reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
To ja napiszę:)
Z samego rana byłam z moim D. po jakieś rzeczy do głośników, potem przez cały dzień je montował z moim bratem, a ja miałam się uczyć ale nie mogłam się zebrać w sobie...zrobiłam obiad,posprzątałam i potem pojechaliśmy na koncert WOŚP i na światełko do nieba:) teraz wróciliśmy oglądam Dr Housa i lecę spać:) Jutro rano na uczelnię lecę:) Jeśli chodzi o starania do dzidzi to ja jeszcze troszkę poczekam, podobnie jak wy chcialabym żeby dzidzia pojawiła się na wiosnę:)
Dobranoc:*

Witajcie!!!
Zachustowałam synka i poszliśmy sobie na spacer po lesie, teraz dotleniony maksymalnie śpi urwis kochany. Ja ostatnio coraz bardziej intensywnie myślę jak to bedzie z drugim porodem. Pierwszy miałam niespodziewanie przez CC . Moze teraz uda się SN.

Co dziś porabiacie?

Uspilam swojego chrabaszcza i wlasnie probuje odpoczac.

Sama poszlabym z mila checia do lasu, ale jest tyle sniegu, ze ledwo wykopalam kreci tunel do ulicy:baffled:. W zasadzie nie moge doczekac sie wiosny...Z utesknieniem ogladam mapy na orientacje i planuje wyprawy. Mysle co tylko zrobic z kleszczowym problemem, dziecko male a u mnie pelno kleszczy.

Odparlam wczoraj atak meza i powiedzialam, ze nie zamierzam rodzic w pazdzierniku:tak:

No i wzielam sie po malu za myslenie jakie papiery musze zlozyc w ambasadzie, bo mala paszport potrzebuje. Mam nadzieje, ze uda nam sie go wyrobic bezproblemowo z koncem tego miesiaca.

No i przytrafila nam sie mila niespodzianka, bo okazalo sie, ze mniejszy podatek w tym roku bedziemy placic. Zawsze to troche wiecej pieniazkow.:happy: Juz nie wspomne o tym, ze cieszy mnie fakt, ze w piatek wyplata:-D

pozdrowienia

livastrid fajnie ze zaoszczedzicie troche grosza:-)

U nas cieplutko i slonecznie dzisiaj wiec 2 razy na dworze bylismy.

Ja popralam i powiesilam wszystkie firany oraz pomylam okna;-) tak mnie cos napadlo dzisiaj.

Miloszek wlasnie usnal wiec mam czas dla siebie:-)

agnieszka.kk- Oj tak wczoraj miałam długi i ciekawy dzień:)
A ja wróciłam z uczelni i zamiast się uczyć usnęłam... Już nie mogę doczekać się wiosny podobnie jak livastrid:) U mnie śniegu już prawie nie ma i jest 3stopnie na plusie,ale jest nieprzyjemnie i szaro... już nie mogę się doczekać jak będzie cieplutko, wiosna, wtedy będę chodzi na spacerki:) A tym czasem sesja...:/
Lelek- to się napracowałaś dzisiaj:)

Ehh spacer po lesie.. też mi się marzy... ale dopiero pojedziemy w góry na majówkę jak co roku:)
U nas - Śląsk .. to mam jedynie parki, a żeby pospacerować po lesie to już musimy gdzieś jechać.
Lelek niezłe sprzątanko. Muszę sie też zabrać, bo w sobotę wyprawiamy córci urodzinki i będzie rodzinka:)
martolinka ja miałam zaplanowane cc ale nie wiem jak będzie kolejnym razem... ?!

reklama
No wlasnie.... ja urodzila SN ale w lutym pojde do lekarza i pogadamy co ze mna zrobic, bo normalnie zostalam okaleczona i 7 miesiecy dochodzilam do siebie a i tak nadal rewelacji nie ma wiec nie wiem czy nie lepsza dla mnie cesarka

Do góry