reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

hej laski ja dalej bez humoru, echhh jakos ciężko mi się pozbierać... Z tą rodzinką -moja matka sobie wymyśliła, że jak moj M będzie miał długie weekendy to pomaluje jej 2 pokoje, bo jej 23 letni syn -nie umie, no qrwa myślałam, ze mnie krew zaleje i o to rozpętała sie awantura, bo mój M bardzo chętnie się zgodził-no powalony czlowiek, wiecie jak mi przykro, że on wolał malowac pokój niż być z nami, tym bardziej, że bardzo rzadko się widujemy, bo on praca na mksa, szkoła
jakos nie umiem mu tego wybaczyć, chyba jakaś czara goryczy się u mnie przelała

Devi laseczka jesteś, jak ja bym miała proste włosy i jaśniejsze też bym cos kombinowala na głowie, a tak szkoda słow

reklama
Agnieszka dziś odpukać lepiej choć kichać i smarkać zaczęłam-ale na szczęście gorączki nie ma więc jakoś walczę, bo o siedzeniu w domu na tenczas mogę zapomnieć;-)
siedzę i zagryzam paznokcie bo M właśnie gra i przegrywa buuuu...

oj wiecie ze nie zapominam o was tylko o tym watku:D
zreszta wyjasnie wam :ninja2:

Devi poprostu rewelacyjnie! jejku jak mi sie podoba to pojecia nie masz! fryzurka pasuje do Ciebie idealnie ale ten kolor jest bosssski!!!!!

Witam Was Kochane
Oj dawno mnie tu u Was nie było, ale dopiero od paru dni czuję się coraz lepiej. Codziennie boli mnie głowa i dlatego mało siedzę przy laptopie a że dzisiaj jest naprawdę dobrze to postanowiłam zajrzeć:happy2:

Z dzidziusiem wszystko dobrze:-) Na ostatni usg wiercił się tak, że nie można było złapać serduszka chociaż ja od razu zauważyłam:-) Kolejne mam 3 listopada akurat w Moje imieniny i już nie mogę się doczekać:happy2:
Ogólnie powiem Wam, że początki ciąży dają mi się mocno we znaki... Mama śmieje się,że będzie chłopak bo tak mi daje popalić:-D Ale już jest coraz lepiej:happy2:
Cieszę się już brzusiem, w sklepie wszędzie mnie puszczają:happy2:

Poza tym biorę urlop dziekański z powodów finansowych ale odpocznę sobie dobrze mi to zrobi i przygotuję się do roli Mamy:happy2:

A jak u Was?? Czy może któraś przyspieszyła swoje starania??
Pozdrawiam Was Bardzo Ciepło:-)

no moze ja czekam na @ z jakimss objawami, ale nie wiem czy to objawy ciazy czy tez cos innego noinie wiem jak sie maja pewne objawydo karmienia i do tego jak było przed pierwsza ciążą, czy tak samo jest przed drugą?

Ale pocwale sie wam , wczoraj babcia wyczuła pierwszy ząbek u naszego szkraba i teraz mnie ta igiełką skrobie:)

cześć
Misia u Ciebie juz prawie 12 tydzień!! - jak ten czas leci:tak:
Na pewno wolne dobrze Ci zrobi, chociaż ja zaszłam w ciąże na pocz 3 roku i kontynuowałam studia cały czas, robiłam dzienne 5 letnie magisterskie, szkoda bylo mi przerywać, chociaz przyznam, ze czasem to meksyk był

U nas choróbsko-Milenka przeziębiona na maksa:rofl2: dobrze, że nie ma gorączki, bo nie dostałysmy się do przychodni:crazy: mam jeszce eurespalu troche i syropki, więc do jutra damy radę

dzisiaj 26 urodziny-ale star jestem:crazy: chociaż i tak mniejsza depresja niż w tamtym roku

devi boska fryzura, boski kolorek :) w ogóle cała piękna jesteś :)

Misia cieszę się, ze zajrzałaś, ponoć z dziewczynką są większe przeboje w ciąży, a nie chłopcem :) ale okaże się za parę miesięcy :) A na którym roku studiów jesteś?

marysia trzymam kciukaski :)

mikusia ty stara :) Wszystkiego najlepszego!!

mnie jakoś tu mniej bo mam sporo roboty i jeszcze jakaś depresja dzieciowa mnie złapała

Dzień dobryyyyyyyyyyy dziewczynyyyy!!!!

Witam się z poranną kawusią :happy:
images

Ja już od 6.20 na nogach :-D
Kurczak w piekarniku się piecze,pranie wstawione i ooooooo właśnie obudził się mój szkrab :tak:
Wzięło mnie dziś od samego rana :-D
Co u was kochane?

Widzę ze Misia się odezwała...Cieszę się że wszystko u Ciebie jest ok i że dzidzia z brzusiem szybko rosną :tak:

Ilonka kochana a precz z depresją :tak:nie smutaj się laska ;-)

Agatka zapracowana więc życzę udanego dnia:))

marysia witaj:))
Gratuluję ząbka :tak:

Anna jak tam mecz męża?jest wygrana?a Twoje paznokcie całe? :-D;-)

Daffi za chwilę zerknę na:ninja2: coś Ty tam naskrobała :-D;-)

mikusia co się dzieje z Twoją rodzinką?
23 letni chłopak nie umie pomóc mamie boże...

Wika jak tam u Ciebie?

reklama
Hej dziewczyny fajnie was poczytać ;)

U mnie duużo pracy. Teraz czekam na @ albo na testowanie ;) oj chciałabym już wiedzieć Trzymajcie kciuki

Do góry