Czesc kobietki! Mnie tez narazie nie ma zbyt czesto, bo jestesmy zajeci przygotowaniami do naszego wielkiego dnia, w ktorym to odbedzie sie nasz slub koscielny i chrzest malej Juleczki :-) Wszystko to juz w sobote. Moja mama juz od niedzieli jest u nas, a jutro dojezdzaja jeszcze 3 osoby z Polski. Tesc juz tez przyjechal, moja swiadkowa rowniez. Jutro ostatnie zakupy, a w piatek juz przystrojenie salki. Mala, bo mala, ale tylko 25 osob plus 4 dzieciaczkow i Juleczka. Denerwowac bede sie pewnie dopiero w sobote :-) Napisze do Was po weekendzie. W poniedzialek odjezdzaja od nas wszyscy goscie, wiec juz bedzie wiecej czasu. Mam nadzieje, ze wszystko pojdzie gladko i pogoda dopisze :-)
martolinka 80 sloikow Ja mam z tym dobrze, ze mi jutro autem z Polski przywioza troche przetworow, ale powiem Ci, ze moj W. ostatnio wspominal, ze chetnie by sie w cos takiego pobawil, wiec pewnie mu pozwole i zobaczymy jak sie w tym sprawdzi ;-) Gratki dla Alutki :-)
calogera dworek to cos pieknego. Nam tego brakuje, chociaz zaraz za blokiem mamy nieduzy lasek, w ktorym mozna sobie pospacerowac, bo tez sa sciezki i nawet laweczki
martolinka 80 sloikow Ja mam z tym dobrze, ze mi jutro autem z Polski przywioza troche przetworow, ale powiem Ci, ze moj W. ostatnio wspominal, ze chetnie by sie w cos takiego pobawil, wiec pewnie mu pozwole i zobaczymy jak sie w tym sprawdzi ;-) Gratki dla Alutki :-)
calogera dworek to cos pieknego. Nam tego brakuje, chociaz zaraz za blokiem mamy nieduzy lasek, w ktorym mozna sobie pospacerowac, bo tez sa sciezki i nawet laweczki