reklama
R
RiSiA
Gość
witam witam
ja zabiegana
duzo robienia
jutro weekend wiec moze mnie nie byc bo tu wycieczkę sobie serwujemy to urodziny tescia
wiec czasu na BB pewnie będzie mało 
ja zabiegana
Lelek nie mam balkonu
Co najwyzej w lazience na prysznicu
A tescie pierwsza klasa, jak w wiekszosci zreszta ;-)
Pajkaa przyjemnej imprezki ;-)
dana moj Elvis to czasem ma takie napady, ze jakbys go zobaczyla to bys oczy o tak wystawila

Pajkaa przyjemnej imprezki ;-)
dana moj Elvis to czasem ma takie napady, ze jakbys go zobaczyla to bys oczy o tak wystawila

livastrid
2010 & 2012
a co ma anastazja Lelek? urodziny?
ju, udanego imprezowania pajkaa
nareszcie uspilam ta gliste jestem wykonczona
ju, udanego imprezowania pajkaa
nareszcie uspilam ta gliste jestem wykonczona

w moim kalendarzu i na onecie wyswietla sie ze imieniny:-)
osobiscie nie obchodze ale chcialam zeby anastazji bylo milo
na a moj tesc wpadl na pomysl ze kupi yorka Miloszowi! Cale szczescie ze tesciowa go powstrzymala bo by szybciej odjechal z tym psem niz przyjechal. Raz ze na razie nie mozemy miec psa to Lukasz by chyba go zjadl na obiad
zartuje, ale nie gustujemy w takich pieskach
ide spac, bo szogun przyjedzie kolo 2 w nocy i pewnie mnie obudzi i bedzie gadal wiec teraz musze troche pospac
dobranoc!
osobiscie nie obchodze ale chcialam zeby anastazji bylo milo

na a moj tesc wpadl na pomysl ze kupi yorka Miloszowi! Cale szczescie ze tesciowa go powstrzymala bo by szybciej odjechal z tym psem niz przyjechal. Raz ze na razie nie mozemy miec psa to Lukasz by chyba go zjadl na obiad

ide spac, bo szogun przyjedzie kolo 2 w nocy i pewnie mnie obudzi i bedzie gadal wiec teraz musze troche pospac

dobranoc!
Ostatnia edycja:
livastrid
2010 & 2012
ja, dobrej,
tez ide kimac bo ta mnie wykonczyla
tez ide kimac bo ta mnie wykonczyla
Ja też tylko na chwilę, dobrze, że już weekend:-) chociaż jutro czeka mnie mycie okien i sprawdzanie testów (chyba z 100)
. Poza tym podbrzusze cały czas mnie lekko pobolewa, to nawet nie ból, tylko takie jakby ciągnięcie i mini-skurcze. No i znowu opycham się ciastem i chrupkami orzechowymi na zmianę- mam nadzieję, że pójdzie mi w biodra!
:-)
Od kilku dni mam meeega apetyt. I jestem rozdrażniona- pewnie to na @, am przyjść lada moment (niedz- pon).- szkoda...:-( Sorki, ale nie mam dziś weny na pisanie. Lelek- ubawiłam się twoim opisem wakacji

. Lazurowe- ładne pazurki, ja sobie robię tipsy od ślubu, ale takie żelowe, mi się trzymają dość długo, jakieś 5-6 tyg. Robi mi koleżanka. Aga- zdrowiej szybciutko! Nieźle cię wzięło, skoro aż antybiotyk
.

Lelek moj Borys tez nie chcial na poczatku yorka. Mowil, ze jak przyjdzie chociaz z raz do naszego lozka to wyrzuci go przez okno
A teraz przytula go, bierze na spacery, doglada i przeglada z kazdej strony
Narazie nie ma dzidzi, wiec jest ok, ale potem zobaczymy. To idz teraz sie wyspac kochana. Kolorowych ;-)
livastrid dla Ciebie tez slodkich snow ;-)
Isana Ty tez planujesz wakacje nad Morzem Czerwonym??? Hmm...
Co do opychania sie, to ja raz mam tak, ze jem nawet jak glodu nie czuje, chlone jak odkurzacz, a potem z tydzien prawie nic nie tykam
No moze jogurty i jakies lekkie zupki. Teraz jestem wlasnie na tym etapie i ciesze sie, bo przed urlopem to fajnie jak brzusio troche sie schowa ;-) W koncu trzeba jakos przyzwoicie wygladac w tym nowym kostiumie kapielowym :-) Wspolczuje sprawdzania testow, ok. 100 mowisz?
Ale dasz rade, &&&& trzymam ;-)
Laski ja lece przytulic sie do meza i ziuziu ;-) Dobranoc :*

livastrid dla Ciebie tez slodkich snow ;-)
Isana Ty tez planujesz wakacje nad Morzem Czerwonym??? Hmm...

Laski ja lece przytulic sie do meza i ziuziu ;-) Dobranoc :*
Ostatnia edycja:
reklama
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Livastrid- bitte
) Mówisz, ze Myszka CIę wykonczyła wieczorem??
Lelek- opis wakacji normalnie jak z katalogu
Anastazja, Ty weź Lelcię za wspólniczkę i będzie Ci nagabywać klientów na wczasy
Isana- a może jednak II ???
Trzymam &&&&.:-) I łączę sie w bólu z Tobą co do klasówek, też mam trochę sprawdzania w weekend:-(
Lazurowe- jakii brzuszek???
Gdzie Ty chcesz go chować???
Chudzinka z CIebie niezła a marudzi na swoj wklęsły brzuszek
posprzatałam trochę w domku, jutro pomyję jeszzcze okna z zewnątrz i to by było na tyle jeżeli chodzi o sprzątanie!!!
Kobitki, co robicie na Święta do jedzenia??? podrzućcie jakieś pomysły!!! plisssss
Idę w kimono
Miłych senków :*
Lelek- opis wakacji normalnie jak z katalogu

Isana- a może jednak II ???

Lazurowe- jakii brzuszek???

posprzatałam trochę w domku, jutro pomyję jeszzcze okna z zewnątrz i to by było na tyle jeżeli chodzi o sprzątanie!!!
Kobitki, co robicie na Święta do jedzenia??? podrzućcie jakieś pomysły!!! plisssss
Idę w kimono
Miłych senków :*
Podziel się: