reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Witajcie! My z Juleczka wrocilismy niedawno ze spacerku. Akurat zdazylismy przed deszczem :tak: Zjadlam obiado-kolacje i zaraz bedzie myjku myjku ;-)

katrina mam nadzieje, ze to tak wlasnie jest z tymi wlosami jak piszesz, bo niezle sie wystraszylam. Wiem, ze moze byc cos z tarczyca jak wypadaja wlosy, a moja mama miala z tym problemy tez i jest po operacji, a czytalam ze to moze byc dziedziczne, wiec dostalam duzych oczu...

kwiatuszek cos czuje, ze niebawem bedzie u Was fasolka :tak:&&&&&&&&&&&&&

Witajcie,
kiedyś się zastanawiałam ,czy niania z własnym dzieckiem to dobry pomysł dla rodziców nowego podopiecznego i samej niani. Teraz stwierdzam , że to super rozwiązanie. Dominik jak na swoje nieporadne 8 mscy próbuje za Alutką "nadążyć" , uważnie ją śledzi i obserwuje-taka jego idolka :) na razie jestem z nim około 3 godziny dzinnie i tak stopniowo do grudnia będziemy wydłużac. Lekko nie jest , bo to mała różnica między dzieciaczkami , ale będzie coraz lepiej :)
Ala zaczęła chodzić przy pchaczu!!!:-D:-D

hello

Martolinka - super, brawa dla Ali!!!

Kuba wreszcie zaczął sam chodzić!!!!! Od dwóch dni uparcie stara się dreptać jak najdłuższe odcinki i nie zraża się porażkami.

Hey! Co planujecie na weekend? Moj W. niestety musi jutro pracowac, ale w sobote jedziemy do naszej dobrej kumpeli na grilla, a wracamy w niedziele. Beda tam tez inni znajomi, z ktorymi kiedys pracowalam, wiec milo bedzie sie znow zobaczyc :tak:

martolinka widze swietnie sobie radzisz :-) I u Ali jakie postepy, super! :-) Juleczka tez juz dostala takiego pchacza i tylko czekamy kiedy pojdzie w ruch :-D

katrina gratki dla Kuby! Dzielny chlopczyk :tak::-)

Witajcie :-)

Katrina gratulacje dla Kubusia:tak:

Martolinka gratulacje dla Ali :-) teraz już będzie z górki:-D a dwójką takich maluchów to ja myślę, że to po prostu kwestia wprawy i przyzwyczajenia:-) w czwartek miałam od 9:00 do 11:30 Paulinkę i jej 7 miesięcy starszego kuzyna:-) godzinkę się fajnie bawili, o 10:00 położyłam Kamila spać, po 15 minutach zasnęła Paulinka, a ja posprzątałam w kotłowni, umyłam naczynia i wysprzątałam całą kuchnię -> takiego speeda dostałam, żeby jak najwięcej zrobić jak dzieciaki śpią:-p

Kwiatuszku ogromne gratulacje i trzymam kciuki:-)

Lazurku mi też włosy wypadają, kupiłam jakiś szampon w aptece, ale nie wiem czy to pomaga:sorry:

W czwartek byłam na zebraniu w przedszkolu (Bart oczywiście się uparł, że pojedzie ze mną i nudziło mu się i zasnął mi na rękach:sorry:). Prawie 2h tam siedziałam i nic nowego się nie dowiedziałam:-p

W piątek byłam u urologa -> mam zrobić badania (morfologia, mocz i kreatynina) i rtg jamy brzusznej i 27 września kolejna wizyta razem z usg i może w końcu się dowiem od czego ta kolka i jak temu zaradzić:-D

Wczoraj byłam u siostry (termin ma na koniec grudnia) i jeszcze kuzynka z mężem i dzieciakami tam byli, więc w jednym pokoju (bo dzieciaki oczywiście nie pójdą się bawić do drugiego) było pięcioro dzieci i pięcioro dorosłych:-p fajnie dzieciaki się bawiły i wyszalały:-D

Dzisiaj był dzień odpoczynku:-)

Ponoć jutro Wacek ma mieć info kiedy wraca, więc już czekam z niecierpliwością:tak:

Buziaczki i udanego poniedziałku:-)

Czesc! Ja na chwile poki Julcia spi, bo juz nie sypia sobie dlugo w dzien. Robi jedynie drzemki po jakies 20-30 minut :cool2:

kwiatuszek pisz na biezaco co i jak :tak: &&&&&&&&&

Sowinka dzisiaj mieliscie termin z Paulinka u lekarza, tak? I co powiedzial? My sie na poniedzialek szykujemy. Mam ogromna nadzieje, ze dostaniemy jakies lekarstwo.
W sumie to denerwuje sie troche ta wizyta w Hamburgu. W piatek jeszcze do lekarza jedziemy na U4 ( w Polsce to sie chyba nazywa "bilans" czy jakos tak).
Poki co Juleczce przeszla infekcja i juz jest ok :tak:

wika, Bunny jak tam u Was?

Hej laseczki łep mi dzis peka bylam na zakupach kuipilam koszulke i laczuszki do szpitala w razie czego
bylam na wizycie u ortodaty teraz mga bola mnie zabki
dzis zaczynam gonal wiec trzymajcie za mnie kciuki w pt mam pierwsze podgladanie

reklama
jestem , żyję. Dzieci chore od soboty, całe dnie w domu , tylko wieczorem czas na trening. Wczoraj przebiegłam pierwszy w życiu półmaraton 21097 m w 1 godz.59 min. 53 s.
Jedyne co mnie powstrzyma w sobotę to choroba..

Ostatnia edycja:
Do góry