reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Agnieszka , danao nastepny cykl bedzie WAsz:) :) i zadna @ nie dotrze

Witajcie :)
Życze Wam kobitki miłej niedzieli :) My z M mamy teraz "prasówkę" a potem zmykamu na urodziny do szwagra :)

reklama
Witam sie i ja :-)
wika fajnie, ze festyn udany. To znaczy tak mysle, ze sie dobrze bawilas ;-)
mmona w takim razie smacznych kielbasek zycze :-D
rozczochrana skoro morze sie rozstapilo to dzialaj, bo juz niebawem owulka :tak:
martolinka najlepszego dla szwagra i baw sie dobrze ;-)
livastrid on mnie rozszarpie jak wroce? :rolleyes2:To sobie wyobraz co ja z nim zrobie w sierpniu, bo na poczatku sierpnia musi jechac do Bulgarii na 3 tygodnie :szok::wściekła/y::wściekła/y: A ja potem do niego lece 22 lub 23 sierpnia, bo jakies tam wesele jest. Wiec jestem w szoku, ze 3 tygodnie nie bede go widziec :-:)-( Szajze szajze szajze!!!!! :wściekła/y::wściekła/y:

Ale ucichło...
Właśnie wróciłam z grilla, ale żarełka było mniammmm.
Nie piłam winka i wszycy do mnie ze chyba w ciązy jestem... szwagierka brata to ciągle mi sie przyglądała.. hmm...

Nie wylądowałam nad morzem czerwonym nadal... zobaczymy... czekam dalej......

Uciekam spać.... bo ziewam strasznie... do juterka ... jutro wam odpisze.... papapap

Hello dziołchy :-)
Wiedziałam, że tak będzie! Żeście kurka wodna 50 stron przegadały! No i ja sie pytam jak mam nadrobić:confused::-D No nic na raty chyba, albo mi skrót przedstawicie ;-)
Teraz więc samolubnie się przywitam, zapytam jak tam postępy, która zaciążyła i lecę nadrabiać :tak:
Ja już po wakacjach. Pogoda generalnie odwrotność tej tutaj niestety. Jak słoneczko świeciło to i 28-29 sie zdarzało. A jak nie to i 19 :-(. I tak słońce było ze 3 dni, 3 dni to świeciło, to za chmurami było, kolejne dwa przeplatało sie z deszczem, a jeden dzień ściana wody przez cały dzień była. No przepraszam, z 3 godz przerwą po południu :wściekła/y: Ale grunt, że wszyscy zadowoleni. Młody całkiem nieźle zniósł podróż. Teściowie, któych nie można było wyciągnąć (zwłaszcza teściowa) z milcząca aprobatą przyjęli propozycję przyszłorocznego wypadu. Normalnie szok :-D. A my w Polszy jesteśmy od czwartku, tyle że siedzieliśmy eszcze w Gdańsku i dopiero dziś wróciliśmy. Oj marzy mi się jeszcze jakiś wyjazd do ciepłych wód... A do pracy nie chcę wracać, bo spadnie na mnie lawina roboty :-( A oprócz stresów w pracy mam jeszcze jeden. Dostałam w czwartek zajawkę zaproszenia nad Morze Czerwone, ale później nic. Wczoraj robiłam wiadomy test i wyszedł pozytywny. I teraz tylko czekam co złego się wydarzy. Nie daję rady inaczej, po tym ostatnim razie. Ale czułąm, że tak będzie... Więc generalnie podwójna pourlopowa deprecha :-(

mmona fajnie, ze zadowolona jestes. A z moze ta szwagierka ma intuicje, hmm? :-) Skoro nie jestes nad Morzem Czerwonym to moze moze... :-)
A my bylismy na festynie. Bylo nawet niezle. Duuuuzo straganow. Oczywiscie nie obylo sie bez zakupow :-D W tle odbywaly sie koncerty. Naprawde fajnie :tak: A teraz w domciu jestem. Moze jeszcze jutro sie na ten festyn wybierzemy, bo tu w DE jutro jest dzien wolny od pracy i wszyscy imprezuja :tak:
trina test ciazowy pozytywny? Czy ja dobrze zrozumialam? :szok: Jaka "zajawka zaproszenia" nad Morze Czerwone? Opowiadaj tu wszystko.

Ostatnia edycja:
zajawka - plamienie z którego nic nie wyszło. A test ciążowy. Dziś robiłam jeszcze raz i o ile wczoraj była kreseczka bledsza, tak dziś ciemniejsza niż kontrolna, więc coś się zadziało. Pytanie tylko co z tego będzie :-(

Trina, jak to co z tego będzie? Śliczny zdrowy bobasek. Gratuluję!
Czekałam, czekałam i się doczekałam:tak: Czyli racja, miałam omamy wzrokowe.:tak: Tak, tak, @ przylazł:tak: Ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Jest przynajmniej dalej regularnie:-) Tak więc oficjalnie dołączam sie do hasła: marzec będzie nasz:-)
Ja też się dziś doczekałam, ale nie podoba mi się ten urlop nad morzem.
Marzec będzie wasz, a ja dojrzewam do myśli, że może i mój. Długi weekend to chyba dobry czas starań?

trina na pewno wszystko bedzie dobrze. Oczywiscie ja tez Ci gratuluje i trzymam &&&&&, zeby wsio bylo ok ;-) Wiem, ze nie jest Ci latwo po tym co przeszlas, ale mysl teraz tylko i wylacznie o sobie i fasolce :tak: Mam nadzieje, ze to juz czas na Ciebie i w koncu odjedziesz na porodowke :-)
Mama Stacha jasne, ze dlugi weekend to dobry czas na staranka :tak: Probuj kochana, a my czekamy na efekty ;-)

A ja zmykam spaciu. Aaaaaa.... bym zapomniala, bo to juz po polnocy, wiec...

wika STO LAT STO LAT NIECH ZYJE ZYJE NAM :-) Kochana, zycze Ci przede wszystkim spelnienia marzen, jak najszybciej upragnionej fasolki :tak: Zebys juz nie jezdzila na wakacje nad Morze Czerwone :-)
Sciskam Cie mocno iiiii.... mam cos dla Ciebie... :-)

reklama
Hej Laski :-D Mi @ właściwie się skończyła, i już od dziś zaczęliśmy nowe starania :-D ale teraz (staram się przynajmniej) podchodzić do tego na luzie, z nastawieniem na bliskość i przyjemność :-D aczkolwiek na fluidki chętna jestem :-D
OOoo to ja się podpisuje: marzec będzie Nasz!!! :-D fajnie by było, moja mama ur się w pierwszy dzień wiosny- ale były by jaja jak i ja bym się wstrzeliła :-D

Mmona- nooooo % nie piłaś, ludzie coś poznają, to musi być TO :-D trzymam &&&& :-D

Trina- no ja też się pogubiłam :-( co to z Tobą w końcu jest? Masz II krechy tak? :-D to ino się cieszyć a nie panikować ;-)

Mama Stacha- tak, tak, tak to bardzo dobry czas :-D ja też w tym czasie będę (wciąż) wojować :-D

Dana- coś mi się wydaje, że i ja muszę się za wróżenie (Tobie wziąć) :-D

Agnieszka- wszystkie będziemy mieli dzidziulki w jednym czasie zobaczysz :-D

Wika- masz urodzinki?? :-D OOoooo to wszystkiego najlepszego kochana :-D życzę spełnienia wszystkich marzeń, tych malutkich i tych największych!!! :-D
Zobacz załącznik 362717

Do góry