reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
maron dziękuję za zaproszenie :-) Dla moich dzieciaków może być nawet średnie wesołe miasteczko bidulki siedzą cały rok na wsi i niewiele mają rozrywek. No chyba, że oglądanie nowonarodzonej kozy :tak: Dzisiaj akurat 2 się pojawiły u dziadków. Czasami turyści przychodzą te kozy zobaczyć, a mi się chce z tego śmiać. Gorzej było jak próbowałam pić kozie mleko:szok: nawet dla zdrowowtności nie dałabym rady, a dzieciaki piją:sorry:

Też chciałam iść do fryzjera, ale jak zobaczyłam dzisiaj kolejkę to zwątpiłam:wściekła/y:

Isana ja też trzymam kciuki za fasolkę,w końcu by się wątek ożywił:-). Jak na razie to tylko same paskudne @ przychodzą.

no fasola by sie w koncu tu przydala, Isana, nie pitol i sprawdzaj co tam w brzuchu masz

Lelek ja tez mam zaraz obok siebie las a wlasciwie nad domem nad skala.
Pomidory :rolleyes: w tym roku na pewno ich miec nie bede:crazy:

Iza, nie na kozie juz nigdy sie nie skusze:laugh2::-p

bo Lelcia mam angielski ogrod:crazy:, chlopu nie chce sie przekopac a ja nie moge, bo staw biodrowy mam rozpaprany. Bede szczesliwa jak w tym roku uda mi sie wywalic krzaczory i wsadzic rokitnik. W ogole dramat, dwa lata temu dom kupiony a mam taki chlew wkolo, szkoda slow:no:

w ogole szklarnia mi sie marzy. Mam zastepczy ogrodek na parapecie. Rosnie szczypiorek. Ale niedlugo porobie sobie groszek i bob :tak: na szczescie przy domu kopac nie trzeba.

Isana- trzymam kciuki za fasolkę :)) To musi być to :tak::tak:

Livastrid- Twój ogród to taki "tajemniczy ogród":tak:;-)

Lelek to żeś męża sciochrała!!!:-D:-D

Aga proszek wzięty,, ale nie pomógł, głowa nadal boli:-(

reklama
Do góry