reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

witam się weekendowo:)
no u nas maści działają wysypka schodzi :) Sebuś dostał wczoraj z nowych rzeczy fasolke szparagowa zółta no i buraczka. Zmian na skórze brak :)
dzisiaj moja myszka konczy 8 miesiecy :) kurde kiedy to zleciało??
dzidiaj mykamy do Krakowa wiec bede pozniej :*

reklama
heja

maron - okna? daj spokoj, poczekaj na lepsza pogode

kochana tylko powiedz kiedy ;-) niestety do swiat mam tylko jeden dzien wolnego i kupe roboty :tak: musze sobie jakos radzic
fajne pazurki, ja bede robic przed lub po swiatch (a obiecywalam sobie w listopadzie, ze robie rok przerwy :-p), dziewczyna kuzyna bedzie mi robic ;-)
Kurde, babole, ja znow na 12.00 do pracy, pocieszajace jest to, ze juz tydzien temu byl okropny szal na zakupy, to co dopiero dzis sie bedzie dzialo ;-) ale to dobrze, czas szybko leci :-)
anastazja a wiec wszystkiego dobrego z okazji imienin :-D:-D a czy nasza anastazja naprawde ma tak na imie?? :-D

czesc,
u nas dzis 20 stopni:-)
Livastrid, tran, a fuj:baffled: To juz wole sie maltretowac antybiotykiem.
Isana, ano wzielo mnie i puscic nie chce. Wspolczuje sprawdzania testow, znam ten bol:dry:
Lelek, zatoki to tez niefajnie, bo bol przeogromny.
Wika, ja nic nie gotuje na swieta, od tego mam menza:-D
Maron, ja juz umylam trzy okna, jeszcze dwa sie ostali. Mam nadzieje sie zaraz wyrobic:tak:
Lazurowe, no to niezle. W Anglii zapoznani, a mieszkacie w De:tak:Niedlugo bedziesz poliglotka:tak:
A u mnie porzadki przedswiateczne. Chce jak najszybcie je miec z glowy, coby sobie odpoczac:-p

aga zazdroszcze, ja bede dalsze porzadki robic we wtorek dopiero, a gdzie jeszcze pichcenie :no: za to bede musiala zabrac sie w sobote po pracy, razem z S. :-)

Witaski

A ja nic nie robie na swieta bo jade na wyzere do brata i bratowki:-D:-Ddo Polkowic:-p
a w sobote mam zamiar zahaczyc o gielde w Lubinie wiec moze cos ciekawego upolujemy.
A tak poza tym z racji tego ze nie jestem katoliczka to nie obchodze swiat, co nie oznacza ze gardze ludzmi ktorzy je obchodza, szanuje to. Tylko rozpacz mnie bierze jak nie mozna sie dopchac do kasy w markecie:szok:
A jesli maz mnie dzis dodpadnie to juz dzis bedziemy malowac jajka na czerwono hi hi:-D:-D:-D

W nocy myslalam ze umre z bolu łba i zatok:angry: ale juz lepiej

Jesli chodzi o wspolprace z Anastazja to chetnie sie podejme:-D umiem nagabywac i omotac klientow:-D nawet w technikum robilam prace dyplomowa pt "Promocja jako sposob pozyskiwania klientow: i jak komisji odwalilam przyklad na dlugopisie to od razu dostalam 6:-D:-D

Pajka
super ze Sebusiowi lepiej

aga u nas dzis tez w koncu cieplusio:-)

poki co tesciowa jeszcze mnie nie wsciekla a nawet dala sie zmusic do robienia obiadu:-D

lazurowe fajnie ze kostium spelnia Twoje oczekiwania:-)

wika ja Ci nie pomoge w menu bo nawet sie nie orientuje co powinno sie znalezc na stole wielkanocnym- oprocz jajek:-D

maron
to nie zazdroszcze zasuwania w pracy

mialam jechac z mezem w trase ale przypomnialo mi sie ze nic dla malego nie ugotowalam i zostalam, zreszta staruch zaraz wroci

Miłego dnia babole!

Hejka! Ale tu dziś pustki...:confused: pogoda się lepsza zrobiła, to wszystkich wywiało. Ja byłam dzisiaj u fryzjera, bo już miałam mega odrosty, a mąż w tym czasie dokończył myć okna:tak::-) od razu życie nabrało blasku. Lelek- nie wiedziałam, że ty niekatolicka jesteś:no:, no ale przynajmniej nie musisz co roku przeżywać tej całej gorączki przedświątecznej- szczęściara.:tak:. Ciekawe jaki patent miałaś na ten długopis?
Aga- i jak tam samopoczucie, lepiej?
maron- taka praca na różne zmiany i do tego w weekendy to faktycznie nie za ciekawie, wiem, bo sama pracowałam m.in. na popołudnia, z tym, że nie w sklepie a w obsłudze tel. klienta, masakra była jak musiałam siedzieć np. w niedzielę do 22:wściekła/y:, no ale teraz z pracą w ogóle jeste ciężko, to nie ma co narzekać.

wrócilismy :)
a wec tesc kupił Sebusiowi skórzane buciki do nauki chodzenia jak bede miala u siebie wkleje foteczki bo na razie zostały u tescia :)
ja sobie takze kupiłam buciki :) i M równiez :)

Isana, samopoczucie takie sobie, mogloby byc lepiej:baffled: Mam strasznie zatkany nos, ze nie czuje smaku niczego, niefajnie tak...:baffled: Ale poza tym to pogoda mnie lepiej nastraja, bo jest cieplo i slonecznie:-)

Hejj :))

Ale nas dzisiaj malutko... Pięknie na dworze jest, pewnie dlatego :))

Ja z samego rańca dokończyłam okna z zewnątrz, potem z Igorem ogarnęliśmy bałągan w mieszkaniu. Po południu pojechaliśmy na cmentarz, zawieź kwiaty i znicze a potem na chwile do teściów. Teraz tez pospacerowalismy trochę na podwórku.. tak cudnie jest, ze aż nie chce się siedziec w domu. Igor teraz siedzi z moim tatą i układają klocki, tzn. tata układa a Igor robi bachhh!!!!

Pajkaa najlepszego dla Sebastianka z okzaji miesięcznicy no i fajnie, ze maści działajaą :)

Aga- ale masz dobrze z M., ze ugotujee. Mój niby też tam coś upichci, ale potem jest po nim tyle sprzątania, ze ho ho!!!!

Maron miłego dnia w pracy :)

Isana- ja się umawiam z fryzjerem już jakiś miesiąc i ciągle mi nie po drodze, w końcu kupiłam sobie farbę i sama trzasnę te odrosty w domu. A mąż myjący okna podczas gdy ty siedzisz u fryzjera!!! REWELKA!!!!

Dobra, na razie mykam :)

reklama
ja tam lubie swoja prace :-) mimo wszystko, poza tym jak jest wiekszy ruch to szybciej czas leci, tez mi to odpowiada :-)

Do góry