reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Kwiatuszek, rewelacyjne wieści!!!!!!!!!! Kciuki za powodzenie!

Martolinka, a myślałam, ze dostałaś pracę w szkole:rofl2:Fajna robota:tak:Najważniejsze, ze masz Alę przy sobie

Bunny, buziak urodzinowy dla Dominika:tak:

Lelek, :angry::angry::angry::angry: ale sie wściekłam na Twojego M. no jak tak mozna.... Mój M. już nie miał by życia przy mnie:no: strasznie cieta jestem na takie rzeczy

Syneczki, gratki chodzącej Gwiazdy w domu:tak:szybko zaczęła:tak:

Lazurek zdrówka dla Juleczki:tak:

u mnie ok. Ja sie trochę przeziebiłam, ale jest juz poprawa:tak:
Igorek chętnie chodzi do przedszkola jedyna rzecz to nie chce jeść tam obiadów.. straszny niejadek z niego , ale nie naciskam, mam nadzieję, ze z czasem to niejedzenie mu minie
no i stałam sie dzisaij posiadaczką nowego wózka dla Wojtusia, bo zmieniliśmy naszego kombiaka na sedana i X-Lander nie wchodził do bagażnika. Tak wiec od dzisiaj Wojtek będzie sie woził w Maclarenie:tak:

Witam! U nas dzis poprawa. Juleczka znow ladnie spi. Chyba juz wraca do swojego rytmu :tak:
Poza tym pewnie musimy zmienic mleko dla Julci. Od poczatku uzywam tego samego, a teraz cos sie z nim stalo. Otoz nie ropuszcza sie dobrze. Zostaja na butelce jakies dziwne krysztalki, a jak stoi to osiada wszystko na dnie. Myslalam na poczatku, ze moze to przez te krople Espumisan, ktore wpuszczam czasem do mleka, ale nie. Zrobilam mleko bez kropel i to samo. Z woda jest wszystko ok, czyli pozostaje kwestia mleka. Poza tym ostatnie 3 razy kupka tez byla inna niz zwykle. Myslalam, ze moze przez ta infekcje, ze Julcia sie slabiej czula, ale doszlam do wniosku, ze to wina mleka.
Spotkalyscie sie kiedys z czyms takim, ze nie chcialo Wam sie mleko calkiem rozpuscic???

kwiatuszek widzisz jak mocno trzymalysmy? :-) I dalej trzymamy &&&&&&& ;-)

wika zdrowka! My tez jestesmy na etapie zmiany auta, ale z sedana na kombi ;-) Dzis przyjezdza 2 klientow ogladac. Zobaczymy czy cos z tego bedzie.

Syneczki no to gratulacje dla Ineczki!!!
Szybka laska z niej

Martolinka łatwo jest ogranać dwójkę małych dzieci? Jak ogarniasz specery?

Wika zdrowia! A w domu Igorek obiad je? Czy też nie chce?

Kwiatuszek zakwalifikowaliście się do rządowego projektu?

Lazurek zdrowia dla Julci.

Dziewczynki nie wiecie co słychać u Sowinki? Strasznie długo jej nie ma.
Calogera remont skończony?

Dziewczynki nie wiecie co słychać u Sowinki? Strasznie długo jej nie ma

Jestem już jestem :-D wiem strasznie długo mnie nie było i głupio mi, czytam Was raczej na bieżąco, ale jak już chciałam pisać to jakoś zawsze coś wypadało:angry:

Syneczku gratulacje:-) córcia szybciutko zaczęła chodzić, ale to pięknie:-)

Zdrówka dla wszystkich małych i dużych :tak:

Kwiatuszek cieszę się bardzo :-)

Wakacje u nas minęły po prostu w ekspresowym tempie. Oczywiście nigdzie nie byliśmy, bo po pierwsze Wacka prawie cały czas nie było, a po drugie całą kasę ładujemy w dom. A propo domu dach już jest zrzucony, ściany wymurowane i tylko tyle się udało zrobić:wściekła/y: Paula jest przekochana, już swobodnie raczkuje, chodzi przy meblach, coraz częściej się puszcza i leci na pupę -> choć już parę razy kilka sekund stała :-p ogólnie wszystko w porządku, dolne jedynki wyszły jej bez problemu, ale teraz przy górnych mieliśmy już gorączkę i noce przespane na mnie, a teraz katar ma nieziemski tak jej leci z noska:baffled:

Lazurku pisałaś, że Julcia ma naczyniaka. Kurczę Paulinka też ma w małżowinie usznej, byliśmy już u laryngologa i w szpitalu, a na 17 września jesteśmy umówione do Poradni w Katowicach do jakiegoś specjalisty -> ciekawe co powie:confused:

Bartek od poniedziałku chodzi do przedszkola i jakoś nie ma z tym większego problemu:-) rano troszkę marudzi przy wstawaniu, ale nie jest źle :-) najgorzej, że akurat kolega z którym się fajnie dogadywał poszedł już do starszaków, ale czasem gdzieś tam się spotykają :-D w środę zebranie, więc wszystkiego dowiem dokładnie:-)

Jutro jedziemy z dzieciakami na festyn służb mundurowych, więc może być ciekawie:-)

Ja jakoś na początku sierpnia zaś miałam napad kolki nerkowej, byłam na usg i mam tam jakiś mały kamyczek, więc 13 września wybieram się do urologa i zobaczymy co powie:baffled:

Obiecuję, że będę pisać częściej :-D

O kurcze kogo to moje oczy widzą :-D
Dobrze ze jesteś Sowinka :tak:
Paulinka widzę następna szybka piękność. Nim się obejrzysz zaraz chodzić zacznie
Pokaż nam domek jak możesz.
Ja też mam kamienie ale na razie się nic nie dzieje więc nic z tym nie robię bo nawet nie mam z kim dzieci zostawić by do lekarza iść.

No i te zęby nawet mi nie przypominajcie. Teraz w ciągu 10 dni Dominikowi wyszły 3 sztuki czwórek. Dominik płakał cały dzień i noc MASAKRA. Dziś wyszła ostatnia i nie to dziecko. Znikł potworek wrócił aniołek.

Lelek jak synek polubił przedszkole?
Nadal przeżywasz każdy dzień?

To kogo teraz wzywamy? Kto jeszcze czyta i nie pisze ? Wychodzić z ukrycia! Proszę
Qcz? Może Ty?

Same przyznajcie jest nas tu trochę więc może rozbujamy wątek ?

:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Dziewczyny, mam bardzo ważną sprawę!

Zlikwidowano we wszystkich przedszkolach zajęcia dodatkowe. Dzieci nie mogą już uczyć się języków, plastyki, muzyki, a nawet mieć zajęć korekcyjnych. Zbieramy z rodzicami podpisy pod petycję, żeby przywrócić te zajęcia, które były na niezłym poziomie i naprawdę w rozsądnych cenach. Proszę pomóżcie, to dla mnie bardzo ważne.

::::::[url]www.petycje.pl::::::Zajęcia dodatkowe w przedszkolach[/URL]

:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Piaska, nie dalej jak 2 dni temu bylam na zebraniu w przedszkolu i tu nie było o tym mowy, wręcz przeciwnie, skad masz takie informacje? Dlaczego komus miałyby przeszkadzać zajecia dodatkowe, tymbardziej ze sa dobrowolne i odpłatne.

Milosz pierwsze 3 dni był grzeczny ale od czwartku placze jak go zostawiam:(:(

calogera, to mala gimnastyczke akrobatke masz w domu:)

Bunny witaj w klubie idących ząbkow) Idze wychodzą trojki na dole bo na gorze ma, zresztą wszystkie ma, czworki, niektóre piatki a tych 2 trojeczek nie miała i wyglądała jak dziwoląg:) no ale ida w końcu

lazurek to na pewno wina mleka

wika jak zdrówko?

reklama
dokładnie udalo nam sie zakwalifikowac do rzadówki juz na 1 wizycie lekarz powiedzial ze kwalifikujemy sie bez zadnego ale. Tylko czekalismy na wyniki kariotypow ktore wyszły prawidłowo

Do góry