reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

Ech! Ale zazdroszcze spotkania! Ja jutro w pracy... Ale w weekend sie wybieramy do palmiarni a w majowy weekend do Botanika. Kto reflektuje? ;-) :tak: :-D
A my dziś świetowalismy Olkowe urodzinki... Mały wybrał nici, kieliszek :szok: i ksiazeczke :-D i był baaaardzo grzeczny.
Pozdrawiamy z Aleksandrowa!

reklama
Irlandia - najlepsze życzenia z okazji skończenia roczku dla Olka! :)

Widzę po sygnaturce, że marzy Ci się kolejne maleństwo, tak ;-)

Cześć Irlandia.:happy:
Wielkie buziaki dla małego Jubilata!

ricorrenza075.gif

Ja mieszkam naprzeciwko parku Żródliska, więc jak będziesz w Palmiarni, to chętnie się spotkam.. :tak: :-) Daj tylko cynk.. może na gg? Tylko niedziela odpada, bo mam chrzciny siostrzeńca, a mężus jest chrzestnym..

A teraz nowiny:

JESTEM W CIĄŻY! HURRRRA!!!!!:-):-D:laugh2::-p:happy::cool2:

Na podstawie badania lekarz określił ,że to 8-10 tydzień. W środę idę na USG to wtedy poznam bardziej precyzyjne wyniki. W każdym razie wszystko jest oki.

Padiqq ogromne gratulacje! Trzymamy z Olkiem kciuki i życzymy dużo zdrówka dla Was! Troszkę zazdroszczę... :zawstydzona/y: :-( Ja musze zaczekać jeszcze trzy - cztery lata... To termin chyba listopadoo-grudniowy? Ja w następną ciążę bym chciała zajść na zimę żeby na jesieni urodzić. To na wiosnę dzieciątko było już podrośnięte. Ale to i tak póki co odległa przyszłość... :dry: :no: :zawstydzona/y:
Dziękujemy za życzenia! Co do Palmiarni to właśnie w niedzielę się wybieramy. Trochę szkoda Novaczko, że się nie spotkamy, ale mam nadzieję, że jeszcze będzie okazja.
Mało odzywaja się inne Łodzianeczki... Nausea, Ulik, Anetas, Marianeczka, Mamusiaagusia, Agawa - dziewczyny, co z Wami? Anetas, jak się czujesz?
Agawa to już wieki nie zaglądała...

reklama
GRATULUJEMY Z CAŁEGO SERCA.
Nareszcie na forum będzie kolejna mamusia z dwójką dzieciaczków.
Muszę powiedzieć że troche sie tu czułam osamotniona pod tym względem :-) .Moje dwie przyjaciółki również czekają na drugie dzieciątka.
Jedna ma termin na wrzesień, a druga na październik.Ta pierwsza ma córeczkę która w maju skończy 2 latka, a ta druga synka który ma 4 latka.
W kazdym razie czekamy na wszystkie informacje o Tobie i dzieciaczku.

Do góry