reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Poszłam tylko radio nastawić a Wy tu już obgadujecie ???
lelek - Chorwacja powiadasz - hmmm pomyślę , ale na bank mogę zafundować wyjazd na Syberię:-D:-D:-D:-D

No to morze czerwone to też tak za przyjemnie nie pachnie, już by się mogła na wredna @ rozkręcić, niby poszło i znowu się zatrzymało .

livastrid - już od jutra zamknięte???nie za dobrze Wam tam ?:-) tu jeszcze w sobotę do 1 sklepy są otwarte.

Ja jeszcze ta i jeszcze 1 @ i mam nadzieję będzie później spokój na kilka miesięcy :-D:-D

reklama
anastazja ja akurat jestem niezadowolona, ze sklepy sa zamkniete, bo nawet jak z nich nie korzystam, to sama swiadomosc tego, ze moge isc i wydac pieniazki jest mila

ta, zycze Ci tego by nastepnych juz nie bylo. A wiesz, ze po porodzie przyjdzie potop ze zdwojona sila?:-D

nie wiem jak to jest na tym etapie ciazy i prawde mowiac nie mam ochoty wiedziec,
ja mialam taki fajniusi okres przez 1,5 miesiaca, ze non-stop musialam pieluchy zmieniac, bo non-stop sie ze mnie lalo. Obrzydliwosci.

a za pieniazki mozna przyjemnosci kupic:-)

Wiedziałam, wiedziałam:-)

Moje wielkie gratulacje Isana:-)

Pozarażaj nas teraz trochę, co by nas więcej było:-D Chętnie poszłabym w Twoje ślady:-D Moje wczasy nad morzem czerwonym prawie na ukończeniu, tak więc lada chwila wkraczamy do akcji:-D

livastrid - jak chcesz mieć przyjemność to do męża:-D:-D pewnie gotówki nie wieźmie za przyjemność :tak:
dana - to Ci dobrze , Ja dopiero tam lecę , pozdrowić tam kogoś ?:-D:-D:-D:-D

No Ja za 30-31 dni znowu tam jadę , mam nadzieję że ostatni w tym roku:-):-)
A Wy co porabiacie dzisiaj? U mnie piękna pogoda , a ja siedzę w biurze i szukam gdzie by tu tanio te wszystkie badania porobić:tak:

oj anastazja, przyjemnosci sa rozne i nie ograniczaja sie tylko do meza:-p
nawet nie wiesz jakie to dla mnie przyjemne jest jak mi w buzi chipsy chrupia:-p:-p

co ja robie?
walcze z dzieckiem jak codziennie, teraz obiadek mu robie.
biegam miedzy domem a ogrodem
pralka pierze, musze wymienic plyte w cd bo sie skonczyla
sprzatnelam zimowe ciuchy z korytarza, raz na jakis czas przerabiam pare oczek na drutach,
musze odstawic smietniki, bo juz smieciarka pojechala
na obiad schabowy plus pyry plus blizej niezidentyfikowana surowka

jakie badania?

reklama
kurcze zamieniłabym się z Tobą na 1 dzień , bo Ja owszem lubię to co robię, ale brakuje mi właśnie takiego ruchu:-):tak:
No Ja na dzisiaj kurka wodna nic nie mam , mamy jeść zupy , bo przed świętami trzeba zwolnić miejsce na potrawy teściowej :-D:-D A odchudzić się to już nie zdążę chyba :-(
A w lutym dostałam od lekarza prikaz zrobienia prolaktyny , różyczki, cytomegalii , i wymaz na czystośc i na chlamydie , ok 250 zł za te 5 badań :-( No bo Ja prywatnie chodzę, ale postanowiłam że będę do niego prywatnie i na NFZ chodzić, żeby przynajmniej za badania nie płacić.

Do góry