reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Trina, musi byc dobrze, pójdź sobie spokojnie (taa, łatwo sie mówi, że spokojnie ;-)) na Betę i bedziesz wiedziała na czym stoisz, potem ginekolog no i na końcu wizyta na porodówce koło połowy lutego :-D

Mmmona - to trzymam kciuki, zebys się tego paskudnego wyjazdu nad morze nie doczekała :-D

Lazurowe - podziwiam, ja 3 tygodni bez M chyba bym nie wytrzymała i znając mnie pewnie bym Go odwiedziła ;-) Przede mną teraz 2 tygodnie bez Niego (tzn od jutra do piątku, potem w weekend jest z nami i znów nie ma Go od poniedziałku do środy) i już to strasznie przeżywam :-(

No no no, widzę, że szykuje się jakiś wyż demograficzny w marcu 2012 ;-) No oby się nam wszystkim udało :-D

Wika
sto lat! ;-)
6797197e3f.jpg

reklama
Dziekuję Kochane za życzenia :))

Wpadłam tylko na chwilkę, bo śmigamy zaraz z Igorem na jakieś zakupki, bo po południu mają wpaść moi rodzice i teściowie.

Trina- idź na betę, jak Cię coś niepokoi... albo najlepiej od razu do gina:tak: trzymam &&&
Lazurowe- pewnie będzię ciężko wytrzymać te 3 tyg.. ale pomyśl co się będzie działo po powrocie:-p:laugh2::-p
Truskawica- &&& za ten NASZ MARZEC :)

dzięki dziewczyny. co do bety, to nie robie, bo ostatnio robiłam, pieknie rosła i d... ciąża sie nie rozwijała, wiec w betę nie wierze, w moim przypadku przynajmniej. Uspokoje się nieco jak dotrwam do usg i zobaczę serducho :-(
wika - wszystkiego najlepszego z okazji osiemnastki :-)

hej

trina!! ciesze sie ze zobaczylas II ale nie panikuj kochana, tylko zrob jak radza dziewczyny- na bete badz do lekarza! trzymam kciuki!!!
fajnie ze wycieczka sie udala

mmona- oby @ nie przylazla!

lazurek- 3 tygodnie mina szybko:-)

wika- STO LAT, STO LAT, NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM!!!! WSZYSTKIEGO NAJ!!!

Ahhh zakupy zrobione, obiad podszykowany, sałatka dokończona, Igor śpi!!! A teraz relaksik w moje OSIEMNASTE (+ dziesięć) urodziny :-D:-D:-D

Hej dziewczyny :)
Postanowilam sie dopisac, bo z ulga stwierdzilam po przeczytaniu kilku watkow na tym forum, ze nie tylkoj a "wariuje" na mysl o malym bablu :)
Na poczatek chcialam przeprosic, ze nie uzywam polskich znakow, ale pisze z pracy (UK) gdzie nie mam polskiej klawiatury ;p
Tak w skrocie tylko przedstawie moja sytuacje. We wrzesniu wychodze za maz za mojego K :-D nie moge sie juz doczekac. O dziecku juz rozmawialismy i postanowilismy, ze staramy sie "od razu", ale ale, spokojnie...od razu to znaczy: w po slubie odstawiam tabletki i robimy wszystkie potrzebne (i mniej potrzebne) badania, czekamy 3-6 miesiecy (moje liczba to 6, ale K mowi o 3 ;) wiec podejrzewam, ze bedziemy sie niesmialo starac juz w styczniu 2012 ;-)
Ciesze sie, ze bede mogla sie z Wami tutaj dzielic moimi przemysleniami i sukcesami / porazkami
Tymczasem pozdrawiam, bo przerwa sie konczy i musze wracac do pracy :nerd:
Do uslyszenia :tak:

Jestem babeczki :-)
wika powiem Ci, ze mloda doopa jestes :-D
trina ja tez niezbyt dobrze przezylam to, ze mi sie ostatnio tez nie udalo, ale teraz musi byc dobrze :tak: W Twoim przypadku rowniez ;-)
Truskawcia mowisz bierzesz sie za wrozenie, co? :-D
phoenix ja tez bym go odwiedzila :-) Po tych 3 tygodniach ja do niego lece, idziemy razem na wesele i wracamy :-)
Lelek, agnieszka witajcie :-)
krak rozgosc sie :-) Gratki z okazji zblizajacego sie slubu ;-)

U nas dzis wszystko pozamykane. Ja potem jeszcze raz bujne sie na ten festyn A co mi tam :-D
A swoja droga to ja juz chyba jestem po owulce. W nocy mialam jakies bole i taaaaakie zawroty glowy, ze myslalam, ze pawia puszcze :szok: Nigdy przedtem tak nie mialam. Teraz tez od rana jakos mnie macica ciagnie :eek: W koncu dzis 13dc. Ostatnio owulke w 9dc mialam, wiec mozliwe, ze juz po zawodach. Mam nadzieje, ze chlopaki sie spisali na medal i dotarli do celu :-D:-D
A teraz chyba musze cos zjesc, bo gloda czuje. Ale z drugiej strony nie mam ochoty na jedzenie :no2: hmm...

Ostatnia edycja:
KOBITKI

Nie wytrzymałam musialam wam pokazać:-):-):-):-)

P1080485.jpg

Test robiłam 2h temu, teraz umówie sie do gina i czas pokaże, nie ciesze sie jeszcze za bardzo bo ostatnio tez tak było:-:)-:)-(, ale mam nadzieje, że będzie ok.

Ostatnia edycja:
reklama
wika - wszystkiego naj naj naj, podziel sie pysznościami.

lazurek - faktycznie chyba miała przeczucie:-)

Wychodzi na to, że zostałam lutówką.
Wiecie co w pierwszym cyklu starań od poronienia sie udało. Tylko, żeby lekarz powiedział, że wszystko ok.

krak8686 - witaj

Lelek - naszczęsice nie przylazła, a juz myslałam, że kartki bede wysyłać... mój męzula juz sie smiał, bo ciągle wydawało mi sie ze jednak przylazła i latałam do łazienki

trina - trzymam kciuku, żeby było wszystko ok.

Treaz sobie odpoczywam, potem ugotuje zupkę, a wieczorem robimy gonisko. Muszę zacząć sie oszczędzać, bo ja taka jestem, ze w miejscu nie usiedze.
OD 6 jestem na nogach, szukaliśmy autka dla mnie. Właśnie mężula z moim tatą pojechali zobaczyć Opla Corsę, który widzieliśmy, ale fachowiec (moj tata) jeszcze musi spojrzeć.

Ostatnia edycja:
Do góry