reklama
anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
Hej :-)
u mnie też wcale nie jest ciepło, niby słoneczko wyszło na chwilę a popołudniu deszcz :-(
Ja już jestem po obiadku , czekam teraz na kawusie i do tego mam takie pyszne ciastko z mojej ulubionej cukierni
lazurowe - zazdroszcze tego pakowania, ja uwielbiam się pakować i gdzieś wyjeżdżać.
A co tu tak cicho? czyżby te moje obrazki Was wczoraj zdmuchnęły
u mnie też wcale nie jest ciepło, niby słoneczko wyszło na chwilę a popołudniu deszcz :-(
Ja już jestem po obiadku , czekam teraz na kawusie i do tego mam takie pyszne ciastko z mojej ulubionej cukierni
lazurowe - zazdroszcze tego pakowania, ja uwielbiam się pakować i gdzieś wyjeżdżać.
A co tu tak cicho? czyżby te moje obrazki Was wczoraj zdmuchnęły
danao84
Fanka BB :)
Ja uwielbiam wyjeżdżać:-) Ale pakować nie! Rozpakowywać zresztą też nie:-) Ale to tylko dlatego, że nigdy nie wiem co wziąść. Zawsze się muszę potem przepakowywać. Zawsze czegoś zapomnę i muszę dokładać. Ufff
anastazja zapodaj kawalek ciacha, plisssss Ja mam do kawy obecnie tylko jakies herbatniki w czekoladzie. Tez sie zastanawiam gdzie te wszystkie baby se poszly Wypiely sie normalnie centralnie na nas i BB Dzisiaj jak juz zauwazylyscie usunelam suwaczek wakacyjny, a wstawilam taki PRZEDstaraczkowy, bo doczekac sie nie moglam :-) Alez ja niecierpliwa jestem
dana u Ciebie rowne 3 miesiace do wakacji widze. Pisz gdzie wyjezdzasz, bo nie jestem w temacie ;-) Tylko nie pisz, ze nad Morze Czerwone, bo Ci nie uwierze
dana u Ciebie rowne 3 miesiace do wakacji widze. Pisz gdzie wyjezdzasz, bo nie jestem w temacie ;-) Tylko nie pisz, ze nad Morze Czerwone, bo Ci nie uwierze
Ostatnia edycja:
anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
danao84
Fanka BB :)
Za 3 miesiące nad nasze polskie morze:-) Lata już nie byłam:-) A nad te Morze Czerwone to też się wybieram hehe w niedzielę, chyba, że mi samolot ucieknie
anastazja dziekuje bardzo :-) Ja do Bulgarii wyjezdzam, ale to juz chyba powszechnie wiadome, nie? ;-) Mimo, ze bedziemy u Borysa w domu spac, to zaproponowal mi kilka dni w super hotelu gdzie juz kiedys bylismy 2 baseny, jacuzzi, sauna, silownia i przeswietna turecka restauracja :-) Pamietam, ze wtedy w pokoju pilam piwo z 4 litrowej butli Wyobrazcie sobie, ze maja oni takie piwo. Tym razem fote se strzele z ta butla to wam pokaze
anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
Bułgaria - w tym roku jest bardzo popularna, a w jakim hotelu byłaś? Ja mam klientów którzy do Bułgarii jadą, i dzisiaj kobitka była że na 2 tyg chce jechać :-)
u nas w Krakowie w jednej knajpie dają piwo w takiej "rurze" chyba z 5 rodzai tego piwa jest , nie wiem ile tam dokładnie litrów się mieści ale ok 2-4 pewnie , jak znajdę fotkę to wstawię a Ja dzisiaj mam piwko - red'sa mój mąż mi zakupił.
u nas w Krakowie w jednej knajpie dają piwo w takiej "rurze" chyba z 5 rodzai tego piwa jest , nie wiem ile tam dokładnie litrów się mieści ale ok 2-4 pewnie , jak znajdę fotkę to wstawię a Ja dzisiaj mam piwko - red'sa mój mąż mi zakupił.
livastrid
2010 & 2012
heja
anastazja, no co Ty tak cicho nie jest
lazurowe te zele na tipsie czy nie? moga Ci szybko pojsc przy skorkach, powietrze jest
maron - okna? daj spokoj, poczekaj na lepsza pogode
dana 25 lat mieszkalam w Sopocie i widzialam z okna molo i zatoke ;-) w polowie maja zawitam zwiedzic stare katy, bo dziadkowie czekaja na wnuczke
wika danke
ja tam pakowac sie nie lubie a rozpakowywac jeszcze bardziej, koszmar
anastazja, no co Ty tak cicho nie jest
lazurowe te zele na tipsie czy nie? moga Ci szybko pojsc przy skorkach, powietrze jest
maron - okna? daj spokoj, poczekaj na lepsza pogode
dana 25 lat mieszkalam w Sopocie i widzialam z okna molo i zatoke ;-) w polowie maja zawitam zwiedzic stare katy, bo dziadkowie czekaja na wnuczke
wika danke
ja tam pakowac sie nie lubie a rozpakowywac jeszcze bardziej, koszmar
reklama
Podziel się: