reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Anastazja
, opowiadaj co i jak u Ciebie!!

Żyję :-) pracuję , łapię nerwa na wszystko i na nic, od 3 miesięcy próbuje zabrać się za dietę i ćwiczenia - ale leniwa jestem :-p znalazłam pracę na 3 dni w tyg, a po 4 mies będę 2 tyg w PL a 2 tyg w Rosji, dobre pieniądze- to najważniejsze , jako handlowiec , no ale coś nam ta turystyka nie idzie, jeszcze zostawimy na ten sezon - szukałam teraz studentki, ale lipa straszna, nie dziwię się że jest bezrobocie.
Brałam 3 mies CLO i lutkę i nie pomogło, wymusiłam troche na lekarzu skierowanie na PRL i testosteron, dał od razu na test obciązeniem no i wyszło .... za dużo stresu - wiedziałam :) w godzinie zero wynik przy górnej granicy ale w normie, a po godzinie 10 krotny przyrost - powinno być maks 6 - dostałam od dobrej duszyczki lek,bo do lekarza dopiero na za 3 tyg:angry: no i tak poza tym to plan awaryjny to kosmetyki z Rosji, zamówiłam, zapłąciłam ale mój kochany bank już 3 tyg. przesyła :wściekła/y::wściekła/y: także czekamy aż dotrą i wysyłają nam pocztą - to też pewnie potrwa ze 2 tyg. Może jak w turystyce nie idzie to tutaj coś się uda :-)

Duże dzieciaki już macie :-p a Ja ciągle młoda :-p

reklama
Wika na jak długo jedziecie do Irlandii?Igor pewnie będzie zachwycony lotem samolotem:tak:
Anastazja a możesz polecieć któreś kosmetyki? jakie i na co fajnie działają;-)

wiosna, cieplejszy wieje wiatr! WIOSNA!!!

Martolinka, jedziemy na 8 dni:tak: czy zachwycony, to się okaże, bo on straszny panikarz jest:baffled:

Anastazja, no to dzieje sie troche u Ciebie:tak:też chetnie poczytam o tych kosmetykach:tak:

Czesc kobietki :-) Posiedzialam troche na zamknietym, popisalam tam troche i wstawilam kilka zdjec tak jak obiecalam :tak: Ja sobie teraz siedze i odpoczywam. No dobra, mysle tez co by tu zjesc :-D:-D:-D U nas dzis ladne sloneczko, ale w nocy niby mroz :baffled:

Anastazja fajnie, ze jestes :tak: Napisz nam tu cos o tych kosmetykach, sama chetnie poczytam ;-)

martolinka super plany na majowke. Jakbym w PL mieszkala to bym chetnie dolaczyla :-D

wika to bedzie pierwszy lot Igora samolotem? Ja pamietam jak ja sie balam pierwszym razem, a teraz to bym mogla latac caly czas, zeby mi tylko bilety kupowali :-D:-D

katrina u nas tez ktos cos swietuje praktycznie co miesiac. W tym miesiacu Wojtka babcia ma urodziny, jego mama w maju, ja w czerwcu :-) Potem chyba kuzyni...Hmm...zawsze cos, tak to juz jest. Ale jak Julcia ma sie urodzic w czerwcu to w przyszlosci bede robic nam wspolne urodziny, bo to raptem 2 tygodnie roznicy ;-)

Sowinka super, ze dzieci juz zdrowe :tak: Bart widze dzielny, coreczka tez fajnie, ze tak ladnie spi :tak: Chcialabym, zeby moja przesypiala nam nocki, byloby cudownie i dla Mamusi i dla Tatusia :-D Tatus juz ma zaklepany urlop od 8 do 30 czerwca, wiec pobedzie troszke z nami :tak::-)

Trina jak dzieci? Lepiej?

lazurku - Alinka ma urodziny dokładnie tydzień przed moimi, a Magda 2,5 po moich urodzinach. Magda z nami nie mieszka, wiec ta impreza juz odpada, ale od ubiegłego roku nie robimy Alinki urodzin z moimi, tylko małej robimy np. na kulkach, tak, żeby dzieciaki mogły się wyszaleć, wybiegać. Tam mają też poczęstunek, a potem wracamy do domu, gdzie nie trzeba robic porządku po zabawie gromadki dzieci.

wika - a w który rejon Irl sie wybieracie? Pewnie Cork albo Dublin...

martolinka - ja tez bym w takiej sytuacji zrobiła urodzinki tydzień wcześniej,

A tu aktualna fotka moich dzieciaków:

hej :)

ależ piękne dziś! Jakby nie było tego śniegu to już w ogóle rewelka! noo i to błoto na podwórku, buuu:wściekła/y:

Lazurek, tak pierwszy:tak: Wojtka pierwszy i M. też pierwszy:tak: Tylko ja doświadczona w tych tematach:-D;-)

Katrina
, sis mieszka w Kilkenny. Świetne masz dzieciaczki!

śniadanko zjedzone, chwila odpoczynku i zabieram sie za Skalpel:tak: a po południu wizyta u dentysty i szybkie zakupy spożywcze, bo po weekendzie pustki w lodówce

Witajcie,
plany na majówkę owszem mamy fajne , ale kto mi powie czy mam zabrać japonki , czy kozaki?;-):tak:
W sobotę byliśmy na roczku kwietniowych-forumowych bliżniaków. Tyle dzieci na m2 dawno nie widzałam

Wika za SKALPEL się bierzesz?;-)
Katrina sliczne zdjecie:tak:

Jestem ;-) Wlasnie zjadlam obiadek i wyszykowalam Meza do pracy. Teraz BB, a o 16:00 spotykam sie z kolezanka.

katrina moze jak nasza coreczka podrosnie to tez bedziemy jej tak urodziny urzadzac :tak: Bo tez nie jest fajne cale to sprzatanie po imprezie ;-) PS. Super fotka! :biggrin2:

wika u nas dzis tez w miare ladnie, tylko lekki wiaterek, ale... nie ma juz sniegu! :szok: Sukces normalnie :-D

martolinka japonki? kozaki? Hmm... nie mam pojecia :biggrin2: Z tego co piszecie to chyba duzo sniegu jeszcze lezy w PL.

Ja teraz sie legne i poodpoczywam troszke po jedzonku. Pokaze Wam zdjecie sprzed 2 tygodni; to moja ostatnia wizyta u gina i pierwsze wtedy CTG :tak:

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnia edycja:
Wika na jak długo jedziecie do Irlandii?Igor pewnie będzie zachwycony lotem samolotem:tak:
Anastazja a możesz polecieć któreś kosmetyki? jakie i na co fajnie działają;-)

wiosna, cieplejszy wieje wiatr! WIOSNA!!!

Martolinka, jedziemy na 8 dni:tak: czy zachwycony, to się okaże, bo on straszny panikarz jest:baffled:

Anastazja, no to dzieje sie troche u Ciebie:tak:też chetnie poczytam o tych kosmetykach:tak:
Dziewczynki, kosmetyki to są naturalne, na trawach z Bajkału i okolic, górnego Ałtaju itd, z czystych regionów, te co mam na allegro - mama mi przywiozła, a teraz czekam na większe zamówienie, m.in. maseczki do włosów, szampony i balsamy. Co do kremów - nie będę ściemniała, wiem tyle co na blogach wyczytałam, natomiast na szamponach i balsamach można powiedzieć że wychowana,tzn moje włosy, na pastach do zębów też ( może dlatego mam takie zdrowe, bo nie myłam chemią typu blendamed ) , jestem ciekawa tego serum regulującego, ale mam tylko jedno - a potrzebuje money:-p Kosmetyki mają certyfikat że 98% składników są pochodzenia naturalnego. Otworzyłam teraz krem do nóg - jak ktoś nie lubi zapachów ziołowych - to odrzuca, ale z drugiej strony - pewność że faktycznie na ziołach/trawach zrobione. Jest też seria dziecięca - ale na razie małe zamówienie zrobiłam i nie znalazły się tam takie kosmetyki, ale wszystko przede mną :-)

A gdzie Wy dziewczyny jedziecie na weekend majowy? bo nie mogę się ogarnąć :rofl2:

lazurek - pięknie wygladasz , tylko pozazdrościć :tak:

reklama
lazurku - brzuszek śliczny i juz taki spory, strasznie szybko mija Twoja ciąża,

wika - to nie te rejony, ale od nas i tak daleko, znajomi mieszkali w Gorey, to juz bliżej do Kilkenny, miłego pobytu na Wyspach!!

Powiem Wam, że nie moge uwierzyć, że to najstarsze dziecko juz jest takie dorosłe, za szybko ten czas leci

Do góry