reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

wika moj brat to jak ja innowierca ale nawet jak mialby miec reszte lekcji to ja sie nie dowiem a on przyjmuje ze nie ma i zadowolony chodzi ze znow wymigal sie od szkoly:dry:

jesc mi sie chce........

reklama
lelek ja Cię mogę poczęstować Igorkowymi biszkoptami:-D A swoją drogą, co za matka ze mnie??? Wyjadam dziecku biszkopty, jedyne słodkości jakie dziecko je:szok:

Anastazja- szalone mamy, szalone dzieci:tak:

chrupki też wyjadam:szok::szok:

Lecę sie ogarnąć na noc;-) M. zaraz wróci, trzeba sie doprowadzić do porządku:-)

Ostatnia edycja:
tak... szalone, moje gizmo łazi po dzialce i wyjada wszystko co znajdzie na trawie, w piachu itd, nawet jakas kukurudze upolowal a pozniej sie dławil, ze gryzie cegle i żre piach to nie wspomne

aaaa , no tak - mamy to fakt - szalone , a co powiecie o tatusiach, bo oni mają 50% wkładu:-D
lelek - może mu coś brakuje ? jakiś witamin np. :-p:-p:-p
livastrid - zapiekanka ??? czekolada??? o tej porze??? ja zeżarłam całą makrelę wędzoną , a przed tym lody :laugh2:a teraz popiłam to wszystko szklanką piwa :-p

reklama
taaa albo świnka

spadam bo znow świruje

anastazja
wlasnie slyszalam o tym ze moze brakowac dziecku jakis witamin jak tak robi ale ja go przeciez faszeruje!

Ostatnia edycja:
Do góry