reklama
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Dzień dobry moje kochane
U mnie wszystko ok,pogoda świetna,dziś mam wielkie sprzątanie,mycie okien,pranie a wieczorem zaczynamy pakowanie do urlopu bo w środę wylatujemy.Nie wiem czy uda mi się wpaść jeszcze do was ale postaram się zawitać choć na minutkę i napisać kilka zdań.Na pewno przywiozę mnóstwo zdjęć którymi podzielę się na zamkniętym
Miłej niedzieli dziewczyny!
Pozdrawiam
U mnie wszystko ok,pogoda świetna,dziś mam wielkie sprzątanie,mycie okien,pranie a wieczorem zaczynamy pakowanie do urlopu bo w środę wylatujemy.Nie wiem czy uda mi się wpaść jeszcze do was ale postaram się zawitać choć na minutkę i napisać kilka zdań.Na pewno przywiozę mnóstwo zdjęć którymi podzielę się na zamkniętym
Miłej niedzieli dziewczyny!
Pozdrawiam
doberek :-)
no u Was ladnie, a u mnie dopiero slonko probuje przedrzec sie przez chmury ;-)ja na 11.30 do pracy, maz na uczelni, wiec dopiero wieczorkiem sie spotkamy
agnieszka wiec jakby cos, zycze udanego wypoczynku :-) cykaj foty :-)
milej niedzieli :-)
no u Was ladnie, a u mnie dopiero slonko probuje przedrzec sie przez chmury ;-)ja na 11.30 do pracy, maz na uczelni, wiec dopiero wieczorkiem sie spotkamy

agnieszka wiec jakby cos, zycze udanego wypoczynku :-) cykaj foty :-)
milej niedzieli :-)
Iza78
Zaangażowana w BB
Agnieszka przypomniało mi się, że pisałaś kiedyś na grudniówkach, ja się też tam kręciłam, ale ogólnie to zostałam tylko podczytywaczką. Fajnie, że "znajoma twarz" jest tutaj 
Udanego wypoczynku Ci życzę.:-)
My chcemy w tym roku wyskoczyć do Rabki Zdrój, jest tam park rozrywki dla dzieciaków Rabkoland. Myślę, że dla dzieciarni to będzie świetna zabawa.
Tak mnie naszło, jak byliśmy w Lubinie u mojej mamy, jak zobaczyły w centrum handlowym te wszystkie pojazdy i bujaki to był normalnie szał. Tak, że w prawdziwym wesołym miasteczku spodoba im się na bank
Udanego wypoczynku Ci życzę.:-)
My chcemy w tym roku wyskoczyć do Rabki Zdrój, jest tam park rozrywki dla dzieciaków Rabkoland. Myślę, że dla dzieciarni to będzie świetna zabawa.
Tak mnie naszło, jak byliśmy w Lubinie u mojej mamy, jak zobaczyły w centrum handlowym te wszystkie pojazdy i bujaki to był normalnie szał. Tak, że w prawdziwym wesołym miasteczku spodoba im się na bank

agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Aga udanego dnia
maron wielkie dzięki
buziak
Izka ...to były moje początki na bb...
Miło że mnie zapamiętałaś
Dzięki i witamy na staraczkach 2012 
Ja pomyłam już wszystkie okna,firany poprałam i powiesiłam,poodkurzałam cały dom,jeszcze kurze muszę pościerać,podłogi umyć a po południu mam gościa koleżanka wpada na herbatkę z 5 miesięcznym synkiem a wieczorem wielkie pakowanie i oby do środy
maron wielkie dzięki
Izka ...to były moje początki na bb...
Ja pomyłam już wszystkie okna,firany poprałam i powiesiłam,poodkurzałam cały dom,jeszcze kurze muszę pościerać,podłogi umyć a po południu mam gościa koleżanka wpada na herbatkę z 5 miesięcznym synkiem a wieczorem wielkie pakowanie i oby do środy
danao84
Fanka BB :)
Hej!
Wczoraj jakoś nie miałam kiedy wejść na bb. Byliśmy wczoraj na zakupach ciuchowych, później u teściowej i jeszcze u szwagierki. czyli cały dzień z głowy. Jak dotarliśmy do domu to mi się już nawet kompa włączyć nie chciało;-)
A od dzisiaj, zgodnie z przewidywaniami, bawię się nad Morzem Czerwonym
Wczoraj jakoś nie miałam kiedy wejść na bb. Byliśmy wczoraj na zakupach ciuchowych, później u teściowej i jeszcze u szwagierki. czyli cały dzień z głowy. Jak dotarliśmy do domu to mi się już nawet kompa włączyć nie chciało;-)
A od dzisiaj, zgodnie z przewidywaniami, bawię się nad Morzem Czerwonym

Hey laski! :-)
Wczoraj mnie nie bylo, bo nie mialam czasu, pakowalam nas i lapka caly dzien nie wlaczalam nawet
Przed chwila wrocilismy z wesolego miasteczka - bylismy tam po raz ostatni. Miasteczko jutro sie zwija ;-) Borys wygral dla mnie na odchodne duzego misiaka :-) Ja ciuchy mam popakowane, jeszcze tylko kosmetyki i za jakies 2 godziny wyjezdzamy
Lapka biore ze soba
Planujemy kupic internet bezprzewodowy w Bulgarii, wiec jakos w tygodniu moze znajde chwile i zajrze do Was
Wloskow nie mam, fryzjer od piatku nie odezwal sie nawet do mnie
Borys mowi, zebym sie nie martwila, ze w Bulgarii zalatwimy sprawe
Zastanowie sie ;-)
Trzymajcie sie babeczki i rozmnazajce na maksa
Bede cykac foty to Wam pokaze po powrocie :-)
Mysle, ze niezle widoki tez zobacze

Buziaczki :*:*:* :-)
Wczoraj mnie nie bylo, bo nie mialam czasu, pakowalam nas i lapka caly dzien nie wlaczalam nawet

Trzymajcie sie babeczki i rozmnazajce na maksa

Mysle, ze niezle widoki tez zobacze

Buziaczki :*:*:* :-)
Ostatnia edycja:
reklama
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Babolce, jak tam??? Działania w toku???
Dzieci jakies z tego będą???

My byliśmy dzisiaj u najmłodszego członka naszej rodziny- miesięcznej Mai i powiem Wam, że cud, miód malinka taki bobasek
hmmm, rozmarzyłam sie
Agnieszka nałap tam w Hiszpanii ciepełka dla nas
I oczywiście przywieź nam miłą niespodziankę w brzuszku
)) tego Ci życzę 
Lazurowe- a to fryzjer ch..ec
, przepraszam za wyrażenie, ale nie nawiedzę jak ktoś kogoś w bambuko robi, wrrr
Miłej podróży :*
Lelek- tescie jeszcze są??
Maron jak w pracy?? Pewnie duzy ruch było, co nie?? dzisiaj niedziela handlowa, dużo ludzi ruszyło na łowy
Owocnego dunga dunga

My byliśmy dzisiaj u najmłodszego członka naszej rodziny- miesięcznej Mai i powiem Wam, że cud, miód malinka taki bobasek

Agnieszka nałap tam w Hiszpanii ciepełka dla nas

Lazurowe- a to fryzjer ch..ec

Lelek- tescie jeszcze są??
Maron jak w pracy?? Pewnie duzy ruch było, co nie?? dzisiaj niedziela handlowa, dużo ludzi ruszyło na łowy

Owocnego dunga dunga
Podziel się: