reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
livastrid kiedys jak w Wiedniu mieszkalam to zrobilam tam sobie zelki i to byly najpiekniejsze jakie widzialam :tak: Profeska

w kazdym calu. Potem robilam w Szwajcarii i teraz i jakos srednio mi sie spodobaly. No coz. I tak nie robie zbyt czesto,

wiec spoko, jakos przezyje ;-)

anastazja chyba wiele jest Hoteli Bulgaria, wiec tu masz linka gdzie ja bylam

http://www.visit.bg/staedte/photel.php?hotid=709

Ten hotel jest 15 km od Haskovo gdzie mieszka moj Borys, wiec nie tak daleko ;-)

Ostatnia edycja:
no widzisz;-)
ja jestem akurat zwolennikiem akryli i kocham ez flow ponad wszystkie duperele na swiecie i uwielbiam prace toma holcomba:-D tygrysek, ale nie na moim paluchu

tiger.jpg
no, ale ostatnio syntetyki mialam ze 3 lata temu, bo jak chodze po lesie to mi przeszkadzaja a teraz mam male bejbe i nie chce w chalupie smrodzic juz nie mowie o opiece nad dzieckiem:blink:

lazurowe fajne szponki;-)

ja na wczasy jade na budowe:-D:-D w tym roku zadnych wczasow, przejde sie na dzialke pod lasem, rozloze lezak, obok wierzba placzaca rosnie to tak jakbym opalala sie pod palmami:-D wieczorem maz oplucze mnie woda ze szlaufa i beda super wakacje:-D:-D no a nocleg w kampingu;-) plus eksluzywny srocz na swiezym powietrzu z pieknie zdobiona zasuwka:-D:-D
co tam jeszcze...aaaa... sliczny zolty piasek niczym znad Baltyku- cale 2 wielkie haldy:-D a jak wykupie pakiet ekstra to maz zaniesie mnie na barana nad jezioro:-D:-D

Pakowac sie uwielbiam i zazwyczaj wszystko mam;-) raz tylko jak pojechalam do Italii na 2 tygodnie to zapomnialam szczęki:-D:-D

Miloszkowi juz troche lepiej, juz tak nie harczy mu, a kutro jade z mezem w trase i wieczorem powrot a maly zostanie z tesciami

Ja mam srednio 1-2 razy do roku nie swoje pazurki i mi wystarcza w zupelnosci :tak: Poza tym mam soczewki kontaktowe i jak mam je wyjac na noc z takimi pazurami to sie mecze troche :-( Wlozyc to zaden problem, ale wyjac to juz nie bardzo ;-)

Czesc kwoki:-p,
u nas cieplutko dzisiaj, ze az sie w domu siedziec nie chcialo:tak:Do tego weekend sie zaczal, wiec zyc nie umierac:-D Widze, ze wakacje Wam w glowie. Ja na wakacje jade do pl, przy okazji wszyskich odwiedze i sie wybycze:-D Pakowac i rozpakowywac sie nie nawidze:baffled: Ale podrozowac, bardzo chetnie:tak: A wogole to bylam u lekarza i biore antybiotyk:baffled:
Lazurowe, a czy Wy z Borysem rozmawiacie po Polsku? I w jakim jezyku rozmawiasz z tesciowa?:-p
Lelek, wczasy na miejscu, to tez fajna sprawa, tanio przynajmniej i blisko do domu:tak:

Lelcia juz po tesciach? jakas pieczen na swieta z nich zrobilas?:-D

ja mam pole remontowe w domu na najblizsze 10 lat cos tak mysle, a wyjazd do rodzicow wyszedl przypadkowo, mnie akurat srednio to cieszy

lazurowe tom Cie podziwiam, ostatnia rzecza na ktora pozwalam innym i sobie robic przy sobie to grzebanie w oczach:-D

Aga tran i juz nie bedziesz nigdy na antybiotykach:-D

Lelek ale smiechowo napisalas tego wakacyjnego posta :-D:-D Bardzo mi sie spodobalo :-D W sumie wakacje na kempingu tez fajna sprawa, ja jeszcze takich nie mialam :-)
aga z Borysem dogaduje sie po angielsku (poznalismy sie w Anglii:tak:), a z tesciami... hmm... za posrednictwem Borysa lub (jesli nie ma go w poblizu) to zalaczam swoj lamany bulgarski :-)
livastrid no coz, wole sama sobie grzebac, niz innym na to pozwalac :-D

Wlasnie uzeram sie z moim psem. Widze w nim silne objawy ADHD :dry:

Ostatnia edycja:
livastrid tescie dopiero sie rozkrecaja:tak: beda do niedzieli wieczora jak zwykle
no i u nas tez z tego samego powodu wakacje na miejscu:-D

aga to Cie chycilo! mnie rozbiera cholera jakas bo zatoki zawalone i prycham jak wsciekla kotka:szok:

lazurowe powies psa za jaja na balkonie to moze sie opamieta:-D

jak napisalam mezowi jak mnie jego rodzice mecza o kredyt, na tysiac sposobow pytaja o to samo, jak znowu ubezpieczalnia upomina sie o oplacenie oc za przyczepe ktora mam oplacona w innej ubez- debile- tak mezu napisal-- kochanie wyjedzmy stad daleko poza granice tego kraju;-)

reklama
Do góry