reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Ja już po szkole....padam na pyszczek :/ Jedne przedmiot mam starsznie ciezki, w zeszlym semstrze w pierwszym terminie zaliczylo go 14 osób na cały wydział :/ Nawet ćwieczniowcy mówia ze nie wiedza jak nam dopomoc bo nawet oni mnieli poprawki u tej babki :/ A jak ten przedmiot bedzie do tylu to obrona o rok sie automatycznie przesuwa :( ale jestem dobrej mysli bede kuc ile wlezie i zalicze :)

a na obiado-kolacji bylismy u rodziców-brat pizze robił, chciał sie popisac przed nowa dziewczyna :)

ooo już po 22...ide do wyrka bo jutro znow do szkoly

reklama
Cześć dziewczyny, niestety w ostatnim czasie miałam strasznie dużo obowiązków, dlatego was zaniedbałam za co przepraszam.

devi- trzymam kciuki za ten ciężki przedmiot, będzie dobrze:)

Witam :)

Devi- pewnie, że dasz rade:) Będziemy trzymać &&&&&

Agatka- trzymaj się dzielnie w tym ciężkim dla Ciebie okresie :)

Ja też w tym tygodniu miałam dużo rzeczy do nadrobienia i cieszę się, że dzisiaj mogę nic nie robić :))

Miłej niedzieli :)

Ostatnia edycja:
Już po zajeciach, nawet dzis ciekawie było :) Lubie gdy zajęcia prowadza praktycy anie teoretycy, takich ludzi aż chce sie słuchać.

W domku czekła juz na mnie obiadek - mąż zrobił :) A teraz zajdamy sie morelowymi delicjami i popijamy kawke.

heheh P. sie smieje ze znowu na bb siedze :)

reklama
Do góry