reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Qcz mi się już ciągnie czas .. im bliżej tym bardziej może dlatego , że non stop o tym mysle.
Mój gin zauważył ciekawa zależność , że często laski drobne , chudziutkie , szczuplutkie radzą sobie podczas porodu świetnie , wszystko przebiega błyskawicznie , dochodzą do siebie w mig. Natomiast takie , których budowa mogłaby wskazywać , że są stworzone do rodzenia dzieci mają wielokrotnie komplikacje , porody inwazyjne , umęczą się strasznie. Jak tak obserwuje to faktycznie często się to potwierdza.. Może i Ty bedziesz tego dowodem;-)

Bunny to super!!! jakie cudne wiesci;-)z usg 16 tc raczej nie czytała

reklama
To szkoda bo ja sie chyba nigdy nie dowiem (no przynajmniej do porodu) kto mi tam w brzuszku mieszka. Według mojego lekarza 16 tydzień to za wczesnie by zobaczyć płeć buuuuuuu

martolinka - no moze kiedyś taką babską wyprawę zrobimy co ? Ja mam w planach uzyskanie licencji na organizacje wycieczek - to jak tylko to od razu robimy taki wypad :tak::-)
bunny - uważaj na siebie, i patrz pod nogi :-p ja pamiętam że po raz pierwszy płeć mi powiedział ok 19-20 tyg i to było na 60-70 % , na 99% powiedział w 22 tyg:tak: ale też wiem że niektórzy w 13 tyg coś widza, Ja tam nie wiem , mój jest jednym z lepszych fachowców USG w mieście , a te z 13 tyg to może być trochę jak wróżba :-)
Qcz - im więcej o tym będziesz myślała tym tylko gorzej będzie, po porodzie wszystko będzie cacy i tam na dole i poradzisz sobie z maluchem :tak:
Niech już się skończy ta pogoda :-(

hmmmm to M z nami chce jechać ? ;-) Ja się zastanawiam jak w przyszłości dzieci do babci wysyłać, 6 tys. km :szok: to chyba na całe wakacje - ale będą jaja :-D

Hej!
W poniedziałek po miesiącu brania bromergonu i tego euthyroxu powtarzałam badania. Dzisiaj odebrałam wyniki. Są następujące:
Prl 1.63 ng/ml
TSH 2.20 uIU/ml
Jakie macie zdanie na temat tych wyników?

Maluszek naszej kochanej Bunny

Przepraszam ze dopiero teraz, ale Amadeuszek załapał chyba jelitówkę i cały czas chodzę i sprzątam wymiociny w międzyczasie pocieszając 4ro letnie biedactwo. A dopiero co chwaliłam chłopców że zdrowi.

Anastazja tak, nie zaglądam w dalszym ciągu, separuję się do końca tygodnia.

reklama
martolinka - a to pewnie dlatego małżonek chcę jechać - żeby od dzieciaków odpoczywać :-D powiedz że zorganizuję wyprawę małżeństw z dziećmi :rofl2::-p
dana - na temat PRL nic nie powiem , a napisz chociaż normy jakie masz :happy: o TSH powiem że odrobinę za wysokie - pewnie dalej będziesz brała euthyrox Ty chyba zaczynałaś od 4 ? a bierzesz 25 mg - minęło 6 tyg?
syneczki - bidulek ten Twój maluszek, zdrówka życzę, tak mi szkoda zawsze jak dzieciaki choruja :-(
bunny - wyglada mi na dziewczynę :-p:happy:
obżarłam się :-D:-D

Do góry