reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Ja po teście, niestety nawet cienia drugiej kreski nie ma. Tak podejrzewałam, ale zawsze się ma nadzieję. Jak policzyłam to wyszedł mi 30dc. Uczucie mokra też mam, no i te plamienia a @ brak. Macie rację, że nasz organizm sobie z nas jaja robi, to niesprawiedliwe.
Uciekam, jedziemy dziś na wesele i oczywiście powinniśmy już wyjechać a jesteśmy w proszku. Buźka

Agnieszka- kolejny cykl, kolejna szansa :) U mnie w tym miesiącu chyba też nici z fasolki, mało było dunga dunga i nie trafiliśmy w owulkę :wściekła/y: ehhh... taki los . A kiedy lecicie do PL??
Kiedy jedziemy do Pl-napisałam na zamk.sorki ale nie chcę aby "szpieg"wiedział a mam takiego niestety...:-/

czesc baby

agnieszka, jak napisalam, najpozniej we wrzesniu:tak:

zobaczymy...
Wika, Agnieszka, Lelek, Lazurowe - czyli marzec nasz? :-D Mnie w sumie w tej chwili przełom kwietnia i maja by najbardziej satysfakcjonował bo ... rocznica ślubu, imieniny Stasia :-D

hehe może marzec...:)
na urlopie w Pl odpoczniemy z mężem i faktycznie będziemy mieli więcej czasu dla siebie-może wtedy :)
jedziemy nad polskie morze odpocząć,poopalać się,będziemy korzystać z atrakcji i bawić się na całego więc kto wie co z tego wyjdzie:)

Czekałam, czekałam i się doczekałam:tak: Czyli racja, miałam omamy wzrokowe.:tak: Tak, tak, @ przylazł:tak: Ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Jest przynajmniej dalej regularnie:-) Tak więc oficjalnie dołączam sie do hasła: marzec będzie nasz:-)

Jestem.
dana no nie wierze :szok: Ja to bylam wrecz pewna co do Ciebie :szok: Ale jazda, ale nic sie nie martw, bo marzec jest nasz ;-)
phoenix jasne, ze na marzec sie piszemy :-)
wika milego dnia na festiwalu ;-)
Lelek pewnie robisz ten tort. Mniam, ale bym sobie taki zjadla :-)
livastrid jak tam gardelko? Lepiej ;-)

U nas dzis od samego rana padalo strasznie. Ale juz jest w miare ok. Ustalilismy z Borysem, ze ja sama lece do Polski na poczatku lipca. Ale na krotko, moze na 5 dni.

Ale tu cicho...

Jak pogoda u was...u mnie słoneczko świeci, ale zimny wiaterek, oby sie poprawiło bo popołudniu jedziemy na grilla.

Nadal nie wylądowałam nad morzem czerownym... czekam..

dana - widocznie marzec jest ci pisany :-):-):-)

wika
- jak tam po festynie

mama stacha - jak tam?

no siema :)
dana no co Ty!poważnie przylazł?! eee wydaje mi sie że nam wszystkim tu marzec jest pisany :-) taaaak . na pewno marzec :tak:
u mnie Morze Czerwone się rozstąpiło w zamian mnie muli całymi dniami ... aaa dużo by pisać... mój organizm sie chyba nastawił przeciwko mnie :-D cisza tu...
wika festyn chyba udany skoro odpoczywasz :D hehe
ddooobra ja też uciekam ... jutro przylatuje do mnie siostra na 4 miesiące. trzeba jej jakąś miejscówke zrobić :D
buźka

reklama
sama w domu, co za koszmar

nooo wika, niezly festyn, skoro wypoczywasz:-pcos Ty na nim robila:-D

mmona udanego grila:tak:

lazurowe, mowisz, ze bedziesz sie polonizowac:-D tyle dni samotna, toc to facet rozszarpie Cie jak tylko wrocisz:-D nom, gardlo lepiej, nawet migdal mniejszy, tylko, ze jeszcze na drugim mam ze 3 czopy paskudne, ale juz mi sie lepiej polyka

no, dana wlasnie e miesiac w te czy w te, masz juz wyznaczony marzec;-) moze fasola chce ogladac kwiatki po porodzie a nie snieg:-D

agnieszka, widzisz, na wakacje jedziesz, bedzie sie dzialo, oj bedzie;-)

Do góry