Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Sowinka dzisiaj mieliscie termin z Paulinka u lekarza, tak? I co powiedzial
Lazurku byłam wczoraj z Paulą w Katowicach, pani doktor bardzo miła i rzeczowa, ale powiedziała, żeby tego nie ruszać, bo to małe, w takim miejscu, tylko oczywiście trzeba na to uważać i tyle...
dzis zaczynam gonal wiec trzymajcie za mnie kciuki w pt mam pierwsze podgladanie
Kwiatuszku oczywiście kciuki mocno zaciśnięte
jestem , żyję. Dzieci chore od soboty, całe dnie w domu , tylko wieczorem czas na trening. Wczoraj przebiegłam pierwszy w życiu półmaraton 21097 m w 1 godz.59 min. 53
Martolinka ja cały czas jestem pod wrażeniem Twojego biegania, bo ja bym w życiu tyle nie przebiegła zdrówka dla dzieciaków i dla całej rodzinki
Do mnie dziś dzwoniła kumpela z pracy, czy będę grała w turnieju siatkówki organizowanym przez SM hehe oczywiście się zgodziłam (jeśli będę miała z kim dzieciaki zostawić), ale nie wiem czy fizycznie dam radę, ale zobaczymy, bo przed turniejem ma być jeszcze kilka treningów
Bartek miał dzisiaj dzień zabawki w przedszkolu i zdecydował się na kombajn ponoć wszyscy chcieli się nim bawić, więc był bardzo zadowolony:-) ale sam też chciał bawić się innymi przyniesionymi zabawkami, bo koledzy mieli super auta, traktory lub wozy strażackie
Buziaki dla Was dziewczyny i Waszych dzieciaczków:-) i zdrówka