reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
agnieszka.kk- Dzięki:) Wczoraj byłam w kinie z moim D. i dziś rodzice jak słuchali jak opowiadam to też im się zachciało iść no i zaprosili mnie z moim D. i mojego brata:)

Dzięki dziewczyny za wsparcie :D

Wściekła jestem na siebie a raczej na mój organizm....w zyciu bym nie przypuszczała że dziś moge sie tak żle czuć!!! A mił być spcer bo dzis pięknie we wro, mielismy isc do kina bo bilety tansze....yghhhh

Agatkaa-a na co dziś idziecie do kina??

No to Devi zaszalałaś!!!!!!!!!!!!
Agatka- ale CI dobrze:))
Agnieszka rosołek jak na moje zdolności kulinarne całkiem niezły mi wyszedł :)

My za jakąś godzinkę jak już Igor pójdzie spać też sobie zrobimy z M. jakiś seans filmowy. Jak się staraliśmy o Igora, to zawsze po takich seansach śmialiśmy się, ze może jakieś dzieci po nich będą :))

No nic uciekam, bo słyszę "mamamamama".

Do jutra, bo dzisiaj już chyba nie zajrzę
Miłego wieczorka :))

Hej laski

my opijaliśmy wczoraj urodziny M , Devi współczuję kaca ,ja zawsze po winku mam mdłośći i ból głowy ,ale wczoraj otworzyliśmy dębową wódeczke , którą kupiłam M rok temu i ona sobie stała w takim ozdobnym pojemniku, bardzo zdrowa wódka ( o ile wódka może być zdrowa) , mam na myśli ,że zero bólu głowy ,zero zmulenia jedynie dobry humorek wszyscy mieliśmy dlatego polecam na prezenty dla mężów.
Ja dziś byłam w pracy ,a jak wróciłam to czekał na mnie M z pysznym podwieczorkiem (w postaci obiadku) ,ale za to ze świecami:tak:;-)

No nic uciekam, bo słyszę "mamamamama".

Wika, ale masz szczęście, bo Bartuś powtarza tylko "tatatatata", "papapapa", "bababababa", czasem powiem "pupa":-p ale śmieją się wszyscy ze mnie, bo czasem robi taki dzióbek i mówi "huhu" i wszyscy mówią, że wtedy mnie woła, bo w końcu Sowa jestem:-p

Bartuś od wczoraj w nocy ma gorączkę 39-39,5 stopnia:szok: masakra byliśmy wczoraj w szpitalu, w którym moja mama pracuje, lekarz zbadał, przepisał lekarstwa i zobaczymy:-( w nocy nic nie pomagało Nurofen, czopki -> dopiero jak mama zrobiła zimny okład na brzuszek i główkę to pomogło, bo główkę to miał tak rozpaloną, że nie dało się dotknąć:-( jak wychodziłam do pracy to Bartuś miał już 37 stopni, więc może przejdzie:tak: lekarz powiedział, że to albo trzydniówka albo od ząbków:-(

A Wacek już siedzi we Francji, bo pojechał na 2 tygodnie na delegację:-(

Miłego dzionka buziaczki:-)

Mama Sówka - to zdrówka życzę Bartusiowi , aby szybko przeszło.Teraz dużo dzieci choruje , moja siostra urodziła we wrześniu maluszka ,a w październiku była z nim w szpitalu bo miał zmiany na płuckach , a u szwagra średnia córka już drugi raz w ciągu miesiąca ma gorączkę 39,6 miała badania i nadal nie wiadomo co to przechodzi ,a po 2 tygodniach wraca.

Agatka- fajny ten film, "zanim odejdą wody"? ciekawe czy można już wyporzyczyć na dvd, dawno nie byłam w wyporzyczalni.

Dobrze ,że dziś już poniedziałek mija bo nie lubie poniedziałkowych poranków:tak:

reklama
Witam sie wieczornie :))

"jaki tu spokój, nanananna. Nic się nie dzieje, nananannana, ....." Co tu taki zastój dzisiaj???

Mama Sówka- słodkie to, jak takie maluszki gadają. Mój nie mówi jeszcze tata, ale M. z nim ostro ćiwczy :)) Zazdrosny jest bo Igor woła już mamamma, bababababa a tatatta nie!!! I zdrówka dla Bartusia :) Może to rzeczywiście trzydniówka. Ale Bartuś ma już dużo ząbków. Mój ma dopiero dwa- dolne jedynki.

Ja miałam wolne, ale musiałam dużo spraw pozałatwiać i tak zleciał dzień....

Do góry