reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Trina, musi byc dobrze, pójdź sobie spokojnie (taa, łatwo sie mówi, że spokojnie ;-)) na Betę i bedziesz wiedziała na czym stoisz, potem ginekolog no i na końcu wizyta na porodówce koło połowy lutego :-D

Mmmona - to trzymam kciuki, zebys się tego paskudnego wyjazdu nad morze nie doczekała :-D

Lazurowe - podziwiam, ja 3 tygodni bez M chyba bym nie wytrzymała i znając mnie pewnie bym Go odwiedziła ;-) Przede mną teraz 2 tygodnie bez Niego (tzn od jutra do piątku, potem w weekend jest z nami i znów nie ma Go od poniedziałku do środy) i już to strasznie przeżywam :-(

No no no, widzę, że szykuje się jakiś wyż demograficzny w marcu 2012 ;-) No oby się nam wszystkim udało :-D

Wika
sto lat! ;-)
6797197e3f.jpg

reklama
Dziekuję Kochane za życzenia :))

Wpadłam tylko na chwilkę, bo śmigamy zaraz z Igorem na jakieś zakupki, bo po południu mają wpaść moi rodzice i teściowie.

Trina- idź na betę, jak Cię coś niepokoi... albo najlepiej od razu do gina:tak: trzymam &&&
Lazurowe- pewnie będzię ciężko wytrzymać te 3 tyg.. ale pomyśl co się będzie działo po powrocie:-p:laugh2::-p
Truskawica- &&& za ten NASZ MARZEC :)

dzięki dziewczyny. co do bety, to nie robie, bo ostatnio robiłam, pieknie rosła i d... ciąża sie nie rozwijała, wiec w betę nie wierze, w moim przypadku przynajmniej. Uspokoje się nieco jak dotrwam do usg i zobaczę serducho :-(
wika - wszystkiego najlepszego z okazji osiemnastki :-)

hej

trina!! ciesze sie ze zobaczylas II ale nie panikuj kochana, tylko zrob jak radza dziewczyny- na bete badz do lekarza! trzymam kciuki!!!
fajnie ze wycieczka sie udala

mmona- oby @ nie przylazla!

lazurek- 3 tygodnie mina szybko:-)

wika- STO LAT, STO LAT, NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM!!!! WSZYSTKIEGO NAJ!!!

Ahhh zakupy zrobione, obiad podszykowany, sałatka dokończona, Igor śpi!!! A teraz relaksik w moje OSIEMNASTE (+ dziesięć) urodziny :-D:-D:-D

Hej dziewczyny :)
Postanowilam sie dopisac, bo z ulga stwierdzilam po przeczytaniu kilku watkow na tym forum, ze nie tylkoj a "wariuje" na mysl o malym bablu :)
Na poczatek chcialam przeprosic, ze nie uzywam polskich znakow, ale pisze z pracy (UK) gdzie nie mam polskiej klawiatury ;p
Tak w skrocie tylko przedstawie moja sytuacje. We wrzesniu wychodze za maz za mojego K :-D nie moge sie juz doczekac. O dziecku juz rozmawialismy i postanowilismy, ze staramy sie "od razu", ale ale, spokojnie...od razu to znaczy: w po slubie odstawiam tabletki i robimy wszystkie potrzebne (i mniej potrzebne) badania, czekamy 3-6 miesiecy (moje liczba to 6, ale K mowi o 3 ;) wiec podejrzewam, ze bedziemy sie niesmialo starac juz w styczniu 2012 ;-)
Ciesze sie, ze bede mogla sie z Wami tutaj dzielic moimi przemysleniami i sukcesami / porazkami
Tymczasem pozdrawiam, bo przerwa sie konczy i musze wracac do pracy :nerd:
Do uslyszenia :tak:

Jestem babeczki :-)
wika powiem Ci, ze mloda doopa jestes :-D
trina ja tez niezbyt dobrze przezylam to, ze mi sie ostatnio tez nie udalo, ale teraz musi byc dobrze :tak: W Twoim przypadku rowniez ;-)
Truskawcia mowisz bierzesz sie za wrozenie, co? :-D
phoenix ja tez bym go odwiedzila :-) Po tych 3 tygodniach ja do niego lece, idziemy razem na wesele i wracamy :-)
Lelek, agnieszka witajcie :-)
krak rozgosc sie :-) Gratki z okazji zblizajacego sie slubu ;-)

U nas dzis wszystko pozamykane. Ja potem jeszcze raz bujne sie na ten festyn A co mi tam :-D
A swoja droga to ja juz chyba jestem po owulce. W nocy mialam jakies bole i taaaaakie zawroty glowy, ze myslalam, ze pawia puszcze :szok: Nigdy przedtem tak nie mialam. Teraz tez od rana jakos mnie macica ciagnie :eek: W koncu dzis 13dc. Ostatnio owulke w 9dc mialam, wiec mozliwe, ze juz po zawodach. Mam nadzieje, ze chlopaki sie spisali na medal i dotarli do celu :-D:-D
A teraz chyba musze cos zjesc, bo gloda czuje. Ale z drugiej strony nie mam ochoty na jedzenie :no2: hmm...

Ostatnia edycja:
KOBITKI

Nie wytrzymałam musialam wam pokazać:-):-):-):-)

P1080485.jpg

Test robiłam 2h temu, teraz umówie sie do gina i czas pokaże, nie ciesze sie jeszcze za bardzo bo ostatnio tez tak było:-:)-:)-(, ale mam nadzieje, że będzie ok.

Ostatnia edycja:
reklama
wika - wszystkiego naj naj naj, podziel sie pysznościami.

lazurek - faktycznie chyba miała przeczucie:-)

Wychodzi na to, że zostałam lutówką.
Wiecie co w pierwszym cyklu starań od poronienia sie udało. Tylko, żeby lekarz powiedział, że wszystko ok.

krak8686 - witaj

Lelek - naszczęsice nie przylazła, a juz myslałam, że kartki bede wysyłać... mój męzula juz sie smiał, bo ciągle wydawało mi sie ze jednak przylazła i latałam do łazienki

trina - trzymam kciuku, żeby było wszystko ok.

Treaz sobie odpoczywam, potem ugotuje zupkę, a wieczorem robimy gonisko. Muszę zacząć sie oszczędzać, bo ja taka jestem, ze w miejscu nie usiedze.
OD 6 jestem na nogach, szukaliśmy autka dla mnie. Właśnie mężula z moim tatą pojechali zobaczyć Opla Corsę, który widzieliśmy, ale fachowiec (moj tata) jeszcze musi spojrzeć.

Ostatnia edycja:
Do góry