reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Anna - :))))) chomikowi też sie coś od życia należy i może co dziabnął na naszej imprezce :)))

ale się uśmiałam (choć dziś do śmiechu mi nie było oj nie;-))
Kilolku ja przyjęłam strategię paznokcie ścięte do minimum i jakiś żywy kolorek;-)bo na 2 godzinny manicure jakoś nie mam ani ochoty ani czasu;-)

ja też powoli mówię dobranoc bo głowa niemiłosiernie boli (a nie piłam:confused::baffled::-p:-D)

reklama
Aniu- a ja mam jeszcze jedna teorię co do Twojego chomika:-) A może to co mu tam wypadło (torebka policzkowa, tak??? Nie chce mi się cofać, żeby napisac to fachowo ;-)) to stało się po naszej imprezce:szok::szok: Biedaczek dziabnął sobie winka i się poturbował:szok::szok:

Dobra kończę już temat Chomika, bo nie ładnie się śmiać z kaleki :-D:-D Zdrówka dla NIego i niech już mu wszytsko wraca na miejsce:tak::tak: Nie znam się na anatomi chomików i mam nadzieję, że żadnej gafy nie popełniam co do wskakiwania na miejsce wypadających torebek :-D:-D

Miałam iść spać i co????

ja tez jakos nie mogę spac:baffled:

co do końcówek to miałam kiedyś nieźle długie włosy-poszłam sciąc końcówki i conajmniej 10 cm mi ubyło:wściekła/y: dlatego z tym ostrożnie-tym bardziej na lokach, teraz byłam w lipcu ostatnio o dziwo jakaś fajna fryzjerka i naprawde sciela minimum, a tak to jedwab w końcówki jak dla mnie bomba

a co do paznokci to ja co jakies 2-3 tyg chodze do kosmetyczki na tzw, pieczątkę-przypieczetowany wzór na to utawardzacz i lakier bezbarwny, trzyma się nawet nawet do 2 tyg nawet dłużej-zalezy co się robi i ile się moczy ręcę w wodzie
Ja z maniuciure i tym wzorkiem płace 20 zł:szok: i mam spokój, ewentualnie czyszczenie i jakies podpilowanie lekkie

coś doła mam-echa wczorajszej awantury:dry:

coś doła mam-echa wczorajszej awantury:dry:

Ja też miałam dołka wczoraj.
P. Była cały dzień w Poznaniu a potem poszedł na kolacje biznesowa z klientem gdzie miał m.in. rozmawiać o rozowju sprzedaży przez tego klienta. Przyszedł do domu i poszedł na tv...ani me ani be jak było, jak kanjpka (która ja im wybrałam bo on jak zwykle nie ma czasu sie nie zna), jak klient czy coś uzgodnili :( Nic. Sam nic nie powiedział a jak mu zadałam pytanie to odpowiadał w dwóch słowach. i żeby nie było, że może efekty spotkania są negatywne dlatego taki mało rozmówny był, bo w tych kilku słowach jego wypowiedzi padło m.in że klient bardzo zadowolony.
I tak mi się smutno zrobilo, że nie ma potrzeby dzielenia się ze mną takimi sprawiami.

No już mi lepiej, wygadałam sie :)

Dzień Dobry :)

Laski zamorduje was!
jej ile nadrabiania! ja zapominam o tym watku......
smigam po wsyztskich w zakladkach... po grupach zamknietych itp... a o tym zapominam... ehhhhhhhh

Witam sie z
c060.gif
z herbatka bo kawki nie lubie :sorry2:
devi-dziekuje:happy2: ooo to pokaz sie w nowej fryzurce:tak: ja podobnie jak Ty chodze co 1.5-2m-ce predzej sie umawiam i mimo iz mam duzo jezdzenia z synem na terapie to jakos udaje mi sie to zaplanowac no i na paznokcie tez chodze, teraz po tym remoncie to mysle na jakis maly 30min masazyk isc :-pOby juz humorek Ci dopisal i bylo ok
k055.gif

agnieszka.kk-dziekuje jeszcze pare mam na nk bo to nie wszystkie foty:sorry2: czekam bo jeszcze jej napisalam zeby mi z 20szt przeslala jesli jest z czego wybrac. Ogolnie sesja supcio troche Arek protestowal ale to z wiadomego powodu z tym ze i tak sie udalo go uchwycic:-p
Anna-dobrze ze z chomiczkiem juz ok

reklama
Witajcie:)))

Devi super fryzurka i ten kolorrrrr świetny,pasuje Ci :tak:

Daffi a Ty lanie dostaniesz :wściekła/y: jak mogłaś o nas zapomnieć:-D;-)

kasik zdjęcia na prawdę super :tak: Lecę zobaczyć na nk resztę fotek :-)

mikusia Ja mam fioła na punkcie paznokci,mam długie paznokcie,swoje i co chwila zmieniam na nich kolor :tak:
Czasami przycinam ale szybko rosną.

Ania jak tam głowa?boli?

Wika fajnie że wizyta u koleżanki udana i że dzieci się pobawiły :tak:

Do góry