reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Lelek okaleczona? matko to brzmi strasznie!!!:baffled: mam nadzieje , ze bedzie po Twojej mysli!!!
Agatkaa studiujesz? ja w tym roku kończe . Nie mam juz zadnych egzaminó tylko praca mgr... ktora jest w polu:happy2:
livastrid to poopowiadaj co zrobisz z ta wyplata ;-):-)

reklama
martolinka zostalam nacieta przy porodzie jak wiekszosc kobiet ale tak mnie facet zszyl ze przez 7 miesiecy ja nie moglam stac, chodzic bo mialam taki bol krocza ze szok, przez 2 tygodnie goraczkowalam ponad 40st, 2 razy mnie łyzeczkowali, rana po 3 miesiacach nie byla jeszcze zagojona! Pozniej na tym nacieciu zrobila sie ziarnina i kolejny zabieg. Po 6 miesiacach miałam operacje plastyczna i ona jako tako przywrocila mnie do zycia. W miedzyczasie mialam zakazenie itd. Leczylam sie w koncu w innym wojewodztwie niz rodzilam i tam lekarze byli w szoku ze ktos mogl tak urzadzic

Lelek- o matko, to Cie urządzili!Kurcze aż się nie chce wierzyć...jak można tak sp**** w sumie prostą rzecz....Masz rację, może lepiej będzie CC teraz.
martolinka-Tak studiuję dziennikarstwo na 3 roku, mam egzaminy i też pracę tyle, że licencjacką i też jest w polu:) A Ty co studiujesz?

Hej :) Ja sie tylko witam, bo czasu brak... wolniejsza będę za jakiś tydzień, bo teraz w szkole mam gorący okres... Rady Ped., wywiadówki, zabawy choinkowe...

Miłego wieczorku :)

Ja dzis mialam bardzo zabiegany dzien, wraz z kolezanka szukalam praktyk :-( ale niestety nigdzie nas nie chca :wściekła/y: masakra. To tylko 50 godz, poza tym za darmoche :angry: no coz do soboty musimy juz cos znalezc ehhh mam nadzieje, ze sytuacja sie wyklaruje. Ja w tym roku na szczescie nie mam sesji jak martolinka:-p w polowie kwietnia koncze studia :-) i mam tylko 4 zaliczenia do indeksu ( w tym dwa wyklady). U mnie tez mgr w polu, ale mam zamiar sie sprezyc od przyszlego tygodnia :-p

No ja na szczęście nie musiałam pisać pracy magisterskiej (szczęsliwie po 2 latach studiów technicznych przeniosłam sie na medycynę - szczęśliwie, bo typem "pisarza" nie jestem i miałabym z tym chyba problem) - tym bardziej podziwiam wszystkich, którzy piszą :-) Za to z czasu studiów z praktykami mam miłe wspomnienia, bo tak na prawdę nikt nigdy nie robił problemów (po każdym roku był w wakacje :wściekła/y: miesiąc praktyk) - po prostu szło sie do wybranego przez siebie szpitala, mówiło, że chce się w nim robic praktyki i chyba nigdy nikomy nie odmówiono ;-) A teraz trzymam za Ciebie kciuki maron, żeby jakies fajne miejsce do odbycia praktyk się znalazło :-)
Lelek - strasznie Ci współczuję tych komplikacji po porodzie :-( Mnie bolało po szyciu przez prawie 4 tygodnie i byłam tym niesamowicie wymeczona (ni to usiąść, ni to się położyć - koszmar) - więc az nie wyobrażam sobie przez co Ty musiałaś przejść :-(

Lelek to brzmi okropnie jak Cie zalatwili!!! rzeźnicy!!!
Agatkaak jestem na V roku polonistyki. W skrócie studia dla bezrobotnych ;)
Wika dużo siły i ceirpliwości w tym gorącym okresie
Maron a gdzei szukasz praktyk? moja mgr jest tak w polu ,. ze niestety obawiam sie , ze do czerwca z obrona sie nie wyrobie. ale powoli biore sie do roboty. Grunt to przypomniec sie u promotora :)
Phoenix jesteś lekarzem?

reklama
martolinka szukam praktyk w wydawnictwien lub redakcji. Ja tez raczej do czerwca sie nie wyrobie i przeniose sobie obrone na wrzesien ;-)

Do góry