reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
witam witam
ja zabiegana :) duzo robienia :)jutro weekend wiec moze mnie nie byc bo tu wycieczkę sobie serwujemy to urodziny tescia :) wiec czasu na BB pewnie będzie mało :(

Pajkaa to powodzonka w imprezowaniu;-)
a swoja droga znam pewnego chlopca z Dabrowy Gorniczej, nawet pod namiot do mnie przyjezdzal, tzn nie moj ale swoj:-D

Lelek nie mam balkonu :-D Co najwyzej w lazience na prysznicu :-D A tescie pierwsza klasa, jak w wiekszosci zreszta ;-)
Pajkaa przyjemnej imprezki ;-)
dana moj Elvis to czasem ma takie napady, ze jakbys go zobaczyla to bys oczy o tak wystawila :szok: :tak:

w moim kalendarzu i na onecie wyswietla sie ze imieniny:-)
osobiscie nie obchodze ale chcialam zeby anastazji bylo milo:-p

na a moj tesc wpadl na pomysl ze kupi yorka Miloszowi! Cale szczescie ze tesciowa go powstrzymala bo by szybciej odjechal z tym psem niz przyjechal. Raz ze na razie nie mozemy miec psa to Lukasz by chyba go zjadl na obiad:-D zartuje, ale nie gustujemy w takich pieskach:no:

ide spac, bo szogun przyjedzie kolo 2 w nocy i pewnie mnie obudzi i bedzie gadal wiec teraz musze troche pospac:-D

dobranoc!

Ostatnia edycja:
Ja też tylko na chwilę, dobrze, że już weekend:-) chociaż jutro czeka mnie mycie okien i sprawdzanie testów (chyba z 100):tak:. Poza tym podbrzusze cały czas mnie lekko pobolewa, to nawet nie ból, tylko takie jakby ciągnięcie i mini-skurcze. No i znowu opycham się ciastem i chrupkami orzechowymi na zmianę- mam nadzieję, że pójdzie mi w biodra!:tak::-):-p Od kilku dni mam meeega apetyt. I jestem rozdrażniona- pewnie to na @, am przyjść lada moment (niedz- pon).- szkoda...:-( Sorki, ale nie mam dziś weny na pisanie. Lelek- ubawiłam się twoim opisem wakacji:-D:-D:-D. Lazurowe- ładne pazurki, ja sobie robię tipsy od ślubu, ale takie żelowe, mi się trzymają dość długo, jakieś 5-6 tyg. Robi mi koleżanka. Aga- zdrowiej szybciutko! Nieźle cię wzięło, skoro aż antybiotyk:no:.

Lelek moj Borys tez nie chcial na poczatku yorka. Mowil, ze jak przyjdzie chociaz z raz do naszego lozka to wyrzuci go przez okno :-D A teraz przytula go, bierze na spacery, doglada i przeglada z kazdej strony :tak: Narazie nie ma dzidzi, wiec jest ok, ale potem zobaczymy. To idz teraz sie wyspac kochana. Kolorowych ;-)
livastrid dla Ciebie tez slodkich snow ;-)
Isana Ty tez planujesz wakacje nad Morzem Czerwonym??? Hmm... :baffled: Co do opychania sie, to ja raz mam tak, ze jem nawet jak glodu nie czuje, chlone jak odkurzacz, a potem z tydzien prawie nic nie tykam :tak: No moze jogurty i jakies lekkie zupki. Teraz jestem wlasnie na tym etapie i ciesze sie, bo przed urlopem to fajnie jak brzusio troche sie schowa ;-) W koncu trzeba jakos przyzwoicie wygladac w tym nowym kostiumie kapielowym :-) Wspolczuje sprawdzania testow, ok. 100 mowisz? :szok: Ale dasz rade, &&&& trzymam ;-)

Laski ja lece przytulic sie do meza i ziuziu ;-) Dobranoc :*

Ostatnia edycja:
reklama
Livastrid- bitte :)) Mówisz, ze Myszka CIę wykonczyła wieczorem??

Lelek- opis wakacji normalnie jak z katalogu:tak: Anastazja, Ty weź Lelcię za wspólniczkę i będzie Ci nagabywać klientów na wczasy:-D

Isana- a może jednak II ???:tak::tak: Trzymam &&&&.:-) I łączę sie w bólu z Tobą co do klasówek, też mam trochę sprawdzania w weekend:-(

Lazurowe- jakii brzuszek???:no: Gdzie Ty chcesz go chować???:szok: Chudzinka z CIebie niezła a marudzi na swoj wklęsły brzuszek:wściekła/y:

posprzatałam trochę w domku, jutro pomyję jeszzcze okna z zewnątrz i to by było na tyle jeżeli chodzi o sprzątanie!!!

Kobitki, co robicie na Święta do jedzenia??? podrzućcie jakieś pomysły!!! plisssss

Idę w kimono :)

Miłych senków :*

Do góry