reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Ja po teście, niestety nawet cienia drugiej kreski nie ma. Tak podejrzewałam, ale zawsze się ma nadzieję. Jak policzyłam to wyszedł mi 30dc. Uczucie mokra też mam, no i te plamienia a @ brak. Macie rację, że nasz organizm sobie z nas jaja robi, to niesprawiedliwe.
Uciekam, jedziemy dziś na wesele i oczywiście powinniśmy już wyjechać a jesteśmy w proszku. Buźka

Agnieszka- kolejny cykl, kolejna szansa :) U mnie w tym miesiącu chyba też nici z fasolki, mało było dunga dunga i nie trafiliśmy w owulkę :wściekła/y: ehhh... taki los . A kiedy lecicie do PL??
Kiedy jedziemy do Pl-napisałam na zamk.sorki ale nie chcę aby "szpieg"wiedział a mam takiego niestety...:-/

czesc baby

agnieszka, jak napisalam, najpozniej we wrzesniu:tak:

zobaczymy...
Wika, Agnieszka, Lelek, Lazurowe - czyli marzec nasz? :-D Mnie w sumie w tej chwili przełom kwietnia i maja by najbardziej satysfakcjonował bo ... rocznica ślubu, imieniny Stasia :-D

hehe może marzec...:)
na urlopie w Pl odpoczniemy z mężem i faktycznie będziemy mieli więcej czasu dla siebie-może wtedy :)
jedziemy nad polskie morze odpocząć,poopalać się,będziemy korzystać z atrakcji i bawić się na całego więc kto wie co z tego wyjdzie:)

Czekałam, czekałam i się doczekałam:tak: Czyli racja, miałam omamy wzrokowe.:tak: Tak, tak, @ przylazł:tak: Ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Jest przynajmniej dalej regularnie:-) Tak więc oficjalnie dołączam sie do hasła: marzec będzie nasz:-)

Jestem.
dana no nie wierze :szok: Ja to bylam wrecz pewna co do Ciebie :szok: Ale jazda, ale nic sie nie martw, bo marzec jest nasz ;-)
phoenix jasne, ze na marzec sie piszemy :-)
wika milego dnia na festiwalu ;-)
Lelek pewnie robisz ten tort. Mniam, ale bym sobie taki zjadla :-)
livastrid jak tam gardelko? Lepiej ;-)

U nas dzis od samego rana padalo strasznie. Ale juz jest w miare ok. Ustalilismy z Borysem, ze ja sama lece do Polski na poczatku lipca. Ale na krotko, moze na 5 dni.

Ale tu cicho...

Jak pogoda u was...u mnie słoneczko świeci, ale zimny wiaterek, oby sie poprawiło bo popołudniu jedziemy na grilla.

Nadal nie wylądowałam nad morzem czerownym... czekam..

dana - widocznie marzec jest ci pisany :-):-):-)

wika
- jak tam po festynie

mama stacha - jak tam?

no siema :)
dana no co Ty!poważnie przylazł?! eee wydaje mi sie że nam wszystkim tu marzec jest pisany :-) taaaak . na pewno marzec :tak:
u mnie Morze Czerwone się rozstąpiło w zamian mnie muli całymi dniami ... aaa dużo by pisać... mój organizm sie chyba nastawił przeciwko mnie :-D cisza tu...
wika festyn chyba udany skoro odpoczywasz :D hehe
ddooobra ja też uciekam ... jutro przylatuje do mnie siostra na 4 miesiące. trzeba jej jakąś miejscówke zrobić :D
buźka

reklama
sama w domu, co za koszmar

nooo wika, niezly festyn, skoro wypoczywasz:-pcos Ty na nim robila:-D

mmona udanego grila:tak:

lazurowe, mowisz, ze bedziesz sie polonizowac:-D tyle dni samotna, toc to facet rozszarpie Cie jak tylko wrocisz:-D nom, gardlo lepiej, nawet migdal mniejszy, tylko, ze jeszcze na drugim mam ze 3 czopy paskudne, ale juz mi sie lepiej polyka

no, dana wlasnie e miesiac w te czy w te, masz juz wyznaczony marzec;-) moze fasola chce ogladac kwiatki po porodzie a nie snieg:-D

agnieszka, widzisz, na wakacje jedziesz, bedzie sie dzialo, oj bedzie;-)

Do góry