reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

dana ja lubie sie pakowac, ale zawsze jest dla mnie malo miejsca w walizce :-) Poza tym niewazne jak dlugo bym sie pakowala to i tak czegos w efekcie zapomne :-D Natomiast rozpakowywania nie lubie :no:

reklama
Hej :-)

u mnie też wcale nie jest ciepło, niby słoneczko wyszło na chwilę a popołudniu deszcz :-(
Ja już jestem po obiadku , czekam teraz na kawusie i do tego mam takie pyszne ciastko z mojej ulubionej cukierni :tak::tak::tak:
lazurowe - zazdroszcze tego pakowania, ja uwielbiam się pakować i gdzieś wyjeżdżać.
A co tu tak cicho? czyżby te moje obrazki Was wczoraj zdmuchnęły :-D:-D:-D

Ja uwielbiam wyjeżdżać:-) Ale pakować nie! Rozpakowywać zresztą też nie:-) Ale to tylko dlatego, że nigdy nie wiem co wziąść. Zawsze się muszę potem przepakowywać. Zawsze czegoś zapomnę i muszę dokładać. Ufff

anastazja zapodaj kawalek ciacha, plisssss :blink: Ja mam do kawy obecnie tylko jakies herbatniki w czekoladzie. Tez sie zastanawiam gdzie te wszystkie baby se poszly :-D Wypiely sie normalnie centralnie na nas i BB :no::-D Dzisiaj jak juz zauwazylyscie usunelam suwaczek wakacyjny, a wstawilam taki PRZEDstaraczkowy, bo doczekac sie nie moglam :-) Alez ja niecierpliwa jestem :tak:
dana u Ciebie rowne 3 miesiace do wakacji widze. Pisz gdzie wyjezdzasz, bo nie jestem w temacie ;-) Tylko nie pisz, ze nad Morze Czerwone, bo Ci nie uwierze :-D

Ostatnia edycja:
Powracam do Was , lazurowe - proszę bardzo
tak się obżarłam że czuję się jak wieloryb:-D:-D:-D
No opowiadać gdzie na wakacje wyjeżdżacie i dlaczego nie ze mną :zawstydzona/y:

anastazja dziekuje bardzo :-) Ja do Bulgarii wyjezdzam, ale to juz chyba powszechnie wiadome, nie? ;-) Mimo, ze bedziemy u Borysa w domu spac, to zaproponowal mi kilka dni w super hotelu gdzie juz kiedys bylismy :tak: 2 baseny, jacuzzi, sauna, silownia i przeswietna turecka restauracja :-) Pamietam, ze wtedy w pokoju pilam piwo z 4 litrowej butli :szok: Wyobrazcie sobie, ze maja oni takie piwo. Tym razem fote se strzele z ta butla to wam pokaze :-D

Bułgaria - w tym roku jest bardzo popularna, a w jakim hotelu byłaś? Ja mam klientów którzy do Bułgarii jadą, i dzisiaj kobitka była że na 2 tyg chce jechać :-)
u nas w Krakowie w jednej knajpie dają piwo w takiej "rurze" chyba z 5 rodzai tego piwa jest , nie wiem ile tam dokładnie litrów się mieści ale ok 2-4 pewnie , jak znajdę fotkę to wstawię:tak::tak: a Ja dzisiaj mam piwko - red'sa mój mąż mi zakupił.

heja

anastazja, no co Ty tak cicho nie jest

lazurowe te zele na tipsie czy nie? moga Ci szybko pojsc przy skorkach, powietrze jest

maron - okna? daj spokoj, poczekaj na lepsza pogode

dana 25 lat mieszkalam w Sopocie i widzialam z okna molo i zatoke ;-) w polowie maja zawitam zwiedzic stare katy, bo dziadkowie czekaja na wnuczke

wika danke

ja tam pakowac sie nie lubie a rozpakowywac jeszcze bardziej, koszmar

reklama
anastazja my bylismy w hotelu o nazwie "Hotel Bulgaria" :-)
livastrid zele na tipsie oczywiscie :-) Zawsze takie robie i mi trzymaja 3-4 tygodnie :tak:

Do góry