reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

dana ja lubie sie pakowac, ale zawsze jest dla mnie malo miejsca w walizce :-) Poza tym niewazne jak dlugo bym sie pakowala to i tak czegos w efekcie zapomne :-D Natomiast rozpakowywania nie lubie :no:

reklama
Hej :-)

u mnie też wcale nie jest ciepło, niby słoneczko wyszło na chwilę a popołudniu deszcz :-(
Ja już jestem po obiadku , czekam teraz na kawusie i do tego mam takie pyszne ciastko z mojej ulubionej cukierni :tak::tak::tak:
lazurowe - zazdroszcze tego pakowania, ja uwielbiam się pakować i gdzieś wyjeżdżać.
A co tu tak cicho? czyżby te moje obrazki Was wczoraj zdmuchnęły :-D:-D:-D

Ja uwielbiam wyjeżdżać:-) Ale pakować nie! Rozpakowywać zresztą też nie:-) Ale to tylko dlatego, że nigdy nie wiem co wziąść. Zawsze się muszę potem przepakowywać. Zawsze czegoś zapomnę i muszę dokładać. Ufff

anastazja zapodaj kawalek ciacha, plisssss :blink: Ja mam do kawy obecnie tylko jakies herbatniki w czekoladzie. Tez sie zastanawiam gdzie te wszystkie baby se poszly :-D Wypiely sie normalnie centralnie na nas i BB :no::-D Dzisiaj jak juz zauwazylyscie usunelam suwaczek wakacyjny, a wstawilam taki PRZEDstaraczkowy, bo doczekac sie nie moglam :-) Alez ja niecierpliwa jestem :tak:
dana u Ciebie rowne 3 miesiace do wakacji widze. Pisz gdzie wyjezdzasz, bo nie jestem w temacie ;-) Tylko nie pisz, ze nad Morze Czerwone, bo Ci nie uwierze :-D

Ostatnia edycja:
Powracam do Was , lazurowe - proszę bardzo
tak się obżarłam że czuję się jak wieloryb:-D:-D:-D
No opowiadać gdzie na wakacje wyjeżdżacie i dlaczego nie ze mną :zawstydzona/y:

anastazja dziekuje bardzo :-) Ja do Bulgarii wyjezdzam, ale to juz chyba powszechnie wiadome, nie? ;-) Mimo, ze bedziemy u Borysa w domu spac, to zaproponowal mi kilka dni w super hotelu gdzie juz kiedys bylismy :tak: 2 baseny, jacuzzi, sauna, silownia i przeswietna turecka restauracja :-) Pamietam, ze wtedy w pokoju pilam piwo z 4 litrowej butli :szok: Wyobrazcie sobie, ze maja oni takie piwo. Tym razem fote se strzele z ta butla to wam pokaze :-D

Bułgaria - w tym roku jest bardzo popularna, a w jakim hotelu byłaś? Ja mam klientów którzy do Bułgarii jadą, i dzisiaj kobitka była że na 2 tyg chce jechać :-)
u nas w Krakowie w jednej knajpie dają piwo w takiej "rurze" chyba z 5 rodzai tego piwa jest , nie wiem ile tam dokładnie litrów się mieści ale ok 2-4 pewnie , jak znajdę fotkę to wstawię:tak::tak: a Ja dzisiaj mam piwko - red'sa mój mąż mi zakupił.

heja

anastazja, no co Ty tak cicho nie jest

lazurowe te zele na tipsie czy nie? moga Ci szybko pojsc przy skorkach, powietrze jest

maron - okna? daj spokoj, poczekaj na lepsza pogode

dana 25 lat mieszkalam w Sopocie i widzialam z okna molo i zatoke ;-) w polowie maja zawitam zwiedzic stare katy, bo dziadkowie czekaja na wnuczke

wika danke

ja tam pakowac sie nie lubie a rozpakowywac jeszcze bardziej, koszmar

reklama
anastazja my bylismy w hotelu o nazwie "Hotel Bulgaria" :-)
livastrid zele na tipsie oczywiscie :-) Zawsze takie robie i mi trzymaja 3-4 tygodnie :tak:

Do góry