reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
livastrid kiedys jak w Wiedniu mieszkalam to zrobilam tam sobie zelki i to byly najpiekniejsze jakie widzialam :tak: Profeska

w kazdym calu. Potem robilam w Szwajcarii i teraz i jakos srednio mi sie spodobaly. No coz. I tak nie robie zbyt czesto,

wiec spoko, jakos przezyje ;-)

anastazja chyba wiele jest Hoteli Bulgaria, wiec tu masz linka gdzie ja bylam

http://www.visit.bg/staedte/photel.php?hotid=709

Ten hotel jest 15 km od Haskovo gdzie mieszka moj Borys, wiec nie tak daleko ;-)

Ostatnia edycja:
no widzisz;-)
ja jestem akurat zwolennikiem akryli i kocham ez flow ponad wszystkie duperele na swiecie i uwielbiam prace toma holcomba:-D tygrysek, ale nie na moim paluchu

tiger.jpg
no, ale ostatnio syntetyki mialam ze 3 lata temu, bo jak chodze po lesie to mi przeszkadzaja a teraz mam male bejbe i nie chce w chalupie smrodzic juz nie mowie o opiece nad dzieckiem:blink:

lazurowe fajne szponki;-)

ja na wczasy jade na budowe:-D:-D w tym roku zadnych wczasow, przejde sie na dzialke pod lasem, rozloze lezak, obok wierzba placzaca rosnie to tak jakbym opalala sie pod palmami:-D wieczorem maz oplucze mnie woda ze szlaufa i beda super wakacje:-D:-D no a nocleg w kampingu;-) plus eksluzywny srocz na swiezym powietrzu z pieknie zdobiona zasuwka:-D:-D
co tam jeszcze...aaaa... sliczny zolty piasek niczym znad Baltyku- cale 2 wielkie haldy:-D a jak wykupie pakiet ekstra to maz zaniesie mnie na barana nad jezioro:-D:-D

Pakowac sie uwielbiam i zazwyczaj wszystko mam;-) raz tylko jak pojechalam do Italii na 2 tygodnie to zapomnialam szczęki:-D:-D

Miloszkowi juz troche lepiej, juz tak nie harczy mu, a kutro jade z mezem w trase i wieczorem powrot a maly zostanie z tesciami

Ja mam srednio 1-2 razy do roku nie swoje pazurki i mi wystarcza w zupelnosci :tak: Poza tym mam soczewki kontaktowe i jak mam je wyjac na noc z takimi pazurami to sie mecze troche :-( Wlozyc to zaden problem, ale wyjac to juz nie bardzo ;-)

Czesc kwoki:-p,
u nas cieplutko dzisiaj, ze az sie w domu siedziec nie chcialo:tak:Do tego weekend sie zaczal, wiec zyc nie umierac:-D Widze, ze wakacje Wam w glowie. Ja na wakacje jade do pl, przy okazji wszyskich odwiedze i sie wybycze:-D Pakowac i rozpakowywac sie nie nawidze:baffled: Ale podrozowac, bardzo chetnie:tak: A wogole to bylam u lekarza i biore antybiotyk:baffled:
Lazurowe, a czy Wy z Borysem rozmawiacie po Polsku? I w jakim jezyku rozmawiasz z tesciowa?:-p
Lelek, wczasy na miejscu, to tez fajna sprawa, tanio przynajmniej i blisko do domu:tak:

Lelcia juz po tesciach? jakas pieczen na swieta z nich zrobilas?:-D

ja mam pole remontowe w domu na najblizsze 10 lat cos tak mysle, a wyjazd do rodzicow wyszedl przypadkowo, mnie akurat srednio to cieszy

lazurowe tom Cie podziwiam, ostatnia rzecza na ktora pozwalam innym i sobie robic przy sobie to grzebanie w oczach:-D

Aga tran i juz nie bedziesz nigdy na antybiotykach:-D

Lelek ale smiechowo napisalas tego wakacyjnego posta :-D:-D Bardzo mi sie spodobalo :-D W sumie wakacje na kempingu tez fajna sprawa, ja jeszcze takich nie mialam :-)
aga z Borysem dogaduje sie po angielsku (poznalismy sie w Anglii:tak:), a z tesciami... hmm... za posrednictwem Borysa lub (jesli nie ma go w poblizu) to zalaczam swoj lamany bulgarski :-)
livastrid no coz, wole sama sobie grzebac, niz innym na to pozwalac :-D

Wlasnie uzeram sie z moim psem. Widze w nim silne objawy ADHD :dry:

Ostatnia edycja:
livastrid tescie dopiero sie rozkrecaja:tak: beda do niedzieli wieczora jak zwykle
no i u nas tez z tego samego powodu wakacje na miejscu:-D

aga to Cie chycilo! mnie rozbiera cholera jakas bo zatoki zawalone i prycham jak wsciekla kotka:szok:

lazurowe powies psa za jaja na balkonie to moze sie opamieta:-D

jak napisalam mezowi jak mnie jego rodzice mecza o kredyt, na tysiac sposobow pytaja o to samo, jak znowu ubezpieczalnia upomina sie o oplacenie oc za przyczepe ktora mam oplacona w innej ubez- debile- tak mezu napisal-- kochanie wyjedzmy stad daleko poza granice tego kraju;-)

reklama
Do góry