas wszystko dobrze, Zuzia rozwija się powoli ale do przodu, jest rozkoszna, kochany cukiereczek :-)

Pogoda zrobiła się piękna... planujecie może jakieś babyboom-owe spotkanie??

reklama
dodam jeszcze kilka fotek

Zuzia w kąpieli
231028.jpg

pierwszy"dorosły" obiadek
231031.jpg

kolorowy mały świat Zuzi
231036.jpg

nietypowe senne pozycje
280602.jpg

280603.jpg

Do góry