reklama
Iza78
Zaangażowana w BB
maron dziękuję za zaproszenie :-) Dla moich dzieciaków może być nawet średnie wesołe miasteczko bidulki siedzą cały rok na wsi i niewiele mają rozrywek. No chyba, że oglądanie nowonarodzonej kozy Dzisiaj akurat 2 się pojawiły u dziadków. Czasami turyści przychodzą te kozy zobaczyć, a mi się chce z tego śmiać. Gorzej było jak próbowałam pić kozie mleko nawet dla zdrowowtności nie dałabym rady, a dzieciaki piją
Też chciałam iść do fryzjera, ale jak zobaczyłam dzisiaj kolejkę to zwątpiłam
Isana ja też trzymam kciuki za fasolkę,w końcu by się wątek ożywił:-). Jak na razie to tylko same paskudne @ przychodzą.
Też chciałam iść do fryzjera, ale jak zobaczyłam dzisiaj kolejkę to zwątpiłam
Isana ja też trzymam kciuki za fasolkę,w końcu by się wątek ożywił:-). Jak na razie to tylko same paskudne @ przychodzą.
livastrid
2010 & 2012
no fasola by sie w koncu tu przydala, Isana, nie pitol i sprawdzaj co tam w brzuchu masz
Lelek ja tez mam zaraz obok siebie las a wlasciwie nad domem nad skala.
Pomidory w tym roku na pewno ich miec nie bede
Iza, nie na kozie juz nigdy sie nie skusze
Lelek ja tez mam zaraz obok siebie las a wlasciwie nad domem nad skala.
Pomidory w tym roku na pewno ich miec nie bede
Iza, nie na kozie juz nigdy sie nie skusze
livastrid
2010 & 2012
bo Lelcia mam angielski ogrod, chlopu nie chce sie przekopac a ja nie moge, bo staw biodrowy mam rozpaprany. Bede szczesliwa jak w tym roku uda mi sie wywalic krzaczory i wsadzic rokitnik. W ogole dramat, dwa lata temu dom kupiony a mam taki chlew wkolo, szkoda slow
w ogole szklarnia mi sie marzy. Mam zastepczy ogrodek na parapecie. Rosnie szczypiorek. Ale niedlugo porobie sobie groszek i bob na szczescie przy domu kopac nie trzeba.
w ogole szklarnia mi sie marzy. Mam zastepczy ogrodek na parapecie. Rosnie szczypiorek. Ale niedlugo porobie sobie groszek i bob na szczescie przy domu kopac nie trzeba.
livastrid
2010 & 2012
Zobacz załącznik 347322
foto pazdziernikowe
luz,
ja tez go kocham i wiesz co? w n go nigdzie nie kupisz, porazka, dobrze, ze nasiona sprzedaja, pacany
foto pazdziernikowe
luz,
ja tez go kocham i wiesz co? w n go nigdzie nie kupisz, porazka, dobrze, ze nasiona sprzedaja, pacany
Ostatnia edycja:
reklama
livastrid
2010 & 2012
wika to moze wez cos innego? czyzbys o okladach zapomniala?
nie nie jest tajemniczy, powinnam owce tam wypuscic, bynajmniej by trawe zzarly
nie nie jest tajemniczy, powinnam owce tam wypuscic, bynajmniej by trawe zzarly
Podziel się: