reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
a to z takich objawów/zachcianek - to wszędzie czułam gotowane ziemniaki:laugh2::laugh2: i na nie miałam właśnie ochotę :baffled:
no w internecie piszę bloga :-p ale na razie tam nic nie ma , jutro jak będę się nudziła w pracy to zacznę pomału pisać "przewodnik" a później może coś o swoich przygodach napiszę:-)
Idę spać, bo jutro do US trzeba iść ,chyba karę dostanę , bo zapomniałam tam zgłosić że nazwisko zmieniłam :growl:

anastazja Ty sie nudzisz blog Ci potrzebny jak puder na d
a w ogole na nas czasu nie bedziesz miec jak bedziesz sobie tam wypisywac filozofie:-p

ja zaraz w kimono spadam,
znaczy najpierw cos milego mnie czeka a potem spac

milej, kosmatych i kudlatych

Hejka!
Wpadam sie przypomniec ze plany na 2012 nadal sa tak na kwiecien wiec dzialania juz niedlugo :-)

Co do zachcianek w ciazy to jak bylam z Ania to wlasciwie na sniadanie, obiad i kolacje jadlam kanapki z pasztetem i kiszonym ogorkiem nic innego mi nie wchodzilo. Moj maz jak widzial co jem to sie smial ze jemu sie juz niedobrze robi :-D

pozdrawiam

Pierwsza???:szok::szok::szok:
Isana - myślałam że już tutaj od 7 siedzisz z testem z II :-D:-D
livastrid - no nudzić się to się nie nudzę, bo mam Was :tak::tak: ale ten blog to w 50% pod reklamę jest robiony, bo sprzedaje oprócz typowych wczasów w Egipcie, Grecji itd to jeszcze kierunek wschodni;-) bilety na kolej transsyberyjską, wycieczki na syberię :tak::tak:
dana - wyobrażam sobie jakby na mnie patrzyła moja kociczka gdybym jej podjadała chrupki :angry:

Ja już po US , trafiliśmy na fajną panią, kary nie dostałam , opieprz nie dostałam ,za to dostała inna kobitka która tam pracuje , bo zamiast ołówkiem to zielonym długopisem nabazgrała na moim zeznaniu podatkowym :-)

Dziewczyny, witam się z wami i oznajmiam, że w to piękne środowe przedpołudnie zrobiłam test i .........................................................................................................................................
................. zobaczyłam II piękne różowe kreseczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-):-):-):-):-)
Jestem jeszcze lekko oszołomiona, chociaż od kilku dni miałam coraz większe przeczucie:szok::tak::-):happy2:
Nawet nie musiałam czekać 5 minut, już po kilku sekundach zaczęła się pojawiać kreska ciążowa- i jest tylko odrobinę słabsza od tej kontrolnej!!!:szok:

Później jeszcze do was wpadnę, muszę zjeść śniadanko a na popołudnie do pracy. Miłego dnia dziewczynki!:-)

masakra, ale jestem zwazona dzis:-p

a, to anastazja pisz, ze reklame wszedzie wduszasz:-p :-D ja prowadze bloga z lesnych wypraw, podczepionego pod zawody na orientacje

no dobra ja nie chcialabym widziec min moich szczurow jak im ziarno wyzeram

zuz, wlasnie to juz kwiecien:tak: owocnego starania oczywiscie dla Ciebie:tak:

o w morde, GRATULACJE ISANA, to spokojnej ciazy,:-D:-D:-D

heeeeee nowy rok na porodowce, co?:-p:-p:-p:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Isana - GRATULACJE!!:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Ty babo jedna, ale nas przetrzymałas :-) Pisz kiedy termin!!! pewnie jeszcze na 2011?
i widze, że chyba za 2 podejsciem sie udało?

Do góry