reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie z Łodzi

Lista się wydłuża!

Agata B.
Irlandia
mamusiaagusia (?)
karolkaz
padiqq
Agawa
nausea (?)
ulik

2.09.2006, Park Poniatowskiego - aleja główna na środku parku przy okrągłym klombiku lub Manufaktura (awaryjnie przy złej pogodzie - sala zabaw dla dzieci, bo chyba jest pod dachem?), godz. 11:00.

reklama
ulik już myślałam, że się nie odezwiesz! ;D Ja też nie wiem jak to długo wytrzymamy, tym bardziej, że jeszcze karmienie piersią OK ale gorzej z przewinięciem. Najwyżej Adam będzie w pobliżu i przewiniemy w smochodzie jak by co. ;D Tak myślałam, zę to tylko małe nieporozumienie z tą ulica.
Definicja złej pogody OK. A jak się powiedaomimy w ostatniej chwili? A to się będziemy martwić potem. Naj ważniejsze to, żę mamy miejsce i czas ustalony. To potem się za ogłaszanie zabiore.

no właśnie - manufaktura ma jednak niemałą przewagę - jest przewijalnia, pokój dla mamy z dzidziusiem (w SMYKU), toaleta itp. zobaczymy jaka bedzie pogoda, ale ja z tym hałasem i "zabójczymi zarazkami" bym nie przesadzała ;) a czy w centrum Łodzi bedziecie wdychać zdrowe powietrze ;) ? nie nastawiałabym się ;)
anyway - wszystko zależy od pogody :) mnie wszystko jedno. tu i tu taka sama droga i ta samo wygodnie :)

myśle że ustalenia konkretne co do miejsca zrobimy zaraz przed wyjściem z domu. kazda zajrzy powiedzmy o 9 rano na forum i wtedy ustalimy czy aktualna pogoda nadaje się na park czy raczej manufakturę..... ja nigdy w manufakturze nie byłam ale z tego co piszą niektóre z was coraz bardziej mi się podoba... jednak myśle ze jak bedzie słońce to nie ma co go marnowac na spotkania w murach.....

No to zrobimy jak mówi Agata B. Umawiamy się na 9ta na forum w sobotę przed spotkaniem i już. Mamy dwa miejsca, ale w Manufakturze to tam gdzie ja napisałam? Bo ja nigdy nie byłam i nie wiem nawet gdzie tego szukać. :( No niewątpliwie Manufaktura z przewijalnią i pokojem dla mamy z dzieckiem ma przewage, ale i Park jest OK szczególnie przy fajnej pogodzie.

reklama
Do góry