reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

ooo kurde mam dylemat... odrzuciło mi moje ulubione jajko sadzone... zemdlilo mnie na zapach wiec moj maz przyniosl mi test niby 5 dni przed spodziewana @ wychodzi. zrobilam i co? druga kreska słaba lol najarana pobieglam po zwykly paskowy sikam i nic... oby to byla fasola :) moze tylko za wczesnie na paskowy jeszcze...

co do blizniat...
[*]
[*] straszne....

reklama
Rozczochrana po cichu puszczam uśmiech i gratuluję. Odrzuca Cię i słaba kreska, no moja droga to nie przypadek :-D Listopad? czy już grudzień? Musi być listopad w końcu ciągłość na liście musi być :-)

może faktycznie za wczesnie na paskowy bo wychodzi mi ze to dopiero 3 tydzien 6 dzien by byl a przy moich cyklach looool nie wiadomo kiedy by te paskowe wyszly... jade kupic jakis elektroniczny i jutro rano powtorze a termin byłby 22 listopad, 2012 heh... ciekawe to wszystko.... jak dorwe kabel pokaze wam test ocenicie :D

Trina tyle rzeczy zwaliło Ci się na głowę i tak jesteś dzielna!! żeby Was te choróbska opuściły!!

Rozczochrana trzymam kciuki ! zrób jutro sikacza;-)
Syneczki to już pewne , ze maluszkom nie bije serduszko?straszne rzeczy sie dzieja..

Trina, trzymaj się kochana.
Syneczki, bardzo mi przykro z powodu bliźniąt, może odseparuj się na wątku październikowego na kilka dni byś nie przeżywała na nowo, przytulam
Rozczochrana, wow, a ta blada kreska to z porannego moczu? Odczekaj dzień lub dwa i zrób z rana czułym testem. Życzę by krecha była już lepiej widoczna.

A u mnie kolejny dupny cykl, dziś 40 dc, w 27dc byłam u gina i podpowiadałam, że mam jakiś tam śluz i pewnie owulację mam teraz, na co ona stwierdziła, że raczej nie, że "wyglądam" jak po owulacji, a że 19 i 20dc miałam małe plamienie to uznała, że właśnie wtedy była owu. Dostałam też skierowanie na badania z krwi, które wyszły w normie, nie znam się, więc wam tu wypisywać nie będę, jutro zresztą chcę do niej iść to ona mi zinterpretuje. Jak by nie było to ani 20dc ani 27dc owu nie było bo już by była @. Szyjkę mam zamkniętą i nisko. Ciąży nawet nie biorę pod uwagę bo chyba nie było okazji. No i boli mnie po prawo w podbrzuszu. Nie wiem co się tam u mnie dzieje, chyba muszę uskutecznić jakieś usg.

nie nie mama stacha... to z wieczornego :-D mój Emek to sie tak napalił że już mi ze sklepu przywiózł clearblue elektroniczny... wariat... a ja raczej na zimno podchodze bo coś mi tu nie gra :-D może to jeszcze te sobotnie drinki mi na wzrok działają i widze PODWÓJNIE :-D
w sumie znajć życie to dopóki @ nie przyjdzie Emek bedzie mi kazał sikać codziennie :-D bo już słysze: TYLKO NIE ZAPOMNIJ! PIERWSZY MOCZ Z RANA! lol

Rozczochrana trzymam kciuki
&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&
I wyszłam fluidki
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
Szybko wyszedł Ci ten test tak jak Syneczki. No i daj namiary na lekarza wróżkę:-) jak dla mnie w każdym gabinecie powinna być od dziś kryształowa kula.

Syneczki bym Cię prosiła bardzo mocno byś chodź jeden dwa dni nie zaglądała do przyszłych mam październikowych. TY sie za bardzo potem nakręcasz takimi złymi wieściami lepiej zaoszczędzić sobie takich nie przyjemnych wspomnień. Jak sie czujesz ? Jak żołądek? Boli jeszcze? Dzieci zdrowe?

Martolinka zdrówka dla Was. A Twoja królewna niech sie nie śpieszy.

Katrina masz piękne córki.

Trina zdrówka dla Twoich chłopaków. Lila ładnie przybiera na wadze ale mogła by dać trochę mamie odpocząć.

A ja jutro mam wizytę

Wiec tak. Wczoraj ta druga kreska pokazala sie po czasie. Test mial czulosc 10 . Dzisiaj cyfrowy o czulosci 25 pokazal Not pregnant. Czyli ciazy brak. Ja jednak powtorze test w sobote. jesli jestem w ciazy wtedy powinien juz wyjsc.
Zycze milego dnia I zmykam do pracy :-D

reklama
Witam się dziewczyny,
śmierć - to bardzo trudny temat, a zwłaszcza śmierć dzieci , wczoraj wieczorem 22 dzieciaków zginęło w wypadku w Szwajcarii, niestety takie rzeczy dzieją się non stop dookoła nas:-(
syneczki - jesteś bardzo wrażliwą osóbką, postaraj się nie zaglądać na październik bo tam na pewno teraz będzie ten temat przez jakiś czas. Kiedy masz wizytę ?
rozczochrana - nosz myślałam że na końcu przeczytam że test pozytywny, może faktycznie za wcześnie, czekamy do piatku z zaciśniętymi &&&&&, dzisiaj mam mniej do pisania :-Dmama
mama stacha- Ja zaczęłam sobie mierzyć temperaturę, podpatruję wykresy innych i tak pi razy oko widać kiedy jest OWU a wtedy łatwiej wyliczyć @. Wiem też że OWU może się pojawić nawet w po 25 dc!
bunny - &&&& za wizytę, o której masz ?
dana co u Ciebie ?

Do góry