reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Dzień dobry!!
Dziewczyny ale u mnie zimno brrrr...na szczęście nie pada :rofl2:

Wczoraj wracałam z pracy i wyobraźcie sobie że w dwóch oknach widziałam już ibrane choinki :szok:
Ładnie ludzi pogięło :-D:-D
Ja rok temu ubrała na 6go grudnia a w święta uznałam ze to zdecydowanie za wcześnie ale 7 tygodni przed świętami choinki bym nie ubrała no chyba że miałaby kuku na muniu :-D:-D:-D

reklama
witam sie z Wami

Devi- o kurka jakie dziwaczne pytania faktycznie, mój M nic nie mówił takiego , pytali od kiedy ma prawko B, czy miał jakiś mandat , jaki ,za co , jaki zawód będzie wykonywał , i potem stempelek i już .
A ja to przed kursem na prawko B , poszłam sie zbadać i miałam tylko wzrok badany :sorry: .

No z tymi choinkami to jakaś przeginka jest , w sklepach już oczywiście zabawki, bombki , jakieś ozdoby , a tu nawet połowy listopada nie ma jeszcze ,, my ubierami krótko przed Wigilją, bo my na wigilję wyjeżdżamy zawsze i poprostu nie ma czasu w ten dzień na ubieranie .

U mnie zimno , buro ,szaro i ponuro ehh.

Dzień doberek :)

Tylko wpadłam na sekundkę przywitać się, bo dopiero co wróciłam z pracy i trochę musze w domu porobić. Zajrzę potem :)

Hello laski tzn Dobry wieczór Ja jeszcze nie spie czekam na meża;-)
Przepraszam ,ze sie mało udzielam ale czasu mi brakuje :no: wogole to powinna juz zacząc sie powoli pakowac ale nie mam czasu i siły :eek: moze w nastepnym tyg bede bardziej zmotywowana bo bedzie juz nóz na gardle ;-)wiec bedzie mus . Wogole to tak jak pisała Agnieszka jest u nas strasznie zimno nie dosyc ze leje i wieje tojeszcze i ziąb a ogrzewanie w domu działa do połowy tzn tylko na gorze wiec sie dogrzewamy tak zwana farelką a fachowiec bedzie dopiero za tydzien wogole to czekamy na niego chyba z miesiac :wściekła/y:
Trzymajcie sie laseczki i dobrej nocy pa

Dzień dobry:))
Zapraszam na kawkę
kawa_w_pracy1.jpg
:-):-):-)

reklama
Do góry