reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Qcz mi się już ciągnie czas .. im bliżej tym bardziej może dlatego , że non stop o tym mysle.
Mój gin zauważył ciekawa zależność , że często laski drobne , chudziutkie , szczuplutkie radzą sobie podczas porodu świetnie , wszystko przebiega błyskawicznie , dochodzą do siebie w mig. Natomiast takie , których budowa mogłaby wskazywać , że są stworzone do rodzenia dzieci mają wielokrotnie komplikacje , porody inwazyjne , umęczą się strasznie. Jak tak obserwuje to faktycznie często się to potwierdza.. Może i Ty bedziesz tego dowodem;-)

Bunny to super!!! jakie cudne wiesci;-)z usg 16 tc raczej nie czytała

reklama
To szkoda bo ja sie chyba nigdy nie dowiem (no przynajmniej do porodu) kto mi tam w brzuszku mieszka. Według mojego lekarza 16 tydzień to za wczesnie by zobaczyć płeć buuuuuuu

martolinka - no moze kiedyś taką babską wyprawę zrobimy co ? Ja mam w planach uzyskanie licencji na organizacje wycieczek - to jak tylko to od razu robimy taki wypad :tak::-)
bunny - uważaj na siebie, i patrz pod nogi :-p ja pamiętam że po raz pierwszy płeć mi powiedział ok 19-20 tyg i to było na 60-70 % , na 99% powiedział w 22 tyg:tak: ale też wiem że niektórzy w 13 tyg coś widza, Ja tam nie wiem , mój jest jednym z lepszych fachowców USG w mieście , a te z 13 tyg to może być trochę jak wróżba :-)
Qcz - im więcej o tym będziesz myślała tym tylko gorzej będzie, po porodzie wszystko będzie cacy i tam na dole i poradzisz sobie z maluchem :tak:
Niech już się skończy ta pogoda :-(

hmmmm to M z nami chce jechać ? ;-) Ja się zastanawiam jak w przyszłości dzieci do babci wysyłać, 6 tys. km :szok: to chyba na całe wakacje - ale będą jaja :-D

Hej!
W poniedziałek po miesiącu brania bromergonu i tego euthyroxu powtarzałam badania. Dzisiaj odebrałam wyniki. Są następujące:
Prl 1.63 ng/ml
TSH 2.20 uIU/ml
Jakie macie zdanie na temat tych wyników?

Maluszek naszej kochanej Bunny

Przepraszam ze dopiero teraz, ale Amadeuszek załapał chyba jelitówkę i cały czas chodzę i sprzątam wymiociny w międzyczasie pocieszając 4ro letnie biedactwo. A dopiero co chwaliłam chłopców że zdrowi.

Anastazja tak, nie zaglądam w dalszym ciągu, separuję się do końca tygodnia.

reklama
martolinka - a to pewnie dlatego małżonek chcę jechać - żeby od dzieciaków odpoczywać :-D powiedz że zorganizuję wyprawę małżeństw z dziećmi :rofl2::-p
dana - na temat PRL nic nie powiem , a napisz chociaż normy jakie masz :happy: o TSH powiem że odrobinę za wysokie - pewnie dalej będziesz brała euthyrox Ty chyba zaczynałaś od 4 ? a bierzesz 25 mg - minęło 6 tyg?
syneczki - bidulek ten Twój maluszek, zdrówka życzę, tak mi szkoda zawsze jak dzieciaki choruja :-(
bunny - wyglada mi na dziewczynę :-p:happy:
obżarłam się :-D:-D

Do góry