kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Dzis pierwsze klucie wieczorem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc kobietki! My juz po kąpanku, Julcia rozmawia jeszcze z misiami, ale pewnie niedlugo zasnie :-) Malz w pracy na 2-ke, wiec do czwartku wieczory spedzamy z corcia same.
kwiatuszek wiedzialam, ze wszystko bedzie dobrze Dalej trzymamy kciuki! Pisz na biezaco co i jak ;-)
wika przeziebienie minelo? Moze Igorkowi akurat nie smakuje to co w przedszkolu podaja?
Bunny dobrze, ze juz zabki wyszly. Mnie to dopiero czeka, ale mam cicha nadzieje, ze nie bedzie tragedii
Sowinka my mamy termin na 23 wrzesnia do Hamburga. Ty bedziesz miec wczesniej wizyte, wiec daj znac co Wam powiedzieli. Wiem, ze jest na to lek, wiec mam nadzieje, ze nam go dadza. A jak po festynie? :-)
calogera super, ze dzieciaczki tak sie rozwijaja
Lelek jak Miloszek? Nadal placze jak go zostawiasz? Odkrylismy, ze z tym mlekiem to jest tak jak rozpuszczam je w szklanej butelce, a jak w plastikowej to tych krysztalkow nie ma Kupilismy do tego inne mleko i bylo tak samo, wiec chyba niemozliwe, zeby kazde mleko nam sie nie rozpuszczalo. Kiedys nam jakas polozna mowila, ze w szklanej butelce mleko tak dobrze sie nie rozpuszcza jak w plastikowej. Troche to dziwne, no ale...
katrina jak tam u Was? :-)
Iza to musisz byc dumna ze swoich pociech :-) Moja Julcia tez juz jest bardzo gadatliwa. Opowiada jak malo kto Dobrze, ze Twoj maz Ci pomaga. Moze faktycznie wystraszyl sie, ze juz nie wrocisz. A ta operacja to skomplikowana? Na pewno wszystko bedzie dobrze. Trzymam kciuki kochana!