reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie w 2012

Mężowi kupiłam karnet do kosmetyczki na pedicure;-)walczy ze zrogowociałym naskórkiem i takim oto sposobem "zrobię mu dobrze";-)

anastazja i czego ciekawego sie nauczyłas;-)?

rozczochrana no jak z tego chcesz sie odchudzic to super;-):-D

Bunny zrobiłam ciasto czekoladowe- raczej spie....;-)

reklama
rozczochrana - najgorsza jest taka praca która , już nie mówię o zadowoleniu i satysfakcji, ale żeby jakiekolwiek warunki spełniała, też taką miałam, chodziłam spać o 22 :szok: nocami nie spałam , tylko myślałam że dobrze zrobiłam, czy wszystko klientowi wysłałam. Jak się dziewczyna zwolniła to dali mi jej obowiązku za tę samą kasę, więc o błąg było nie trudno, a jak poszłam na l4 to zatrudnili na moje miejsce 2 osoby + dziewczynę na staż :szok:
bunny - wiem o co chodzi, ale tak naprawdę do końca życia już będziemy się martwić o nasze dzieci, zaczynając od 1 tygodnia ciąży :tak: nauka jest przewidziana na wieczór do łóżka :laugh2: a walentynek nie obchodzimy, bo my 13 lutego - czyli wczoraj mieliśmy 2 rocznice zaręczyn, małżonek przyznał że lepiej tak , przynajmniej ludzi jest mniej w restauracjach :-D
martolinka - dobry prezent :tak: Ja myślę kiedyś kupić na te rybki co zjadają naskórek :-D z mojej nauki to umiem już ubezpieczenia turystyczne, a dzisiaj było z ubezpieczenia domów, ale to jeszcze lektura na noc jest, więc nauka przede mną :-D podaj przepis jak wyjdzie to ciasto , Ja robiłam czekoladowo- pomarańczowe, za 1 razem poszło do kosza ,a za drugim nawet w miarę było, tylko się rozpadało :sorry:

Trina, jak tam sprawy porodowe??? cisza przed burzą???

Martolinka, jak rano przeczytałam, co Ty już zdążyłaś zrobić, to aż mi szczenka opadła, bo ja wtedy dopiero sniadanie jadłam:-D

Bunny,
śliczny suwaczek!! No i już po I trymestrze!!!!!!

Anastazja, to Ty teraz spec od ubezpieczeń będziesz?? Ale biura nie zamykasz???

a ja zostałam dzisaj po raz kolejny ciocią. :-) Moja psiapsióla urodziła przez cc Kacperka:-)

Witajcie,

dziś z M mamy trochę biegania po urzędach grr;-) ;-)całe szczęście tak bardzo nas nie zasypało;-)

Calogera to Was tam trzymają ... najważniejsze żeby mały wyszedł dobrze"zdiagnozowany" . A w jakim szpitalu leżycie?

Nie spać kobiety!!

reklama
Calogera - kciukasy, żeby Was szybko puścili i zdrówka dla synka!

A ja właśnie wróciłam z ktg/usg. Skurczy brak, ale za to wiemy ile mniej więcej waży młoda. Pobiła chyba brata. Maciek miał jak się urodził 3450, a tu z pomiarów teraz wychodzi ok. 3500

Do góry