reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Czesc kobietki ;-) Jak leci? Ja dzis wreszcie znalazlam sobie polozna, ale dopiero chyba 4 z kolei sie zgodzila, bo czerwiec to czas kiedy zaczynaja sie urlopy i naprawde ciezko, zeby komus pasowalo. Ale na szczescie sie udalo :tak:

anastazja jak masz te kosmetyki na allegro to daj nam tu jakiegos linka, oblookamy chetnie :-)

katrina sama jestem zaskoczona jak szybko ta ciaza mi mija. Juz niebawem rozwiazanie :-)

calogera a ja teraz jak sama siedze jak Maz w pracy to tak mysle, ze juz bym bardzo chciala, zeby Juleczka byla z nami, bo mi sie juz nudzi, ale wiem, ze potem bedzie odwrotnie i bede marzyla o czasie wolnym tylko dla siebie :tak:

PS. anastazja juz znalazlam te kosmetyki na Allegro ;-)

Co tu tak cicho???
Trina, Bunny, gdzie jestescie?

Ostatnia edycja:
Szukam dla Ali innego rehabilitanta, dodatkowego. To już trzecie zajęcia a ona caluśkie płacze , wpada w spazmy i histerie. Nie da sie normalnie pracować. Pani niby jest sympatyczna , ale Ala wyraznie jej nie trawi. Poza tym pani twierdzi , że za dużo Ale noszę co jest nieprawdą. Tłumaczy sobie jej zachowanie niechecią do aktywności fizycznej . W domu pełza jak perszing , na basenie bez problemu pluska się więc to bzdurne tłumaczenie.
Napisałam już do jednego pana.Najpierw prywatnie potem popróbuję na NFZ. Może mi coś poradzi , podpowie

he hej :tak:
na dworze szaro-buro , ale całe 8 stopni na + :tak:Wczoraj ściagnęłam Ali zimowy spiwór z wózka . Niestety w trakcie spaceru zaszło słońce i było zimno. Cudem się nie rozchorowała. Na spacer wyszłyśmy dopiero po 14... tak się spłakała na tej rehabiltacji , że spała od 10- 13
udało mi się pobić rekord i przebiegłam 10 km w 54 min.40 s.:tak:
co u WAs?

hej

Ja tak na szybko

martolinka-dzieci zazwyczaj nie lubia rehabilitacji, stad ten placz. Zapewne podczas cwiczen mala odczuwa dyskomfort, dlatego broni sie placzem bo woli lezec czy siedziec spokojnie. A jak w domu ja cwiczycie to tez placze?
Jesli chodzi o buty na majowke to predzej klapki:) u nas dzis 15st:) lece wlasnie z pinda na dwor tylko jeszcze kuchnie musze wymyc bo mi grochowa wyciekla:)

a i gratki za osiagniecia w biegach:)

Lelek ona płacze tam od wejścia jak tylko widzi tę kobietę. Niezależnie od tego czy leży , siedzi, pełza , kica na piłce.nie uspokaja sie dopóki nie będzie mnie w pobliżu

martolinka - dzieci czują kto jest dobrym człowiekiem:tak: nie wiem jak, ale tak jest, tak samo ze zwierzętami,a poza tym dorośli też czasami mają tak że kogoś nie trawią od pierwszego wejrzenia :-p a to TY do maratonu się przygotowujesz? :szok:
U mnie dzisiaj przepiękne słońce świeciło, umyłam okna a przy okazji balkon i całe mieszkanie, + 15 stopni, prawdziwa wiosna , jupiiiiii ;-)
lazurek - to już nie wysyłam linka, ale jakby coś to jest w stopce u mnie. Wkurzyłam się niesamowicie, bo zamówiłam 19 marca i wtedy też poszedł przelew, 2 tyg temu bank napisał że potrzebne są dodatkowe dane i za korektę mi pobrali 30 euro, tylko że nie wysłali od razu tych danych do banku odbiorcy a dopiero po 4 dniach i efekt - kasa wróciła:angry::crazy: o tyle dobrze że zwrócili te 30 euro , ale i tak stratna jestem na przewalutowaniu :crazy::crazy:ale o tyle "dobrze" że zmieniłam zamówienie, i wrzuciłam do koszyka 4 szt kremów dla babików :-p jak to wszystko dojdzie, dużo pracy przede mną będzie :tak:

Martolinka - mialam to samo z Mackiem. Niecierpial rehabilitantki. Plakval jak tylko ja w bialym fartuchu widzial. Ale my mielismy krotko reh, od 3 do 6 mies. Ja bym zmienila na Waszym miejscu.

Witajcie:-)

Bartek tfu tfu już 2 tydzień chodzi do przedszkola i poza lekkim katarem jest zdrowy:tak: coraz bardziej mu się chyba tam podoba, bo chętnie o wszystkim opowiada, rano idzie tam z uśmiechem, już nawet czasem zapomina o buziaku, tylko czekam, aż przestanie mi machać przez okno, podobają mu się zajęcia angielskiego, więc jestem z niego bardzo dumna, a zarazem szczęśliwa, że tak pięknie to wszystko ogarnął:-) a dziś jak przyjechałam po niego z Paulinką i pierwsze co Bartek podszedł do niej i pogłaskał ją po główce (dopiero później ja dostałam buziaka) to wszystkie babeczki co tam były, aż westchnęły, że taki kochany braciszek:tak: a mi, aż łezka się w oku zakręciła:sorry2:

Dzisiaj załatwiłam parę zaległych spraw:tak: jeszcze muszę w następnym tygodniu do pracy podjechać:sorry2: p.s. zakupiłam cudne spodnie miętowe w Lidlu i jestem bardzo zadowolona, choć pewnie szybko będą się brudzić:baffled:

Martolinka sama nie wiem, ale jak Ala tak płacze na tej rehabilitacji to pewnie nie daje ona takich skutków jak powinna:baffled: gratuluję rekordu, tym bardziej, że ja bym w życiu tyle nie przebiegła, mimo, iż kiedyś trenowałam:-p

Katrina cudna rodzinka:-)

Co tam u Was dziewczyny???

reklama
Anastazja realnie chciałabym w sierpniu/wrześniu pobiec pół-maraton. Będę trenować a jak się uda to może i maraton.. jak tylko spłynie do nas gotówka dodatkowa to zajrzę do tych Twocih kosmetyków
Sowinka ech Ci starsi bracia;-)potrafią wzruszyć !! ja się też zastanawiałam nad tymi spodniami , ale zrezygnowałam , bo mam niesamowitą zdolność do przyciągania "plam":-p

Do góry