reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

lelek i wika dzięki wielkie :)
My wylatujemy w środę :)
Jeszcze poniedziałek i wtorek mam pracujący:-/

...aaa i dostałam dziś @ :) cieszę się bo na urlopie prawie mi się skończy także super ale i od tej @ niech się dzieje wola boska,mam na myśli fasolę,jak się uda to super,będziemy próbować i nie ważne czy to będzie maj,czerwiec czy listopad,grudzień itd.ważne aby wszystko było ok :)

reklama
witam sie

moje dziecko mnie wczoraj obsikało :D a teraz sobie spiewa :d ide moze go ululam:d
no a dzisiaj siedze przy kompie buszuje po BB a on purtaki puszcza na moich kolanach :p przynajmniej tak myślałam ... a tu walną taką kupę, ze był obkidany po pas a ja cąle nogi :p jednym słowem MASAKRA :p

zaraz ponadrabiam zaległosci jak młodego ululam :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczynki,
Ale ześcia napisały :szok: no i oczywiscie juz nie pamiętam co miałam komu pisać.
Lazurowe - owocnego wypoczynku :-)

Ja w weekend nie miałam czasu na kompa, teraz siedze w pracy i na chwilke wpadłam, zeby sie choc przywitac. Mam nadzieję, że trochę wolniejsza bedę jutro wieczorkiem to sie wiecej odezwę.

witam Was

lazurowe, agnieszka udanych, slonecznych i goracych wczasow:tak:czekam na zdjecia wszelakich widokow:-D

wszystkim nad Morzem Czerwonym rowniez zycze milego wypoczynku

wika, nie pomoge, bo podobnie jak Lelek nie obchodze swiat. Poniewaz mam zachcianke, bedzie ryba w occie i wielki gar salatki. W zamrazarce bateria frytek i gotowej pizzy, bo nie bede miala czasu na gotowanie zadne - im wiecej wolnego w kalendarzu tym dluzej w lesie bytuje

Pajkaa
, dobrze, ze poprawa jest, maly sie mnie meczy:tak:moje dziecko na szczescie wiele razy mnie nie obsikalo w swojej karierze, no ale jak juz to zrobila to z moca podwojna albo potrojna;-)

Aga, tez bym chciala by mi maz gotowal:tak:

u mnie ladnie, weekend iscie lesny byl i jestem dzis w bardzo dobrym humorze poki co.

Hellou,

ale u nas super pogoda, nareszcie nadeszla prawdziwa wiosna:-)
agnieszka, lazurowe, udanego wypoczynku:-)
wika, zapodaj sobie na ten bol glowy, nie bedziesz sie meczyc:tak:

Cześć babole! Ale dziś pięknie na dworze:-) w końcu wiosna!
Lazurowe, agnieszka- udanych urlopów dziewczyny! Wypocznijcie, poopalajcie, naróbcie ładnych fotek i w ogóle czego tam dusza zapragnie!;-)
Aga- w takim razie zdrówka i jeszcze raz zdrówka! Bo szkoda takiej pieknej pogody...:tak:
Lelek- co tam u ciebie babolcu? Jakoś ucichłaś od weekendu.:-p:-)
iza, wika, kama, livastrid, anastazja, danao- witajcie!:-)
Danao- widzę, że ty dotarłaś w terminie nad morze czerwone, hehe...;-) Ja póki co (oby nie zapeszyć) nie. I mam nadzieję, że już nie dostanę @ w ogóle. Dziś mój 30 dc. Od tygodnia po owulce tak m.w. pobolewało mnie podbrzusze jak pisałam, wczoraj lub dziś powinnam dostać (przynajmniej wg ostatnich cylki), dzisiaj czuję się tak jakbym @ miała, ale dużo lżej, takie lekkie kłucia, ciągnięcia i napęcie w dole brzuszka, ale @ nie ma:-). Do tego dzisiaj czuję się jakoś dziwnie, jestem rozkojarzona, mam lekkie zawroty głowy, chyba podwyższoną tempkę (nie mierzę, ale tak czuję) i jakby lekkie mdłości/ dziwny posmak i coś w gardle, blee... W ogóle czuję się jakoś "inaczej", jakby znużenie wiosenne razem z podekscytowaniem. Ale by było, gdyby się okazało, że to fasola!:szok::eek::-)

witaski!

wika tescie pojechali wczoraj rano;-)
a od czego to głowa Cie boli? mnie juz caly tydzien rypie ale to od zatok:wściekła/y:

livastrid ja wlasnie tez spedzam dzien przy lesie bo tak akurat mamy polozona dzialke gdzie budujemy, a dzis nawet wpadlam na szalony pomysl zeby zrobic folie na pomidory i kawal grzadek:-D Tak wiec moj maz zamiast sie cieszyc wolnym dniem natyral sie przy folii, ja przy malym i grzadkach a teraz M pojechal w trase. Szkoda mi go bo zmeczony:-(
Dzis posialam takie tam podstawowe rzeczy a w tygodniu pojade po pomoidory.
Dostalam kurzego gnoju od soltysa i wiecie co?? Miloszek go sobie po prostu sprobowal:szok: a teraz sra:-p
Jestem zmeczona ale dzien zaliczam do pieknych.
Szkoda tylko ze pompa nam sie zepsula i nie mamy wody ale nie oplaca nam sie kupowac nowej tylko pojechalam do gminy zlozyc wniosek o sieciowke

aga ja tez sie ciesze ze w koncu ciepelko. Milosz tak sie wybawil w piachu na dzialce ze nawet pod pampersem mial:-D

Isanka kochanie witaj!
A moze juz fasolina jest?? To kiedy robisz test?

W weekend mialam tesciow, meza i jakos tak czasu brak tymbardziej ze sliczna pogoda:-)

Agnieszka przypomniało mi się, że pisałaś kiedyś na grudniówkach, ja się też tam kręciłam, ale ogólnie to zostałam tylko podczytywaczką. Fajnie, że "znajoma twarz" jest tutaj :D

Udanego wypoczynku Ci życzę.:-)

My chcemy w tym roku wyskoczyć do Rabki Zdrój, jest tam park rozrywki dla dzieciaków Rabkoland. Myślę, że dla dzieciarni to będzie świetna zabawa.

Tak mnie naszło, jak byliśmy w Lubinie u mojej mamy, jak zobaczyły w centrum handlowym te wszystkie pojazdy i bujaki to był normalnie szał. Tak, że w prawdziwym wesołym miasteczku spodoba im się na bank:tak:

a zapraszam, zapraszam :-) mieszkam w Rabce :-)
ale u nas to nie takie prawdziwe wesole miasteczko jest, raczej takie srednie ;-)
wika, szalu nie bylo z zakupami, tydzien temu bylo gorzej :-)
ahhhh jutro wolne :-) ide sie farbnac rano do fryzjera ;-)

reklama
Lelek- witaj!:-) Jak jutro nie dostanę @ (tfu tfu) to kupuję teściora i zatestuję może w środę rano, bo do pracy mam na popołudnie- trochę się obawiam za wcześnie testować, bo może jeszcze nic nie wyjść albo co gorsza @ się po prostu spóźnia. Ale w sumie nadzieja jest, bo już coraz mniej się czuję jak na @, za to coraz bardziej "inaczej". :confused::errr::rolleyes::rofl2:;-)

Do góry