reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Trina, jak sie czujesz??? Jak Maciuś?? Jak Lila??? wsio oki??? Napisz, jak sobie radzicie :tak:

Rozczochrana, Ty to jednaak jestes wariatka :-D:-D to jednak się działo, skoro kostka skręcona:szok::szok:

Qcz, zapodaj fotkami:tak:

Liv,
a samemu serniczek zrobić???
Anastazja,
przygotuj się.... może znowu mi się przyśnisz :-D:-D:-D

Bunny, co u Ciebie??? Mało Cię ostatnio:-(

Syneczki!!
! Też byś mogła co szrajbnąć!!!

Już nawet nie wspomnę o Lelci!!!! Lelcia!!!!

Ciekawe, co u Sowinki, Lazurka???

reklama
Anastazja - ma chłopaka, od dawna zresztą i to już nie pierwszy. Z poprzednim jakiś czas razem mieszkali, ale się rozstali po chyba 2 latach, z tym są para ok. 8 m-cy. A|le na razie nie planują potomstwa. On studiuje, ona chce w tym roku startować na studia. O ile nie będzie niespodzianki, to jeszcze troszkę z wnukami się wstrzymają.

Witajcie,

znowu dziś męczył mnie w nocy kaszel i nie mogłam spać.. wybrałam się rano do lekarza ogólnego , bo mam dość. Za stołęm siedział około 30 latek i gdy zobaczył mój wielki brzuch mina mu zrzedła. Zbadał mnie i postawił wyrok - zapalenie gardła
wink2.gif
najlepsze było dalej , gdy otworzył jakiś mądry zeszyt i spróbował znaleźć lek , który może mi przepisać. Jego przerażenie rosło z każdą minutą. Ostatecznie skończyło się na ... tantum verde , *spam* i domowe sposoby. Rozbawił mnie ten lekarz do łez
Antek tylko kaszle i to już odrywająco więc chociaż on ma się lepiej
wink2.gif

wczoraj spakowałam rzeczy dla małej do szpitala a dziś całą resztę . Zaczęłam 36 tydzień więc moje przerażenie rośnie z każdym dniem
cool2.gif

Gotuję rosołek i mam nadzieję , ze postawi nas na nogi

Rozbawiła mnie ta reklama post wyżej- leki w sam raz na ostatn miesiac ciąży. Moje libido siegnęło dna:-D

Rozczochrana kurcze liczyłam na jakies pikantne szczegoły ze striptizu a tu widzę niewypał;-)
Trina jak sie macie? jak dzieciaki?

Liv- do 3 razy sztuka:-)

Tri best an - pierwszy w Polsce preparat dla kobiet i mężczyzn podnoszący libido! Uwolnij namiętność i pożądanie!

mediumm0h07d554f563349d016702370.jpg

a cos na obnizenie macie:laugh2::-p:-p:-p

witajcie dziewczyny

martolinka
ja na zapalenie gardla dostalam antybiotyki, tylko, ze ja mialam bakterie. Tantum v. mozna uzywac, mi pomogl pare razy w tym w ciazy.

wika wiesz on jest taki pracochlonny i nie mam twarogu wiec robota w sam raz dla mamusi:-)

z brzuchem nie wyjdzie, mam chyba taka urode

potem cos mazne

witam kobietki strasznie mam dzis lenia ale za to wczoraj mialam werwe
sprzatalam pralam gotowalam
na dodatek boli mnie brzuch znow zaparcia sie przyplatały wychodzi moje obzarstwo

Wchodzę i co widzę? no właśnie nie widzę Wika - czy Ty dalej jeszcze śnisz o mnie ? :-D:-D wstawaj - ja już dawno tu jestem :-p:-p
martolinka - rosołek to jest to :tak::tak:ciekawe czy załapiesz się na marzec czy dopiero kwiecień :-)
liv - jesteś The Best - ciekawe czy ten reklamodawca się uśmiał tak jak Ja :-D:-D:laugh2:
Jak już nic nie piszecie to napiszę co u mnie :-p byłam u endo pod pretekstem recepty - ale dałam ten wynik sprzed tygodni, stwierdziła że jest idealny - zostawiła mi tę samą dawkę czyli 75 mg i życzyła żeby na następną wizytę już w ciązy przyszła :tak::tak: tydzień temu gin to sam mówił :-p
calogera- Ty masz fajną pogodę ? :szok:a u mnei szaro , mokro , jedyny plus że temperatura na plusie, rano bylo +5 , no ale Ja chcę słońce :crazy:

anastazja, przeciez w zyciu musi tez byc smiesznie:laugh2: jak wrzucaja jakas reklame to moze znaja jakis inny magiczny srodek:-D

u mnie 12,4 stopnia, slonce, za goraco mi troche. Bylam z maluchem na spacerze, bo mala mi zasnela. Jak maly zasnie to z mala wyjde.

ja tam leniwiec jestem, kwiatuszek podziwiam za zapal i checi:-D moze sliweczki suszone i ziarenka w ilosci hurtowej?

sama myslalam co ostatnio u lazurka, ale widocznie ma duzo swoich spraw na glowie

Syneczki, kryzys myślowy, dobre, dobre.... zaczerpnę od Ciebie:-D:-D

Anastazja, noo przykro mi, ale dzisiaj nie śniłaś mi się:rofl2: te okularki za słabo pobudziły moją wyobraźnie:-D:-D:-D

Liv, Ty leniwcze:-D serniczka nie chce CI się zrobić:crazy: ojj nie ładnie:no: nie ładnie:no:

Martolinka, ttorba już spakowana:szok::szok:o o !!! to już nie są żarty:-D:-D

reklama
Do góry