reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Dzień dobry moje kochane:)
U mnie wszystko ok,pogoda świetna,dziś mam wielkie sprzątanie,mycie okien,pranie a wieczorem zaczynamy pakowanie do urlopu bo w środę wylatujemy.Nie wiem czy uda mi się wpaść jeszcze do was ale postaram się zawitać choć na minutkę i napisać kilka zdań.Na pewno przywiozę mnóstwo zdjęć którymi podzielę się na zamkniętym:)

Miłej niedzieli dziewczyny!
Pozdrawiam

doberek :-)
no u Was ladnie, a u mnie dopiero slonko probuje przedrzec sie przez chmury ;-)ja na 11.30 do pracy, maz na uczelni, wiec dopiero wieczorkiem sie spotkamy :wściekła/y:
agnieszka wiec jakby cos, zycze udanego wypoczynku :-) cykaj foty :-)
milej niedzieli :-)

Agnieszka przypomniało mi się, że pisałaś kiedyś na grudniówkach, ja się też tam kręciłam, ale ogólnie to zostałam tylko podczytywaczką. Fajnie, że "znajoma twarz" jest tutaj :D

Udanego wypoczynku Ci życzę.:-)

My chcemy w tym roku wyskoczyć do Rabki Zdrój, jest tam park rozrywki dla dzieciaków Rabkoland. Myślę, że dla dzieciarni to będzie świetna zabawa.

Tak mnie naszło, jak byliśmy w Lubinie u mojej mamy, jak zobaczyły w centrum handlowym te wszystkie pojazdy i bujaki to był normalnie szał. Tak, że w prawdziwym wesołym miasteczku spodoba im się na bank:tak:

Aga udanego dnia:)
maron wielkie dzięki:)buziak
Izka ...to były moje początki na bb...:)Miło że mnie zapamiętałaś:)Dzięki i witamy na staraczkach 2012 :)

Ja pomyłam już wszystkie okna,firany poprałam i powiesiłam,poodkurzałam cały dom,jeszcze kurze muszę pościerać,podłogi umyć a po południu mam gościa koleżanka wpada na herbatkę z 5 miesięcznym synkiem a wieczorem wielkie pakowanie i oby do środy:)

Hej!
Wczoraj jakoś nie miałam kiedy wejść na bb. Byliśmy wczoraj na zakupach ciuchowych, później u teściowej i jeszcze u szwagierki. czyli cały dzień z głowy. Jak dotarliśmy do domu to mi się już nawet kompa włączyć nie chciało;-)
A od dzisiaj, zgodnie z przewidywaniami, bawię się nad Morzem Czerwonym:-D

Hey laski! :-)
Wczoraj mnie nie bylo, bo nie mialam czasu, pakowalam nas i lapka caly dzien nie wlaczalam nawet :blink: Przed chwila wrocilismy z wesolego miasteczka - bylismy tam po raz ostatni. Miasteczko jutro sie zwija ;-) Borys wygral dla mnie na odchodne duzego misiaka :-) Ja ciuchy mam popakowane, jeszcze tylko kosmetyki i za jakies 2 godziny wyjezdzamy :tak: Lapka biore ze soba :tak: Planujemy kupic internet bezprzewodowy w Bulgarii, wiec jakos w tygodniu moze znajde chwile i zajrze do Was :tak: Wloskow nie mam, fryzjer od piatku nie odezwal sie nawet do mnie :crazy: Borys mowi, zebym sie nie martwila, ze w Bulgarii zalatwimy sprawe :-D Zastanowie sie ;-)

Trzymajcie sie babeczki i rozmnazajce na maksa :tak: :tak: Bede cykac foty to Wam pokaze po powrocie :-)

Mysle, ze niezle widoki tez zobacze :-D:-D:-D

Buziaczki :*:*:* :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Babolce, jak tam??? Działania w toku???:-D Dzieci jakies z tego będą???:-p:-p:-D

My byliśmy dzisiaj u najmłodszego członka naszej rodziny- miesięcznej Mai i powiem Wam, że cud, miód malinka taki bobasek :tak: hmmm, rozmarzyłam sie:zawstydzona/y:

Agnieszka nałap tam w Hiszpanii ciepełka dla nas :) I oczywiście przywieź nam miłą niespodziankę w brzuszku :))) tego Ci życzę :tak:

Lazurowe- a to fryzjer ch..ec:wściekła/y::wściekła/y:, przepraszam za wyrażenie, ale nie nawiedzę jak ktoś kogoś w bambuko robi, wrrr:wściekła/y::wściekła/y: Miłej podróży :*

Lelek- tescie jeszcze są??

Maron jak w pracy?? Pewnie duzy ruch było, co nie?? dzisiaj niedziela handlowa, dużo ludzi ruszyło na łowy:-D

Owocnego dunga dunga :)

Do góry