anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
Anastazja, opowiadaj co i jak u Ciebie!!
Żyję :-) pracuję , łapię nerwa na wszystko i na nic, od 3 miesięcy próbuje zabrać się za dietę i ćwiczenia - ale leniwa jestem znalazłam pracę na 3 dni w tyg, a po 4 mies będę 2 tyg w PL a 2 tyg w Rosji, dobre pieniądze- to najważniejsze , jako handlowiec , no ale coś nam ta turystyka nie idzie, jeszcze zostawimy na ten sezon - szukałam teraz studentki, ale lipa straszna, nie dziwię się że jest bezrobocie.
Brałam 3 mies CLO i lutkę i nie pomogło, wymusiłam troche na lekarzu skierowanie na PRL i testosteron, dał od razu na test obciązeniem no i wyszło .... za dużo stresu - wiedziałam w godzinie zero wynik przy górnej granicy ale w normie, a po godzinie 10 krotny przyrost - powinno być maks 6 - dostałam od dobrej duszyczki lek,bo do lekarza dopiero na za 3 tyg no i tak poza tym to plan awaryjny to kosmetyki z Rosji, zamówiłam, zapłąciłam ale mój kochany bank już 3 tyg. przesyła także czekamy aż dotrą i wysyłają nam pocztą - to też pewnie potrwa ze 2 tyg. Może jak w turystyce nie idzie to tutaj coś się uda :-)
Duże dzieciaki już macie a Ja ciągle młoda