reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Hej dziewczyny, u mnie też strasznie nie przyjemna pogoda;/ Na szczęście odwołali na uczelni zajęcia, do pracy też nie idę,bo chcę odpocząć. Mam sporo pracy na uczelnię muszę napisać kilka artykułów, no i zabieram się nieporadnie do pracy licencjackiej, nie mogę wymyślić ciekawego tematu;/ Na razie piję herbatkę i myślę:)

reklama
Hejka, a ja w piątek bede robiła ciasto toffi...mniamm My w sobotę świętowaliśmy pol roku naszego synka a za tydzien nasza pierwsza rocznica, w piatek ide do fryzjera zmienic fryzure:) .

witam sie
a więc tak juz wracam do żywych ;),
juz opowiadam jak było na chrzcinach :)
a wiec wstałam rano przed wyjsciem ubieram mojego synka w ciuszki no spodenkipasują bluza tez wkladam czapeczke i zonk nie zmieścila mu sie na główke :-D wiec mowie trugno pójdzie w niebieskiej :-pmyslałam, ze jak kupie rozmiar 68 to bedzie dobre wszystko :-)
Sebus płakal tylko przy wejsciu do kosciola potem uciąl komara i spał do samego konca. Oczywiscie podczas chrztu Sebus zwalił kupe :) było pięknie:)
obiadek się udał wiec jest super:)

Witam sie, dziewczynki torbieli , brak i owu brak wczoraj niby coś jakby sie zaczęło ,a dziś śluzu brak i bólu owulacyjnego też , a to już 18dzień cyklu , zwykle spóźnia sie najwyżej do 16 dnia cyklu i już zdurniałam:confused2::ninja2:

Devi , fajnie ,że z tarczycą oki :tak:kurcze nam też nawala aparat musimy pomyśleć o nowym ,a dużo daliście za te waszą lustrzanke?Mi też się taka marzy.:tak:

Wika - witaj

Witam was wszystkie ,kochane.

moze masz cykl bezowulacyjny?? moze sie przytrafic raz na jakis czas:)

dobre, ale to chyba moj mąz na moja mame bo ja mam nawet spoko teściową :)

Agatka- to do dzieła :) Myśli trzeba zrealizować i urzeczywistnić :))

Pajkaa- fajnie, ze chrzest udany :) i że Sebuś był grzeczny. JA też miło wspominam chrzest Igorka :)

Marysia- gratulacje dla Synka z okazji miesięcznicy :)

Ale mam senny dzień dzisiaj.. Igor kima, więc i chyba ja też udam się w objecia Orfeusza :)

Ostatnia edycja:
reklama
ooo Pajkaa, suoper, że chrzest się udał...uśmiałam się gdy napisałaś o tej kupie :D

A ja siedze w autku i czekam na P. bo właśnie robi jakieś psychotetsty do badań okresowych :/ Mam nadzieje, ze to długo nie potrwa...

Do góry