reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Ja też z grubsza ogarnęłam mieszkanie :) Teraz narazie odpoczywam, ale jadę zaraz po Igora, bo M. zawiózł go do teściów.
Wieje u mnie niesamowicie, sama siedzę w domu i aż tak nieprzyjemnie jest!!!
Mnie też pasowałoby wybrać sie do Ikei, ale kompletnie brak mi czasu.....

reklama
Witajcie

co do choinek to my mamy sztuczne u nas jest mała w pokoju.
Ja już dawno po pracy ,ale zrobiłam dziś pare rzeczy, bo mnie naszło na śledzie:szok:i .....kwaszoną kapustke, a to przez szefową bo ona sobie robi takie fajne śledziki zaraz wam podam przepis, a że M ma dziś urodziny i chłodzi sie co nie co mocniejszego w lodówce to pomyślałam ,że przetestujemy je i zrobiłam ,a potem poszłam za ciosem i zrobiłam surówkę z kiszoną kapustką na jutro do obiadku ,a oto przepis dla amatorek śledzikowych eksperymentów:

2 paczki filetów śledziowych lisnera
kilka ogórków konserwowych
dwie cebule
dwa jabłka
olej
ocet

filety namoczyć przez 15 minut w tym czasie posiekać cebulkę i sparzyć, następnie pokroić ogórki ze skórką oraz jabłuszka dodać około łyżki oleju i łyżki octu, dokładnie wymieszać i odstawić , następnie filety śledziowe pokroić , przygotować słoiki i układać na spodzie warzywka potem-filety (filety poropić octem i olejem), znowu warzywka itd ,tak żeby cebulka była na wiezchu słoika i na dnie, uzupełnić olejem, wstawić do lodówki aby sie przegryzły.

u nas tez szybki porzadeczki. wiekszosc dnia spedzilismy na lenistwie, potem umylam lazienke i podlogi a zaraz zrobie slatke grecka i zapiekanki do winka czyli lenistwa ciag dalszy :)

witam sie nie nadrobie Was za co sorry, ale czasu jakos brak :(

no to ja po krótce co u mnie
ogólnie fatalnie sie czuje :( bylam u lekarza internisty i skierowąła mnie na kompleksowe badania + usg wszytskiego co mozliwe:(
Potem myslalam, ze moze gumka nam pęknęla i jest ciąża, ale na szczescie nie ma :) i wsio jest dobrze, ale lekarka podejrzewa albo nadczynność tarczycy albo kręgoslup:(
Dzisiaj byli znajomi i dopiero teraz mam czas, ale oczka mi sie same zamykają a jutro wybywamy do restauracji wiec pozdrawiam Was cieplo :)

Pierwsza dzisiaj :)) Co Wy śpicie jeszcze??? Czy korzystacie z wiosny za oknem :))

Igor śpi a ja kończę rosołek .

Pajkaa zdrówka życzę.

Nie mam co nadrabiać, więc narazie spadam :)

Miłej niedzieli

ja mam strasznego kaca :/ wczoraj wypilam nie cala butelke wina a dzis glowa mi odpada i strasznnie mnie mdli :/ ide zdychac dalej....

reklama
pajkaa- Zdrówka:)
wika8- Ja dziś spałam baaardzo długo:)
devi- Biedactwo, a tak się pięknie zapowiadało sałatka grecka, zapiekani, winko, a teraz cierpienie;p

A ja się dziś wyspałam, a wieczorem znowu do kina:) rodzice nas zaprosili:)

Do góry