reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Witajcie,
dziś wybywam na wieczór panieński mojej siostry- wesele za 2 tygodnie
yes2.gif
już nie mogę się doczekać. Dla dzieci opieka jest więc w końcu sie pobawimy!! jak przyjemnie się biega w wiosennej atmosferze! jeszcze chwila i wyciągne krótki rękaw
yes2.gif
przyszły weekend urodzinowo

Ala we wtorek ma usg głowy.. dopiero teraz .. całe szczęscie ciemię nie zarosło. Boje sie jak cholera.. mam wrażenie , że odkryją coś strasznego. Kilku lekarzy małą już oglądało i niby jest wszystko ok.. rehabilitacja przynosi mizerne efekty... niby już 2 razy usiadła , ale coś we mnie mówi , że dobrze nie jest..

reklama
Czesc kobietki. U nas powoli do przodu. Dostalismy meble do sypialni i szafe do Julci pokoju, dzisiaj tez polozyli tam wykladzine. Mnie juz jest coraz ciezej, sciaga mnie do przodu, nie wiem jak tu sie klasc zeby bylo wygodnie :sorry2:

martolinka moze faktycznie warto sprawdzic jak bedzie u innego rehabilitanta. Pisz jak tam po wieczorze panienskim. To Ci sie impreza szykuje :-)

Sowinka tez bym byla nieziemsko dumna z takiego dziecka :tak: Super, ze Bartus tak sobie poradzil, dzielny chlopak ;-)

Lelek u nas dzis swietna pogoda, nareszcie chyba odpowiednia pora roku dotarla do nas :-D Schowalam zimowe buty i mam nadzieje, ze juz w tym sezonie ich nie wyciagne ;-)

trina jak tam u Was?

Anastazja ach, z tymi zamowieniami... Tez ostatnio mialm przeboj, bo chcialam zamowic troche mebli przez Otto i splacic w ratach. W serwisie powiedzieli, ze nie ma problemu. Zamowilam online, a za chwile dostalam meila, ze mam zaplacic w ciagu 14 dni 340 euro i dopiero moga mi przyjac zamowienie. Dla mnie to jasne, ze skoro chcialam zaplacic za to w ratach, to znaczy ze nie chce zaplacic zadnej wyzszej kwoty jednorazowo. I wez tu czlowieku badz madry. Ach...

Ostatnia edycja:
No tak a tu cisza!! wiosna Was wywiała?

Po wieczorze panieńskim byłam zachwycona. Zero dzieci , facetów , obowiązków;-)już zapomniałam jak sie to robi. W piątek kolej na M;-) dzieciaczki trochę chorowały- wirus dopadł oboje. Całe szczęście już lepiej.
Po USG głowy mam dobre wieści :) - wszystko ok :) uff
jak spedzacie te wiosenne dni?

Hejka :-) Tez wlasnie patrze, ze malo kto nas tu odwiedza... Z wiosny pewnie wszystkie korzystaja :-)

martolinka super, ze tak fajnie bylo na wieczorze panienskim :-) U nas w weekend bylo przewozenie mebli i W. malowal sypialnie u tesciowej. Ja, korzystajac z pieknej pogody, wybralam sie w poniedzialek na male zakupy dla Julci :tak: Ale frajde mialam :-D Jeszcze pare rzeczy brakuje, ale to za kilka dni uzupelnie :tak: Super, ze na USG glowy wyszlo wszystko ok ;-)

agnieszka dziekujemy za pozdrowienia i tez sciskamy Cie mocno :tak: Pisz co tam u Was.

witajcie

Jak jest ładnie na dworze, to większość dnia jesteśmy poza domem, tak, że nie bardzo mam kiedy zaglądać.

Kuba robi się coraz bardziej mobilny i wymaga więcej uwagi, Alinka jutro ma urodzinki, ale robimy party w sobotę i tu problem - co jej kupić na prezent???
Za chwilę robię moje urodziny i dylemat - czym poczęstować gości????

wiem - takie problemy, to żadne problemy, ale .... Pozdrawiam!!!!

wpadłam kontrolnie, a tu smutne wieści... Rozczochrana, bardzo mi przykro. Trzymam za Ciebie kciuki mocno.
U nas ok, angina w domu. Ja dużo pracuje, mało śpię. M dojechał niedawno i powoli się przyzwyczajamy do bycia tu.

Cześć dziewczyny!
To prawda dawno nie zaglądałam na bb. Musiała zająć się domem i rodziną. Ogólnie u mnie wszystko ok:)
W grudniu kupiliśmy mieszkanie.Wszystkie formalności prawie zakończone i za około 2 miesiace odbieramy klucze. Nie mogę się doczekać ale z drugiej strony przeraża mnie przeprowadzka,koszmar normalnie. Dobrze że nie będziemy robić od razu remontu bo zostawimy tak jak będzie urządzone już. Synek mi rośnie a lata lecą. Na pytanie czy się staramy odpowiem nie. Muszę przyznać że ciężko jest nam zdecydować się na potomstwo,jeszcze teraz gdy mamy kredyt itd. choć nie ukrywam że dużo rozmiawiamy z mężem na temat rodzeństwa. Mąż to nawet już by chciał ale Ja jakoś nie umiem się zdecydować i określić. Smutno mi ogromnie gdy tylko pomyślę że Alan miałby być sam
unhappy.gif
a z drugiej strony zastanawiam się jak to by było gdy pojawi się nowy człowiek,czy dam radę itd.? Wiem głupia jestem!!! tylko ze to silniejsze jest ode mnie.Nie odchodzę z bb bo wierzę głęboko wierzę że przyjdzie taki czas i będę mogła się pochwalić dwiema kreseczkami:) a poza tym dom,praca,znajmi itd. życie ogólnie życie:)

Będę zaglądała do was w miarę możliwości:)
A dziś życzę wam miłego czwartku!

reklama
Do góry